انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ظاهر گرافیکی لینوکس به ویژه اوبونتو  (دفعات بازدید: 19365 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ahmadreza9

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام به همه عزیزان
بچه ها اگر لینوکس  ظاهرش را ارتقا بده من مطمئنم جایگاهش از این هم که هست پیشرفت بیشتری میکنه پس چرا لینوکس و به ویژه اوبونتو ظاهرش فلت و کاشی وار هست اما ویندوز با وجود همین دو ویژگی چشم نوازی بیشتری دارد؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : ظاهر گرافیکی لینوکس به ویژه اوبونتو
« پاسخ #1 : 16 بهمن 1394، 08:21 ب‌ظ »
سلام به همه عزیزان
بچه ها اگر لینوکس  ظاهرش را ارتقا بده من مطمئنم جایگاهش از این هم که هست پیشرفت بیشتری میکنه پس چرا لینوکس و به ویژه اوبونتو ظاهرش فلت و کاشی وار هست اما ویندوز با وجود همین دو ویژگی چشم نوازی بیشتری دارد؟
هدف لینوکس بدست آوردن جایگاه نیست. اون مال اهداف انحصاری و سودطلبی و پول و ... هست که واسه جایگاه و مقام و ... حتی خون همدیگرو هم میخورن. لینوکس هدفش کلا یه چیز دیگه‌س.
و ظاهر یونیتی تنها محیطی نیست که لینوکس داره. محیط ویندوز هنوز که هنوزه به محیط KDE نرسیده و نخواهد رسید (هم زیبایی هم کارایی). چه برسه به یونیتی و گنوم و ... که کلا ظاهری متفاوت دارن و همین طور کارایی بیشتر نسبت به ویندوز. کارایی در محیط کاربری مهم تر از ظاهر و زیبایی ظاهریشه. ما قرار نیست با ویندوز رقابت کنیم تا ظاهر رو بهتر کنیم. ما همین الانشم محیط زیباتر و کاراتری نسبت به ویندوز داریم. منتها باید با تمام محیط‌های کاربری اعم از DE,WM و ... کار کنی تا متوجه منظورم بشی.  :)

ویرایش:
شما ویدئوهای KDE Plasma5 رو ببین (یا کوبونتوی ۱۵٫۰۴ یا ۱۵٫۱۰ رو دانلود و به صورت لایو تست کن) و بعد قضاوت کن.
کی دی ای پلاسما۵ ۱۵ جولای ۲۰۱۴ توسعه‌ش شروع شده و تا الان هم به خوبی پیش‌رفته (تقریبا ۲۰ ساله که کی دی ای بوجود اومده و در حال توسعه‌ هست)
ویندوز ۱۰ ۱۵ جولای ۲۰۱۵ منتشر شده (دقیقا یک سال بعد از پلاسما۵) و با یه نگاه مقایسه‌ای به راحتی متوجه میشی که ویندوز۱۰ همون KDE Plasma5 هست منتها به اسم ویندوز۱۰  :)
یا با مدیرپنجره‌ای مثل i3 کار کن تا متوجه بشی کارایی i3 کجا، کارایی ویندوز۱۰ کجا  :)
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1394، 08:46 ب‌ظ توسط RAS00L »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #2 : 16 بهمن 1394، 08:41 ب‌ظ »
چرا لینوکس و به ویژه اوبونتو ظاهرش فلت و کاشی وار هست
اون ظاهر پیش فرض است. می تونید یک تمِ فلت روی اوبونتو نصب کنید. حتی تم های شبیه ویندوز.

و ظاهر یونیتی تنها محیطی نیست که لینوکس داره. محیط ویندوز هنوز که هنوزه به محیط KDE نرسیده و نخواهد رسید (هم زیبایی هم کارایی). چه برسه به یونیتی و گنوم و ... که کلا ظاهری متفاوت دارن و همین طور کارایی بیشتر نسبت به ویندوز. کارایی در محیط کاربری مهم تر از ظاهر و زیبایی ظاهریشه. ما قرار نیست با ویندوز رقابت کنیم تا ظاهر رو بهتر کنیم. ما همین الانشم محیط زیباتر و کاراتری نسبت به ویندوز داریم. منتها باید با تمام محیط‌های کاربری اعم از DE,WM و ... کار کنی تا متوجه منظورم بشی.  :)
این نظر شخصیه!
نظر شخصیم کاملا برعکسه! ویندوز در زیبایی، نامبر وانه اما نه با تفاوت خیلی زیاد.
در قابلیت های دسکتاپ فرقی بینشون نیست.

