دیگه هیچ کاری نمونده که نکرده باشم، صد تا راه برای تعمیر گراب رفتم و نشد که نشد
چرا هیچ کس کمک نمیکنه؟
سلام عزیز اگه جدا تموم راه های ترمیم گراب و تست کردی و شاید اوبنتو دچار باگ خاصی شده که مقصره ( صرفا شاید خودم ندارم تست کنم ) و میخوای دوباره اوبونتو رو نصبش کنی نیازی نیست کل پکیجهاتو دوباره دانلود کنی راهش اینه که اول یه دیسک لایو بزار و بیا بالا و برو تو این مسیر
/var/cache/apt/archives
تو پارتیشن روت اوبنتو نصب شده ( نه لایوه ! ) خب پکیجهای که تا امروز گرفتی اونجاست شامل نرم افزارهات و اپدیتهات .... همش اونجاست کپی پیست کن تو یه پوشه ای تو یه درایو امن میتونی تو همون درایوهای ویندوزتم بزاری مشگلی نی
فایلهای توی پوشه خونگیتم اگه home جدا نداری میتونی ورش داری دیگه چی میمونه یه سری تنظیمات که عاقلانه تره دوباره انجامش بدی
خب پس از اینکارها اوبونتوی جدیدو نصب میکنی سپس میری اون پکیجهارو دوباره منتقل میکنی تو این مسیر
/var/cache/apt/archives
تو این اوبونتوئه تازه نصب شده سپس یکبار لوگ اوت و لوگ این کن و حالا لیست مخازنتو اپدیت کن :
sudo apt-get update
خب الان هر چیزی که فرمان بدی افلاین و از توی کش نصب میشه ( صرفا چیزهای که قبلا نصب کرده بودی تو قبلیه ) بی نیاز به دانلود دوباره ! این شامل اپدیت هاتم میشه جز اینکه تو همین فاصله پکیجی اپدیت شده باشه که خب اونو جدا میگیره ولی بهتر از گرفتن کلشونه از اول ! اگرم اپدیتی نیومده باشه تو این فاصله که کلا همه چیزهاتو و همچنین اپدیت اوبونتو رو افلاین میتونی انجام بدی
موفق باشی