واقعا کسی با کالی کرکر میشه ؟ : )
اسکریپت کیدی
مدت زیادی نیست که بنده وارد جامعه استفاده کنندگان از گنولینوکس شدم ولی علاوه بر معدود دوستان علاقمند و با حوصله در این حوزه متاسفانه جو بسیار زننده ای رو در این جامعه مشاهده کردم. جو زننده ای که فقط در ایران مشاهده میشه و اگه تو فروم های غیرایرانی گشتی بزنید هیچوقت امثال این توهین ها و تحقیر ها رو مشاهده نمی کنید.
برای خود من بارها پیش اومده که وقتی تو یه فروم ایرانی سوالی می پرسیدم ابتدا توسط افراد زیادی تحقیر میشدم و به جواب مناسبی هم نمی رسیدم چه بسا که این افراد ادمین سایت هم بودن. ولی در فروم های خارجی روحیه همدلی بسیار بیشتر دیده میشه ...
توی این تاپیک هم پست ها رو خوندم و بسیار برای جامعه ایرانی متاسف شدم که عادت به رفتارهای عقده ای و حقیر شمردن دیگران بجای کمک بهشون رو داره ...
یعنی واقعا از لیبل کرکر و اسکریپت کیدی زدن به دیگران لذت میبرید؟ این بنده خدا پرسیده چطور کالی نصب کنم و به جای جواب دادن به سوالش اومدن گفتن که فک کردی هکر میشی و نهایتش اسکریپت کیدی بیش نیستی و ازین حرف ها !!! دوس نداشتم این موضوع رو مطرح کنم اما من ۲۴ سالمه دکتری دارم و طی همین مدت کوتاهی که با اوبونتو و کالی کار کردم پیشرفت خیلی زیادی داشتم ولی هیچوقت از تحقیر دیگران لذت نبردم ...
به امید داشتن جامعه ای دوستانه... باتشکر .