انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چند سوال در مورد لینوکس  (دفعات بازدید: 1729 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirashrafy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
چند سوال در مورد لینوکس
« : 28 دی 1394، 11:03 ب‌ظ »
سلام

۱ ٫ برای اوبونتو (نسخه گنوم ۱۵٫۱۰ ) دانلود منیجر xdm رو دانلود کردم ولی یک صفحه سفید میاد و بعدش بعضی از کلید هاش نمایان میشه حالا میخام پاکش کنم که نمیدونم با چه دستوری باید این عمل رو انجام بدم ؟

۲ ٫  در تایپ فارسی در لینوکس کلید پ با حرف m زده میشه در صورتی که باید با \ زده بشه چه جوری میتونم جای پ رو عوض کنم ؟

۳ ٫ من تلگرام رو از سایتش دانلود کردم ولی الان مثل یک نرمافزار پرتابل میمونه نوی داک گنوم نمیتوم فیکسش کنم یعنی روش که راست کلیک میکنم گزینه add to favorites نداره توی لیست نرمافزار هام هم نیست اونو چی کار کنم ؟ دقیقا همین مشکلو با xdm هم دارم ؟

۴ ٫ یک سایت که آیکون و تم برای گنوم داشته باشه چیه و پرطرفدارترین آیکون ها و تم برای گنوم چیه ؟

۵ ٫ هر extension که نصب کردم دکمه مینیمایز رو اضافه نکرد شما چیزی میشناسید ؟ برای نمایش میزان ترافیک مصرفی چه طور اونم پیدا نکردم ؟

۶ ٫ نرمافزار کپی چیزی برای لینوکس هست که مثلا قابلیت استپ و ادامه داشته باشه یک چیزی مثل کپی ویندوز ۸ یا ۱۰ ؟

۷ ٫ سرعت اسکرول موس رو میشه زیاد کرد ؟ خیلی پایینه ؟

۸ ٫ فیلتر شکن برای لینوکس موجوده یا باید از vpn استفاده کنم ؟ tor browser رو نصب کردم ولی اکثر اوقات وصل نمیشه خیلی هم کنده در ضمن میخام که کل سیستم رو بگیره نه فقط یک نرمافزار خاص

چی همه سوال پرسیدم :) الان دیگه چیزی یادم نمیاد

پیشاپیش ( این دکمه پ خیلی رو اعصابه )  ممنون از جوابتون

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
پاسخ : چند سوال در مورد لینوکس
« پاسخ #1 : 28 دی 1394، 11:10 ب‌ظ »
در مورد پ بگم که جای درستش همون M هست و اینی که شما تو لینوکس داری کیبورد استاندارد فارسی هست.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #2 : 28 دی 1394، 11:16 ب‌ظ »
سلام

نقل‌قول
۱ ٫ برای اوبونتو (نسخه گنوم ۱۵٫۱۰ ) دانلود منیجر xdm رو دانلود کردم ولی یک صفحه سفید میاد و بعدش بعضی از کلید هاش نمایان میشه حالا میخام پاکش کنم که نمیدونم با چه دستوری باید این عمل رو انجام بدم ؟
اگه بعد از اضافه کردن PPA و ... نصبش کردی. پس کافیه بزنی
sudo apt-get remove xdmاگه فایل deb رو گرفتی و نصب کردی بازم همین دستور بالا رو بزنی پاک میشه به احتمال زیاد

نقل‌قول
۲ ٫  در تایپ فارسی در لینوکس کلید پ با حرف m زده میشه در صورتی که باید با \ زده بشه چه جوری میتونم جای پ رو عوض کنم ؟
اون جاش درسته. سر جاشه. شما پ ویندوز رو باید بذاری روی m. نه اینکه پ لینوکس رو بذاری روی \. چون کیبورد لینوکس استاندارد فارسی رو داره و کیبورد ویندوز، عربیه. کیبورد فارسی هم روی ویندوز نصب کنی(استاندارد) می بینی که اونم پ روی همون دکمه‌ی m هست.

