انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شما ويروس كش داريد؟فايروال چي؟  (دفعات بازدید: 832 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین su

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Weblog
شما ويروس كش داريد؟فايروال چي؟
« : 22 آذر 1394، 10:30 ق‌ظ »
1-سلام نصب ويروس كش ضروريه؟
4-اگه بله معرفي مي كنيد؟
2-فايروال چي؟
3-خودتون نصب داريد؟
اگه تا هفده مهر ۱۳۹۶ یعنی روز اول ۳۱ سالگیم  به جایی خواستم نرسیدم . شروع میکنم به روزمرگی

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322
پاسخ : شما ويروس كش داريد؟فايروال چي؟
« پاسخ #1 : 22 آذر 1394، 10:51 ق‌ظ »
۱- خیر
۲- خیر ولی از gufw استفاده می کنم.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #2 : 22 آذر 1394، 12:08 ب‌ظ »
برای همه سوالات خیر
نیازی به هیچکدوم نداری

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 22 آذر 1394، 01:16 ب‌ظ »
1-سلام نصب ويروس كش ضروريه؟
4-اگه بله معرفي مي كنيد؟
2-فايروال چي؟
3-خودتون نصب داريد؟

سلام
۱- نه ضروری نیست. چون گنولینوکس یه سیستم عاملی بیس یونیکسه و قوانین خاص و اصولی‌تری برای سطح دسترسی ها توی محیط سیستم عامل داره. توی گنولینوکس ویروسی بوجود نمیاد که بخواد تکثیر بشه و این ور و اون ور بره و همه جا رو آلوده کنه. چنین اجازه‌ای به ویروس داده نمیشه اصلا. فقط مشکلات امنیتی لینوکس زمانی محسوسه که یک برنامه باگ داشته باشه و هکر با استفاده از اون برنامه زمانی که شما بهش دسترسی زیادی دادی بتونه سیستم رو خراب کنه. همین! که اونم شما باید اجازه بدی که خرابکاری کنه. خود ب خود نمی تونه.
۴- اگه میخوای توی لینوکس، ویروس های ویندوزی رو پاک کنی که سیستم های دیگران رو آلوده نکنی، می تونی یکی از چند مدل آنتی ویروس ویندوزی که برای لینوکس اومده رو (هرچی میخواد باشه. مهم نیست) نصب کنی که بازم من پیشنهاد نمیدم چون میشه ویروس های ویندوزی رو به سادگی پیدا کرد و دستی توی محیط لینوکس پاکشون کرد.
۲- اینم باز به خاطر توضیحاتی که توی شماره ۱ دادم، نیاز نیست. مگر اینکه مدیر سیستم و سرور باشی و به سیستم درخواست زیادی فرستاده بشه که خب مسلما باید فایروال های خوبی رو کانفیگ کنی تا بهت کمتر حمله بشه. برای یه سیستم دستکاپ، اصلا نیاز نیست.
۳- من سیستمم دسکتاپ هست. بنابراین نه آنتی ویروس ویندوزی دارم روش  ;D نه فایروال‌های پیشرفته.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.