1 . بابت پ کاملا شیر فهم شدم ممنون باهاش کنار میام
آفرین.
همیشه سعی کن مطابق اصول پیش بری چون به نفعته. کامیونیتی گنولینوکسی نیاز ما کاربرا رو بهتر از یه شرکت می دونه. پس خروجی کاری که از کامیونیتی درمیاد، صدبرابر بهتر از خروجیه کاریه که یه شرکت انحصار طلب به خاطر کسب سود و درآمد در میاره.
2 . نه فک کنم متوجه منظورم نشدید من از سایت تلگرام نرمافزار رو دانلود کردم و یک فایل فشرده بهم داد برای اون یک دایرکتوری ساختم توی پوشه home و اونجا extract کردم داخلش دوتا فایل بیشتر نبود که یکی telegram و یکی دیگه update روی هرکدوم که کلیک میکنم تلگرام باز میشه و روی داک بالا میاد ولی گزینه add to favorites نداره فقط یک دکمه به نام تلگرام داره و یکی quit فک کنم ایراد از نصب منه و باید توی یک دایرکتوری خاص بریزمش تا توی لیست نرمافزار هام بیاد راستی تا الان بیش از ۲۰ بار ریست کردم
چرا متوجه شدم دقیقا. تلگرام همهی ماها از سایت تلگرام دانلود شده و اکسترکت شده و روش دابل کلیک کردیم تا Portable ران بشه و استفاده کنیم. ولی قاعدتا باید بعد از باز کردن برنامه، آیکنش هم بوجود بیاد توی منوی برنامهها. داک رو دقیقا نمیدونم چون از داک خوشم نمیاد جدیدا
3 . دکمه مینیمایز با راست کلیک وجود داره ولی دکمه براش نزاشتن منم قصدم این نیست که اونو شبیه به ویندوز کنم سرعت کارمو میخام بیشتر کنم چون زیاد صفحه باز میکنم حالا با اونم میشه کنار اومد
توی گنوم سعی کن با Alt+Tab بین صفحه ها جا به جا بشی. می بینی که حتی از گرفتن ماوس و رفتن روی مینیمایز و ... هم سریعتره و کارآمدتر. اصولا کاری رو که میشه با کیبورد انجام داد، با صدتا زحمت میشه با ماوس و کلیک روی این دکمه و اون دکمه انجام داد. البته بستگی داره دستت روی کیبورد باشه بیشتر یا ماوس. دستت هرجا باشه، سخته که برش داری بذاریش یه جای دیگه
واسه همین روی هر inputی که عادت کرده باشی، کار با اون یکی Input برات سخت میشه. واسه همین اگه روی ماوس عادت داری به نظرم بهتره تمرکزت رو بذاری روی کیبورد. یه روزی میرسه که اصلا حال نداری دستتو بلند کنی بذاری روی ماوس
برای میزان مصرف ترافیک از کانکی خوشم نمیاد و میخام همش جلو چشمم باشه پس تحت ترمینال هم نمیشه توی extensions هم چیزی پیدا نکردم
اگه بتونی شورتکات روی کیبورد برای رفتن به دسکتاپ طراحی کنی، میتونی کانکی نصب کنی و با اشارهی یه دکمه، همه چی بره کنار و دسکتاپت رو ببینی که مصرفت رو نشون میده. بعد که دکمه رو ول کردی همهی برنامه ها برگردن سر جاشون. از این جنگولکبازیا تا دلت بخواد میشه انجام داد
4 . مگه روی اوبونتو گنوم نسخه آخر نیست ؟ اگه نه چه جوری آپدیتش کنم چه دستوری باید بزنم
نه. اوبونتو ۶ ماه از گنوم عقبتره. اوبونتو هر ۶ ماه یه نسخه میده و دقیقا گنوم هم هر ۶ ماه یه نسخه. منتها وقتی اوبونتو نسخه میده، یه نسخه قبلتر از گنوم رو میده (احتمال زیاد برای حفظ پایداری) پس وقتی ۱۵٫۱۰ میاد، گنومش ۳٫۱۶ هست. وقتی ۱۶٫۰۴ میاد، گنومش ۳٫۱۸ هست در صورتی که گنوم بعدی ۳٫۲۰ هست. همین جور ۶ ماه ۶ ماه عقبه از گنوم. توصیه هم نمیکنم که گنوم جدید رو نصب کنی روش. چون برای نصب گنوم جدید باید یه مخزن اضافه، اضافه کنی
که پایداری سیستمت رو پایین میاره و اگه پایداری سیستمت رو پایین نمیاورد، منطقاً میواس آخرین نسخه روی اوبونتو باشه. نه؟
5 . چه جوری از موس استفاده نکنم با کلید های میانبر ؟ سرعت اسکرول توی تنظیمات نیست فقط سرعت تاچ پد و موس و دبل کلیک هست
آره دقیقا. کارات رو با کیبورد پیش ببر. مگه اینکه چارهای جز استفاده از ماوس نباشه.
در مورد اسکرول هم اطلاع دقیق ندارم. اون لینکی که علی جان معرفی کرد رو یه نگاه بنداز. از askubuntu. احتمال زیاد یه کامند توی ترمینال هست که میزنی و سرعتش رو تنظیم میکنی. کار نشد نداره بالاخره
6 . tor سرعتش کم نیست چون توی ویندوز سرعتش افتضاح بود توی tor browser هم دیگه نگم بهتره حلزون قطع نخاع شده سرعتش بیشتر بود
تور براوزر رو ول کن. دردسرش بیشتر از سودشه.
اون لینکی رو که بهت دادم با دقت بخون. باید به تورت پل اضافه کنی وگرنه سرعتش پایین باقی میمونه.
من که توی این سه سال، غیر از تور دیگه از چیزی استفاده نکردم. همین کافی بوده برام.