سلام
ممنون که جواب دادید
جادی جان حق با شماست باید بیشتر توضیح میدادم
مشکل اینه که من مدت هاست دارم یک سری اطلاعات رو در بره چیزای مختلف جمع میکنم و یه دیتابیس کامل میسازم
این دیتابیس الان چنتا فایل جدا از هم هست که حجمش حدود۲.۵ گیگ میشه!!!! (خیلی زیاده مگه نه
)
این دیتابیس قراره آپلود بشه روی هاستم.
پیش بینی میکنم پس از سازماندهی و منظم کردن این اطلاعات حجم دیتابیس اون به حدود ۱ تا ۱.۵ گیگ کاهش پیدا کنه که البته هنوزم خیلی زیاده
من زیاد به mysql وارد نیستم اما یاد گیری اون هم مشکل منو حل نمیکنه و من حتما باید دیتابیسم رو روی mssql بسازم
دلیلش اینه که سروری که من گرفتم مثل تمام سرور هایی که دیدم یه تایم اوت داره!
دیتابیس ۱ گیگی آپلودش اینقدر طول میکشه که اون وسط همه چی به هم بخوره
به عبارت دیگه من برای آپلود کردن یه دیتابیس ۳۰ مگی که بخش بسیار کوچیکی از اطلاعات من میشه به داخل mysql به دلیل قطع شدن کانکشن به مشکل خوردم چه برسه به ۱ گیگ
اما در باره mssql فرق میکنه
سرور من به من اجازه کانکت شدن با mssql manager رو داده و لذا برای آپلود کردن هر حجمی هیچ مشکلی ندارم
از طرف دیگه با اون دوستم که کارای دیتابیس رو قراره انجام بده به mssql خیلی وارده و لذا از این بابت هم مشکلی نیست!
من با پشتیبانی هاست هم تماس گرفتم اما گفتن که یا باید سرور اختصاصی بخرم و یا اینکه از mssql استفاده کنم
سرور من ویندوزی هستش با تمام امکانات زیر
mssql 2008
IIS 7
PHP 5
Mysql
ASP.net 3
واما اگه میخام mssql رو روی لینوکس نصب کنم اینه که این دیتابیس رو بسازم و آپلود کنم
الان mssql رو روی VBOx نصب کردم که خیلی کند شده و سیستم گاهی کم میاره
یه کامپیوتر دیگه هم گذاشتم که البته از بد شانسی من فنش داغون شد! و لذا منم و همین یدونه کامپیوتر
مشکلم یکم پیچیدست اما اگه لطف کنید و راه نمایی کنید ممنون میشم
php میتونه به mssql وصل بشه یه دوستام ۲-۳ سال پیش این کار را توی یه سایت انجام داده بود.
توی سیناپتیک بسته ی php-db را نصب کن.
توی توضیحاتش نوشته که به همه جا وصل میشه
PHP PEAR Database Abstraction Layer
fbsql, ibase, informix, msql, mssql,
mysql, mysqli, oci8, odbc, pgsql,
sqlite and sybase.
البته باید از یک روشه بود فکر کنم اسمش mcv بود استفاده کنی.micro control view
امیدوارم مشکلت حل بشه
عزیز جان سرور من ویندوزیه
اگه پکیجی لازمه نصب بشه لطفا اسم پیندوزیشپ بگین تا به مدیر هاست بگم که اگه قبول کرد نصب کنه
ترجیحا اگه نیاز به نصب چیری نباشه بهتره
درباره اون روش ها (ساخت کانکشن استرینگ های مختلف) هرچی پیدا کردم و تست کردم اما کانکت نشد
حتما میدونید که یه همچین دیتابیسی چقدر از من انرژی گرفته تا جمع بشه و چقدر میتونه ارزش داشته باشه
لذا من خود به خود روش زیر رو برای اینکه امنیت خیلی پایینی داره حذف کردم
سایت رو که با PHP نوشتم - یه صفحه ASP نوشته بشه و رابط DB و سایت باشه!!
که البته امنیت پایین تری داره