نقل‌قول
۳ ٫ من تلگرام رو از سایتش دانلود کردم ولی الان مثل یک نرمافزار پرتابل میمونه نوی داک گنوم نمیتوم فیکسش کنم یعنی روش که راست کلیک میکنم گزینه add to favorites نداره توی لیست نرمافزار هام هم نیست اونو چی کار کنم ؟ دقیقا همین مشکلو با xdm هم دارم ؟
یعنی بعد از باز شدنش توی داک، راست کلیک میکنی و گزینه‌ی Favorites نداره؟ قاعدتا باید آیکنش توی لیست برنامه‌ها وجود داشته باشه. شاید یه دور ریبوت کنی، درست بشه.

نقل‌قول
۴ ٫ یک سایت که آیکون و تم برای گنوم داشته باشه چیه و پرطرفدارترین آیکون ها و تم برای گنوم چیه ؟
http://gnome-look.org/

نقل‌قول
۵ ٫ هر extension که نصب کردم دکمه مینیمایز رو اضافه نکرد شما چیزی میشناسید ؟ برای نمایش میزان ترافیک مصرفی چه طور اونم پیدا نکردم ؟
دکمه مینیمایز رو اگه لازم می دونستن، میذاشتن.  :) لابد نیاز نبوده. سعی نکن همیشه لینوکست رو شبیه به ویندوز کنی. سعی کن چیزای جدید و متنوع رو یاد بگیری و کار کنی. مسلما نبود مینیمایز دلیلی داشته.
توی همون سایت اکستنشن گنوم http://extensions.gnome.org/ یه سرچ بزنی هست. در کنارش می تونی از کانکی برای محیط گرافیکی و vnstat و nethogs برای ترمینال استفاده کنی

نقل‌قول
۶ ٫ نرمافزار کپی چیزی برای لینوکس هست که مثلا قابلیت استپ و ادامه داشته باشه یک چیزی مثل کپی ویندوز ۸ یا ۱۰ ؟
گنوم ۳٫۲۰ به نظرم باید این قابلیت رو اضافه کنه و ۳٫۱۸ هم به نظرم باید داشته باشه. دقیق نمیدونم. نمونه‌ی گرافیکی سراغ ندارم متاسفانه. هیچ وخ لازم نبوده فایلی رو نگه دارم که کپی نشه  ;D

نقل‌قول
۷ ٫ سرعت اسکرول موس رو میشه زیاد کرد ؟ خیلی پایینه ؟
اول سعی کن کلا از ماوس استفاده نکنی. تنظیمات برای سرعتش هم توی تنظیمات گنوم موجوده.

نقل‌قول
۸ ٫ فیلتر شکن برای لینوکس موجوده یا باید از vpn استفاده کنم ؟ tor browser رو نصب کردم ولی اکثر اوقات وصل نمیشه خیلی هم کنده در ضمن میخام که کل سیستم رو بگیره نه فقط یک نرمافزار خاص
https://web.archive.org/web/20151010211710/http://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D8%AA%D9%88%D8%B1

نقل‌قول
پیشاپیش ( این دکمه پ خیلی رو اعصابه )  ممنون از جوابتون
اون ویندوزه که رو اعصابه. شما حرص نخور. با کیبورد استاندارد خو بگیر. اونقدر توی تایپ کردن برات تاثیر داره که دیگه عمرا حاضر نمیشی پ رو روی یه دکمه‌ی دیگه ببینی  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #3 : 28 دی 1394، 11:35 ب‌ظ »
سلام
اگه اشتباه نکنم در پیوند زیر می‌تونید مکان دکمه‌ها رو در صفحه‌کلید استاندارد فارسی ببینید.
https://fa.wikipedia.org/wiki/صفحه‌کلید
« آخرین ویرایش: 29 دی 1394، 04:02 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #4 : 28 دی 1394، 11:46 ب‌ظ »
شاید پیوند زیر در مورد سرعت غلطکِ موشی(ماوس) کمکتون کنه.
http://askubuntu.com/questions/285689/increase-mouse-wheel-scroll-speed
« آخرین ویرایش: 29 دی 1394، 04:01 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین amirashrafy

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 29 دی 1394، 12:07 ق‌ظ »
ممنون از پاسخگویی سریعتون

