0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
http://fadavi.blog.ir/post/chat-in-terminalنکاتشم با دقت بخون
میتونی توی ترمینال با irc چت کنی، خوبیش هم اینه که طرف مقابل هم میتونه مثل شما توی ترمینال باشه، یا مثلا pidgin یا موبایل یا هر جای دیگه !یه کلاینت خوب تحت ترمینال برای irc هم irssi هست .
آخ گفتی irc. والا منم چند روزی هست رفتم تو نخش تا یه کلاینت چت راه بندازم ولی خصوصی (بین یکی دو نفر) ولی نمیدونم irc میتونه امنیت پیامهارو تضمین کنه یا نه؟ حالا سر فرصت تاپیکش رو باز میکنم و ایدهم رو میذارم. باید در هر صورت به یه جواب خوب برسم.مرسی راستی کجا بودی نبودی؟
من که برای چت های خصوصی از xmpp استفاده میکنم، کلاینت pidgin یا هر نرم افزار دیگه ای روی موبایل و کامپیوتر، سرور روی کامپیوتر خودم هست یا سرور های xmpp هم دیگه هم روی نت زیاده و حتی duckduckgo هم سرور xmpp داره
آره آره xmpp هم تو فکرشم. ولی خب هنوز دقیق نمیدونم چجوری باید باهاش کار کرد. چون تا حالا براش سرچی نکردم. حالا یکم سرم خلوت بشه، تمام ابزارهای مربوط به ایدهم رو یه جا جمع میکنم ببینم با کدوما میشه این قضیه رو راش انداخت. منم پیجین دارم. ولی خب اولویتم روی کلاینت متنی هست. مسلما باید بشه سرویسی راه انداخت با xmpp که با ترمینال بشه باهاش کار کرد. فقط دنبال یه سرور هستم که ایدهم روش پیاده سازی بشه و دوتا کلاینت بوجود بیاره واسه چت با همدیگه.