انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چند تا سوال راهنمایی درمورد اوبنتو گوشی  (دفعات بازدید: 683 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajedfhi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام من ساجدم عضو جدید انجمن خوش اومدم  :D

دوستان من قبلا با خود سیستم عامل اوبنتو کار کردم و مورد پسندم بوده اما بدلیل محدودیت های با کالی بیشتر اشنایی دارم بگذریم من امروز داشتم توی سایت اوبنتو چرخ میزدم دیدم نوشته اوبنتو برای موبایل خلاصه تحقیق اینا کردم دیدم واس گوشی اومده حالا من قصد خرید نوت 5 دارم و گوشی الانم galaxy star هست

اول به نظر شما اوبنتو روی گوشیم نصب میشه؟

دوم  از کجا بخرم یا دانلودش کنم؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام. خودت که به خودت خوش آمد گفتی  ;D ولی خب در هر صورت، خوش اومدی  ;)

اوبونتو تا اینجا سه تا گوشی رو به صورت رسمی وارد بازار کرده. دوتا گوشی توسط کمپانی BQ به اسم Aquaris 4.5 و 5
و یه گوشی از کمپانی Meizu به اسم MX4 Pro
اینارو شک دارم تو ایران پیدا کنی. مگه اینکه اون ور آب آشنا سراغ داشته باشی تا برات بیارن.
در کنار این ها، سه تا دیوایس نکسوسی یعنی نکسوس۴ و نکسوس۷ و نکسوس۱۰ میتونن به صورت رسمی این اوبونتوتاچ رو ران کنن. که قرار شده نکسوس۵ هم به این لیست اضافه بشه.
روی گلسکی ستار که شک دارم نصب بشه. چون تواناییش رو نداره. گلکسی اس۵ قدرتش رو داره ولی رام مناسبی براش نیست. مگه اینکه خودت پورت کنی براش
اینم لیست دستگاه ها:
https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices/
من گوشی GALAXY E5 داشتم و میخواستم براش اوبونتوتاچ پورت کنم. ولی بعد دیدم ماه ها وقتم رو میگیره. به جاش رفتم نکسوس۴ گرفتم تا روش سریع بتونم استفاده کنم. الانم روش نصب کردم و دارم استفاده میکنم (هرچند مشکلاتی داره هنوز)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین sajedfhi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
شرمنده مهندس جان یسوال این فایل های تورنت چجوریه که من در عرض 2 ثانیه یه اوبنتو 1.14 گیگی را دانلود کردم

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
من گوشی GALAXY E5 داشتم و میخواستم براش اوبونتوتاچ پورت کنم. ولی بعد دیدم ماه ها وقتم رو میگیره. به جاش رفتم نکسوس۴ گرفتم تا روش سریع بتونم استفاده کنم. الانم روش نصب کردم و دارم استفاده میکنم (هرچند مشکلاتی داره هنوز)
کیفیت دوربینش نسبت به اندروید چجوریه؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
شرمنده مهندس جان یسوال این فایل های تورنت چجوریه که من در عرض 2 ثانیه یه اوبنتو 1.14 گیگی را دانلود کردم

این فایل تورنته. حجمش کمه. و پسوندش هم torrent. هست.
بعد باید این فایل رو با یه دانلود منیجر که از تورنت پشتیبانی میکنه، دانلود کنی. مثل آریا.

اینجوری مثلا:
aria2c foo.torrent
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
کیفیت دوربینش نسبت به اندروید چجوریه؟

فرقی نداره.
چون نکسوس۴ کلا نسبت به گلکسی ای۵ کیفیت دوربینش پایین تره.
ولی روی خود نکسوس۴، کیفیت دوربین اندرویدش با اوبونتوش فرقی نداره. دیگه دوربین که همون دوربینه  :D
فقط ممکنه یه سری فیچر نرم افزاری توش فرق کنه که خب اپ کمرای اوبونتو، هم HDR ساپورت میکنه هم فلش و فوکوس و ...