نقل‌قول
در مورد پ بگم که جای درستش همون M هست و اینی که شما تو لینوکس داری کیبورد استاندارد فارسی هست.
نقل‌قول
اون جاش درسته. سر جاشه. شما پ ویندوز رو باید بذاری روی m. نه اینکه پ لینوکس رو بذاری روی \. چون کیبورد لینوکس استاندارد فارسی رو داره و کیبورد ویندوز، عربیه. کیبورد فارسی هم روی ویندوز نصب کنی(استاندارد) می بینی که اونم پ روی همون دکمه‌ی m هست.
نقل‌قول
اون ویندوزه که رو اعصابه. شما حرص نخور. با کیبورد استاندارد خو بگیر. اونقدر توی تایپ کردن برات تاثیر داره که دیگه عمرا حاضر نمیشی پ رو روی یه دکمه‌ی دیگه ببینی  ;D
نقل‌قول
سلام
اگه اشتباه نکنم در پیوند زیر می‌تونید مکان دکمه‌ها رو در صفحه‌کلید استاندارد فارسی ببینید.
1 . بابت پ کاملا شیر فهم شدم ممنون  8-[ باهاش کنار میام
نقل‌قول
یعنی بعد از باز شدنش توی داک، راست کلیک میکنی و گزینه‌ی Favorites نداره؟ قاعدتا باید آیکنش توی لیست برنامه‌ها وجود داشته باشه. شاید یه دور ریبوت کنی، درست بشه.
2 . نه فک کنم متوجه منظورم نشدید من از سایت تلگرام نرمافزار رو دانلود کردم و یک فایل فشرده بهم داد برای اون یک دایرکتوری ساختم توی پوشه home و اونجا extract کردم داخلش دوتا فایل بیشتر نبود که یکی telegram و یکی دیگه update روی هرکدوم که کلیک میکنم تلگرام باز میشه و روی داک بالا میاد ولی گزینه add to favorites نداره فقط یک دکمه به نام تلگرام داره و یکی quit فک کنم ایراد از نصب منه و باید توی یک دایرکتوری خاص بریزمش تا توی لیست نرمافزار هام بیاد راستی تا الان بیش از ۲۰ بار ریست کردم
نقل‌قول
دکمه مینیمایز رو اگه لازم می دونستن، میذاشتن.  :) لابد نیاز نبوده. سعی نکن همیشه لینوکست رو شبیه به ویندوز کنی. سعی کن چیزای جدید و متنوع رو یاد بگیری و کار کنی. مسلما نبود مینیمایز دلیلی داشته.
توی همون سایت اکستنشن گنوم http://extensions.gnome.org/ یه سرچ بزنی هست. در کنارش می تونی از کانکی برای محیط گرافیکی و vnstat و nethogs برای ترمینال استفاده کنی
3 . دکمه مینیمایز با راست کلیک وجود داره ولی دکمه براش نزاشتن منم قصدم این نیست که اونو شبیه به ویندوز کنم سرعت کارمو میخام بیشتر کنم چون زیاد صفحه باز میکنم حالا با اونم میشه کنار اومد
برای میزان مصرف ترافیک از کانکی خوشم نمیاد و میخام همش جلو چشمم باشه پس تحت ترمینال هم نمیشه توی extensions هم چیزی پیدا نکردم

نقل‌قول
گنوم ۳٫۲۰ به نظرم باید این قابلیت رو اضافه کنه و ۳٫۱۸ هم به نظرم باید داشته باشه. دقیق نمیدونم. نمونه‌ی گرافیکی سراغ ندارم متاسفانه. هیچ وخ لازم نبوده فایلی رو نگه دارم که کپی نشه
4 . مگه روی اوبونتو گنوم نسخه آخر نیست ؟ اگه نه چه جوری آپدیتش کنم چه دستوری باید بزنم
نقل‌قول
اول سعی کن کلا از ماوس استفاده نکنی. تنظیمات برای سرعتش هم توی تنظیمات گنوم موجوده.
5 . چه جوری از موس استفاده نکنم با کلید های میانبر ؟ سرعت اسکرول توی تنظیمات نیست فقط سرعت تاچ پد و موس و دبل کلیک هست

