انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مخزن unstable و پاک شدن تمام برنامه‌ها  (دفعات بازدید: 5740 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
پاسخ : مخزن unstable و پاک شدن تمام برنامه‌ها
« پاسخ #15 : 29 دی 1394، 11:15 ب‌ظ »
یکی از دوستان در پیام خصوصی سوال کردن که سورس لیست رو چی می‌ذارم
ممکنه برای دیگر دوستان هم سؤال باشه که سورس لیست رو چی کار بکنن تا از دبیان پایدار بیان به دبیان سید
پاسخی که برای دوستمون ارسال کردم
سلام من ابتدا لیست مخازن رو با گذاشتن # اول تمام سطرها غیر فعال می‌کنم مخزن زیر رو اضافه می‌کنم
deb http://debian.asis.io/debian/ sid main contrib non-freeبعدش هم
sudo apt-get updatesudo apt-get dist-upgradeکه طبیعتا تعدادی بسته حذف تعدادی نصب و تعدادی آپدیت خواهند شد
اون بسته‌هایی که می‌خواهند حذف بشن رو دقت می‌کنم که چیز معادلی به جاشون نصب می‌شه یا نه، اگر احساس کنم مخزن آماده نیست و یه خورده قاطی داره
sudo apt-get upgradeرو می زنم تا بسته‌ای حذف نشه، طبیعتا تعدادی از بسته‌هاهم آپدیت نمی‌شن که بعد چند روز مخزن درست می‌شه و کل سیستم آپدیت می‌شه به sid

سوال رو تو پ.خ پرسیدم چون گفتم اینجا بپرسم شاید تاپیک بهم بریزه  ;D ولی حالا که جواب رو اینجا هم گذاشتین در ادامش برام یک سوال پیش اومده! تو فایل source.list یک آدرس داره برای آپدیت های امنیتی (چون تو آدرس میرور عبارت security داره به این نتیجه رسیدم  ;D) با این روشی که شما گفتین این میرور هم حذف میشه و یعنی آپدیت امنیتی دیگه دریافت نمیکنم؟!  ??? دقیقا این وسط چجوری میشه؟!

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #16 : 30 دی 1394، 12:23 ق‌ظ »
با یه مثال توضیح می‌دم
شما در دبیان پایدار نسخه لینوکست ۳.۱۶ هست بعد یه مشکل امنیتی پیدا و حل می‌شه، خود دبیان اون رو برای ۳.۱۶ در قالب آپدیت امنیتی منتشر می‌کنه
اما داخل سید آپدیت‌های معمولی و امنیتی به شکل نسخه جدیدتر منتشر می‌شن نه اینکه نسخه قبلی فیکس بشه
به بیان واضح‌تر، نیازی به مخزن امنیتی نداری و فقط همون یه مخزن رو فعال بزار
مصداق:
http://www.debian.org/security/2016/dsa-3434
« آخرین ویرایش: 30 دی 1394، 12:26 ق‌ظ توسط Sadrolla »
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #17 : 01 بهمن 1394، 02:08 ق‌ظ »
وقتی مخازن رو میذاری روی سید نیاز نیست بقیه خطوط رو با # علامت گذاری کنی تا غیر فعال بشه، یکسره اون خطوط رو پاک کن و فقط سید بذار بمونه  8)