انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نشناختن پارتیشن هنگام نصب لینوکس  (دفعات بازدید: 14676 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MiLaD.TechS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • Stubborn Noob XD
فهمیدم منظورت چیه ، free space که داری و اون درایوی که free space رو ازش گرفتی باید کنار هم باشن . free space باید سمت راست همون درایوی باشه که ازش free space گرفتی .

توی ویندوز سون برو توی قسمت disk managment و یک عکس از کل درایوهات بگیر اینجا بزار تا بتونم بهتر راهنماییت کنم.
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1394، 11:05 ب‌ظ توسط MiLaD.TechS »
...Microsoft Windows Assumes I Am Not Smart

Linux Demands That I Prove It

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
فهمیدم منظورت چیه ، free space که داری و اون درایوی که free space رو ازش گرفتی باید کنار هم باشن . free space باید سمت چپ همون درایوی باشه که ازش free space گرفتی .

توی ویندوز سون برو توی قسمت disk managment و یک عکس از کل درایوهات بگیر اینجا بزار تا بتونم بهتر راهنماییت کنم.
مهندس نفهیمدم چی گفتی عکس زیر هم از ویندوز 10 هستش فکر نکنم با وین 7 فرقی کنه.

http://8pic.ir/images/wcievgu3tzsvm9y2vyvt.jpg
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین MiLaD.TechS

• Full Member
  • *
  • Stubborn Noob XD
پارتیشن هات خیلی بهم ریخته هستن , کاری که میگم انجام بده درست میشه :

یک فضای خالی بین F و G داری , برای از بین بردنش روی درایو F کلیک راست کن و Extend Volum رو بزن و بدون تغییر دادن چیزی فقط next بزن.

بعد روی G کلیک راست کن و Delete Volum بزن تا به unallocated space تبدیل بشه ، اگه به free space تبدیل شد دوباره روش کلیک راست کن و Delete Partiton بزن . بعد دوباره روی F راست کلیک کن و Extend Volum رو بزن . الان دیگه بعد از درایو F هیچ فضای خالی یا درایوی نداری . حالا رو F کلیک راست کن و Shrink Volum بزن و توی صفحه ای که باز میشه مقدار فضایی که لازم داری بنویس و روی shrink کلیک کن. بعد برو برای نصب لینوکس.

60GB=60000 kbyte
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1394، 10:52 ب‌ظ توسط MiLaD.TechS »

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
    • imanam
پارتیشن هات خیلی بهم ریخته هستن , کاری که میگم انجام بده درست میشه :

یک فضای خالی بین F و G داری , برای از بین بردنش روی درایو F کلیک راست کن و Extend Volum رو بزن و بدون تغییر دادن چیزی فقط next بزن.

بعد روی G کلیک راست کن و Delete Volum بزن تا به unallocated space تبدیل بشه ، اگه به free space تبدیل شد دوباره روش کلیک راست کن و Delete Partiton بزن . بعد دوباره روی F راست کلیک کن و Extend Volum رو بزن . الان دیگه بعد از درایو F هیچ فضای خالی یا درایوی نداری . حالا رو F کلیک راست کن و Shrink Volum بزن و توی صفحه ای که باز میشه مقدار فضایی که لازم داری بنویس و روی shrink کلیک کن. بعد برو برای نصب لینوکس.

60GB=60000 byte
بازم نشد انگار 1000 نفر با هم جمع شدن یه کاری کنن من لینوکس نصب نکنم.

http://8pic.ir/images/mudjygq91jl05xssrn1f.jpg

به نظرت بهتر نیست 3 تا درایو پارتشین بندی شده ولی خالی بسازم هر کدوم 20 گیگ بعد هر کدوم رو به یکی اختصاص بدم؟ مثالا یه 20 گیگی برای روت یه 20 گیگ برای هوم و ... البته میگن رمت اگه 8 هستش نیاز به swap نداری راسته؟ پس من نسازم؟
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1394، 10:00 ب‌ظ توسط imaniy »
.
www.iaghapour.ir

آفلاین MiLaD.TechS

• Full Member
  • *
  • Stubborn Noob XD
اره امتحان کن ، توی ویندوز پارتیشن هات رو بساز بعد برو برای نصب .

پارتیشن swap رو معمولان کسانی که رم پایینی دارن یا کسایی که میخان از hibernate استفاده کنن درست میکنن.

اگه رم شما =<8 و hibernate نمیخاید swap لازم نیست ولی برای احتیاط 2-3 گیگ swap درست کنید. ولی اگر میخاید از hibernate هم استفاده کنید من 9 گیگ swap برای شما که رمتون 8 هست پیشنهاد میکنم.

آفلاین MiLaD.TechS

• Full Member
  • *
  • Stubborn Noob XD
اگه free space رو از درایو C شرینک کنی اون مشکلت توی لینوکس حل میشه ، برای این کار کافیه اون 50 گیگ سمت راستو به درایو C اضافه کنی وبعد از C دوباره همون مقدار شرینک کنی.
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1394، 11:07 ب‌ظ توسط MiLaD.TechS »

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
    • imanam
اگه free space رو از درایو C شرینک کنی اون مشکلت توی لینوکس حل میشه ، برای این کار کافیه اون 50 گیگ سمت راستو به درایو C اضافه کنی وبعد از C دوباره همون مقدار شرینک کنی.
بلاخره درست شد اوف خسته شدم  ](*,) \\:D/ ممنون اقا میلاد خیلی تلاش کردی یه دنیا ممنون
.
www.iaghapour.ir

آفلاین MiLaD.TechS

• Full Member
  • *
  • Stubborn Noob XD
به دنیای گنو/لینوکس خوش اومدی.

موفق باشی.

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
مرسی به میلاد عزیز
آفرین به ایمان که ادامه داد
به دنیای آزاد خوش اومدی
امیدوارم هیچ وقت پشیمون نشی(نمیشی)

با همتی که هر دوتون به خرج دادین میدونستم مشکل برطرف میشه همه پستاتون رو رصد میکردم :)
لطفا یه (حل شد) به انتهای تاپیک از طریق پست اولت اضافه کن تا بازهم اگه کسی مشکل شمارو داشت بتونه راحت به جواب برسه

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
    • imanam
ممنون از هر دو دوست تو پست اولم گفتم  ;)
.
www.iaghapour.ir