6 . tor سرعتش کم نیست چون توی ویندوز سرعتش افتضاح بود توی tor browser هم دیگه نگم بهتره حلزون قطع نخاع شده سرعتش بیشتر بود  :D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 29 دی 1394، 12:22 ق‌ظ »
نقل‌قول
1 . بابت پ کاملا شیر فهم شدم ممنون  8-[ باهاش کنار میام
آفرین. :) همیشه سعی کن مطابق اصول پیش بری چون به نفعته. کامیونیتی گنولینوکسی نیاز ما کاربرا رو بهتر از یه شرکت می دونه. پس خروجی کاری که از کامیونیتی درمیاد، صدبرابر بهتر از خروجیه کاریه که یه شرکت انحصار طلب به خاطر کسب سود و درآمد در میاره.

نقل‌قول
2 . نه فک کنم متوجه منظورم نشدید من از سایت تلگرام نرمافزار رو دانلود کردم و یک فایل فشرده بهم داد برای اون یک دایرکتوری ساختم توی پوشه home و اونجا extract کردم داخلش دوتا فایل بیشتر نبود که یکی telegram و یکی دیگه update روی هرکدوم که کلیک میکنم تلگرام باز میشه و روی داک بالا میاد ولی گزینه add to favorites نداره فقط یک دکمه به نام تلگرام داره و یکی quit فک کنم ایراد از نصب منه و باید توی یک دایرکتوری خاص بریزمش تا توی لیست نرمافزار هام بیاد راستی تا الان بیش از ۲۰ بار ریست کردم
چرا متوجه شدم دقیقا. تلگرام همه‌ی ماها از سایت تلگرام دانلود شده و اکسترکت شده و روش دابل کلیک کردیم تا Portable ران بشه و استفاده کنیم. ولی قاعدتا باید بعد از باز کردن برنامه، آیکنش هم بوجود بیاد توی منوی برنامه‌ها. داک رو دقیقا نمیدونم چون از داک خوشم نمیاد جدیدا  ;D

نقل‌قول
3 . دکمه مینیمایز با راست کلیک وجود داره ولی دکمه براش نزاشتن منم قصدم این نیست که اونو شبیه به ویندوز کنم سرعت کارمو میخام بیشتر کنم چون زیاد صفحه باز میکنم حالا با اونم میشه کنار اومد
توی گنوم سعی کن با Alt+Tab بین صفحه ها جا به جا بشی. می بینی که حتی از گرفتن ماوس و رفتن روی مینیمایز و ... هم سریع‌تره و کارآمدتر. اصولا کاری رو که میشه با کیبورد انجام داد، با صدتا زحمت میشه با ماوس و کلیک روی این دکمه و اون دکمه انجام داد. البته بستگی داره دستت روی کیبورد باشه بیشتر یا ماوس. دستت هرجا باشه، سخته که برش داری بذاریش یه جای دیگه  ;D واسه همین روی هر input‌ی که عادت کرده باشی، کار با اون یکی Input برات سخت میشه. واسه همین اگه روی ماوس عادت داری به نظرم بهتره تمرکزت رو بذاری روی کیبورد. یه روزی میرسه که اصلا حال نداری دستتو بلند کنی بذاری روی ماوس  ;D

نقل‌قول
برای میزان مصرف ترافیک از کانکی خوشم نمیاد و میخام همش جلو چشمم باشه پس تحت ترمینال هم نمیشه توی extensions هم چیزی پیدا نکردم
اگه بتونی شورت‌کات روی کیبورد برای رفتن به دسکتاپ طراحی کنی، میتونی کانکی نصب کنی و با اشاره‌ی یه دکمه، همه چی بره کنار و دسکتاپت رو ببینی که مصرفت رو نشون میده. بعد که دکمه رو ول کردی همه‌ی برنامه ها برگردن سر جاشون. از این جنگولک‌بازیا تا دلت بخواد میشه انجام داد  ;D

نقل‌قول
4 . مگه روی اوبونتو گنوم نسخه آخر نیست ؟ اگه نه چه جوری آپدیتش کنم چه دستوری باید بزنم
نه. اوبونتو ۶ ماه از گنوم عقب‌تره. اوبونتو هر ۶ ماه یه نسخه میده و دقیقا گنوم هم هر ۶ ماه یه نسخه. منتها وقتی اوبونتو نسخه میده، یه نسخه قبل‌تر از گنوم رو میده (احتمال زیاد برای حفظ پایداری) پس وقتی ۱۵٫۱۰ میاد، گنومش ۳٫۱۶ هست. وقتی ۱۶٫۰۴ میاد، گنومش ۳٫۱۸ هست در صورتی که گنوم بعدی ۳٫۲۰ هست. همین جور ۶ ماه ۶ ماه عقبه از گنوم. توصیه هم نمیکنم که گنوم جدید رو نصب کنی روش. چون برای نصب گنوم جدید باید یه مخزن اضافه، اضافه کنی  ;D که پایداری سیستمت رو پایین میاره و اگه پایداری سیستمت رو پایین نمیاورد، منطقاً میواس آخرین نسخه روی اوبونتو باشه. نه؟  :)

نقل‌قول
5 . چه جوری از موس استفاده نکنم با کلید های میانبر ؟ سرعت اسکرول توی تنظیمات نیست فقط سرعت تاچ پد و موس و دبل کلیک هست
آره دقیقا. کارات رو با کیبورد پیش ببر. مگه اینکه چاره‌ای جز استفاده از ماوس نباشه.
در مورد اسکرول هم اطلاع دقیق ندارم. اون لینکی که علی جان معرفی کرد رو یه نگاه بنداز. از askubuntu. احتمال زیاد یه کامند توی ترمینال هست که میزنی و سرعتش رو تنظیم میکنی. کار نشد نداره بالاخره

نقل‌قول
6 . tor سرعتش کم نیست چون توی ویندوز سرعتش افتضاح بود توی tor browser هم دیگه نگم بهتره حلزون قطع نخاع شده سرعتش بیشتر بود  :D
تور براوزر رو ول کن. دردسرش بیشتر از سودشه.
اون لینکی رو که بهت دادم با دقت بخون. باید به تورت پل اضافه کنی وگرنه سرعتش پایین باقی‌ می‌مونه.
من که توی این سه سال، غیر از تور دیگه از چیزی استفاده نکردم. همین کافی بوده برام.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین amirashrafy

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 29 دی 1394، 12:34 ق‌ظ »
نقل‌قول
تور براوزر رو ول کن. دردسرش بیشتر از سودشه.
اون لینکی رو که بهت دادم با دقت بخون. باید به تورت پل اضافه کنی وگرنه سرعتش پایین باقی‌ می‌مونه.
من که توی این سه سال، غیر از تور دیگه از چیزی استفاده نکردم. همین کافی بوده برام.
تمام کارهایی که توی لینک شما گفته بود رو انجام دادم ولی یاد ندارم به بروزر وصلش کنم تنظیماتش رو میدونم کجاست ولی نمیدونم چی باید پر کنم و یک چیز دیگه اینکه tor یک نوشته ای داده به این صورت از توضیحات لینک شما هم چیزی نفهمیدم
Jan 19 00:26:59.000 [notice] Bootstrapped 10%: Finishing handshake with directory server
Jan 19 00:27:30.000 [warn] Proxy Client: unable to connect to 69.162.169.229:7336 ("Host unreachable")
این آخری یعنی چی ؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 29 دی 1394، 12:36 ق‌ظ »
خروجی اینو بذار.
cat /etc/tor/torrc | tail -7

آفلاین amirashrafy

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 29 دی 1394، 12:39 ق‌ظ »
نمیشه یک اکستنشن برای گنوم طراحی کرد به جای اینکه یک شورتکات درست کنم که دسکتاپ رو نشون بده تازه کلا دوست دارم دسکتاپم خالی باشه حس خیلی خوبی داره کانکی روی اعصابمه اگه باشه میخام همه توی نموار بالای صفحه باشه

آفلاین amirashrafy

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 29 دی 1394، 12:40 ق‌ظ »
خروجی اینو بذار.
cat /etc/tor/torrc | tail -7
# Send a padding cell every N seconds to keep firewalls from closing our
# connections while Tor is not in use.
KeepalivePeriod 60
# Force Tor to consider whether to build a new circuit every NUM seconds.
NewCircuitPeriod 15
# How many entry guards should we keep at a time?
NumEntryGuards 8

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 29 دی 1394، 12:43 ق‌ظ »
نمیشه یک اکستنشن برای گنوم طراحی کرد به جای اینکه یک شورتکات درست کنم که دسکتاپ رو نشون بده تازه کلا دوست دارم دسکتاپم خالی باشه حس خیلی خوبی داره کانکی روی اعصابمه اگه باشه میخام همه توی نموار بالای صفحه باشه
طراحی کنی که چی؟ اینکه اون اکستنشنه برات دسکتاپ رو نشون بده؟  ;D یا اینکه اکستنشن برای مصرف ترافیک طراحی کنی؟
خب اون پنل بالا که جای این کارا نیست آقا  ;D چجوری میخوای توی اون نیمچه پنل (آخه پنل هم حساب نمیشه  ;D، بیشتر StatusBar حساب میشه)، مصرف ترافیک نشونت بده؟ اصن دیگه جا داره آیا؟  ;D
مگه قراره کانکی بارون کنی دسکتاپتو؟ یه کانکی کوچولو درست کن که فقط مصرف ترافیکت رو بگه. یه تم داره کانکی منیجر به اسم net. اونو بزنی یه چیز خوشگل و شیک ریزه میزه درست میکنه واسه دسکتاپت. هرچند من خودم از همون vnstat استفاده میکنم چون همیشه یه ترمینال باز دارم  ;D
« آخرین ویرایش: 29 دی 1394، 12:47 ق‌ظ توسط RAS00L »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 29 دی 1394، 12:45 ق‌ظ »
# Send a padding cell every N seconds to keep firewalls from closing our
# connections while Tor is not in use.
KeepalivePeriod 60
# Force Tor to consider whether to build a new circuit every NUM seconds.
NewCircuitPeriod 15
# How many entry guards should we keep at a time?
NumEntryGuards 8

الان کو اون خط‌هایی که قرار بود به این فایل torrc اضافه کنی؟ (طبق راهنمای ویکی)

اینارو اضافه کن به ته این فایل torrc:

UseBridges 1
Bridge obfs4 198.23.141.168:44323 9007C91EA4619F380A638AA80571154C5B23D79D cert=WN41Ff5lV+uDe7f9A1l3pvP0ELmB47K9jYlykTZRmv8ZrbPj1LUvWtawafEkrGi8mhbWbQ iat-mode=0
Bridge obfs4 38.229.33.77:14104 017A22B4F805E46DE78E2841CD9903C452CFCC45 cert=VJt1bq8tmlxZzhYQApo1AoYAZF0dJzIHl+s7+nYxubQTFO1vsgpH38/1GDhHq4lsf3Whfg iat-mode=0
ClientTransportPlugin obfs4 exec /usr/bin/obfs4proxy

اگه obfs4proxy نصب نکردی، نصب کن و این خط‌هارو بذار توی اون فایل و tor رو ریستارت کن.

آفلاین amirashrafy

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 29 دی 1394، 12:57 ق‌ظ »
گذاشتم و ریست کردم
نقل‌قول
Jan 19 00:55:08.000 [notice] Signaled readiness to systemd
Jan 19 00:55:10.000 [notice] Bootstrapped 5%: Connecting to directory server
Jan 19 00:55:10.000 [notice] Bootstrapped 10%: Finishing handshake with directory server
Jan 19 00:55:10.000 [warn] Proxy Client: unable to connect to 69.162.169.229:7336 ("Host unreachable")

اینم از پاسخ کد قبلیتون
نقل‌قول
NumEntryGuards 8

UseBridges 1
Bridge obfs4 69.162.169.229:7336 36366CA74CB5D7958A73BEB5681135F627DC4F05 cert=bxE0qAN4Um6XGBZ6beZGJM66vMRH/1uvf6hjwWWTO5rALH/bPkq9ktTVtyhhy1vO3YbwMA iat-mode=0
ClientTransportPlugin obfs4 exec /usr/bin/obfs4proxy

آفلاین amirashrafy

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 29 دی 1394، 03:36 ب‌ظ »
بازم تور رو نتونستم راه بندازم ارور رو هم بالا نوشتم