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #3 : 16 بهمن 1394، 09:15 ب‌ظ »
همون بحث‌های همیشگی که هیچ وقت به نتیجه نمی‌رسه
ظاهر یه چیز سلیقه‌ای هست
مثل علاقه به غذا :دی من سوپ ماکارونی دوس دارم و خانمم از سوپ ماکارونی متنفره :دی
ظاهر سیستم عامل هم همینه :دی
یکی از این خوشش میاد و از اون دیگری متنفره، یکی دیگه عکس قبلی
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 16 بهمن 1394، 09:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
این نظر شخصیه!
نظر شخصیم کاملا برعکسه! ویندوز در زیبایی، نامبر وانه اما نه با تفاوت خیلی زیاد.
در قابلیت های دسکتاپ فرقی بینشون نیست.
به نظرت خوشگلی چقدر دووم میاره؟ دو روز کار کنی دیگه برات عادی میشه. اگه قرار به خوشگلی باشه من میگم Mac OSX خوشگلتره توی غیرلینوکسیا. ولی خوشگلی واسه آدم نون و آب نمیشه. تا وقتی کارایی نداشته باشه مثل یه مجسمه‌ی خوشگل توی دکوری می مونه. از خوشگلی یه محیط نمیشه استفاده کرد، از کاراییش استفاده میکنن و کارایی لینوکس مسلما بالاتر از ویندوز هست. آثارش رو راحت میشه تشخیص بدی. من خودم قبلا ویندوز داشتم و روزی ۲۰ ساعت پای سیستم می‌نشستم و الان لینوکس دارم و ۵ ساعت بیشتر نمی‌نشینم و دقیقا همون کارای قدیم + کارای جدیدتر رو انجام میدم. پس چرا زمانش کمتر شده؟ چون کارایی لینوکس بیشتر از ویندوزه. ۵ ساعت در روز کارمو پای PC انجام بدم برام بهتره یا ۱۵ ساعت بیشتر بذارم روش به خاطر اینکه محیطم خوشگله؟ نمی‌صرفه جداً  ;D
کامپیوتر اومده ک زندگی آسون بشه و بشه در سریع ترین زمان ممکن به بهترین نتیجه رسید. البته بستگی داره سطح کاری استفاده از کامپیوتر از نظر هرکسی چجوری باشه. اونایی که میخوان یه چیز خوشگل داشته باشن واسه اوقات فراغت، مشکلی نیست. زندگی خصوصیشونه. به خودشون مربوطه ولی خب همه مثل این افراد فکر نمی کنن توی پلتفرم لینوکس  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 16 بهمن 1394، 09:29 ب‌ظ »
به نتیجه نمیرسه چون اصلا بحث توی این زمینه لازم نیست. وقتی با لینوکس کار کنی، دیگه اصلا این چیزا برات مهم نیست. و این اتفاق به مرور زمان می افته. همین استارتر رو یک سال دیگه یا دو سال دیگه ازش همین سوال رو بپرسی دقیقا عکس تاپیکش جوابت رو میده. طبیعی هم هست. لینوکس ذره ذره وجودت رو پر میکنه و دیگه چیزای بیهوده‌ و بحث های بی نتیجه، برات دغدغه حساب نمیشن  ;)

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 16 بهمن 1394، 11:30 ب‌ظ »
به نتیجه نمیرسه چون اصلا بحث توی این زمینه لازم نیست. وقتی با لینوکس کار کنی، دیگه اصلا این چیزا برات مهم نیست. و این اتفاق به مرور زمان می افته. همین استارتر رو یک سال دیگه یا دو سال دیگه ازش همین سوال رو بپرسی دقیقا عکس تاپیکش جوابت رو میده. طبیعی هم هست. لینوکس ذره ذره وجودت رو پر میکنه و دیگه چیزای بیهوده‌ و بحث های بی نتیجه، برات دغدغه حساب نمیشن  ;)

آقا رسول واقعا خیلی انرژی و حوصله داری :دی
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 17 بهمن 1394، 12:25 ق‌ظ »
نقل‌قول
;D کار عجیبی که نمیکنم والا. فقط یه سری چیزارو در طی زمان تجربه کردم و راهی رو که رفتم، نتیجه داده، حالا به دیگران هم پیشنهاد میکنم که همین راه رو طی کنن تا سریع‌تر پیشرفت کنن. شاید یکی از یه راه دیگه رفت و مثلا بعد از ۱۰ سال به اونجایی که میخواست رسید. ولی من توی راهی که طی کردم دیدم سریع تر به نتیجه میرسم و همون رو پیشنهاد میدم. بقیه خواستن قبول کنن خواستن قبول نکنن. به من مربوط نیست.
مسلما برام عذاب آوره که بعد از این همه سال، بازم یه سری افراد راجع به چیزایی بحث میکنن که واقعا توی این سال ها دیگه بی فایده‌س. یه چیزیه که ثابت شده و بحث کردن راجع بهش برای تغییر دادنش، کاری از پیش نمی‌بره. منم راه عجیب غریبی پیشنهاد نمیدم. راهی رو پیشنهاد دادم که اکثر لینوکسیا اونو طی کردن. بعضیا فکر میکنن من ور خودم قانون گذاری کردم  :o یا چه میدونم دارم لقمه‌ی خودمو میکنم تو حلق دیگران. در صورتی که پیشنهاد دادن از روی تجربه، هیچ وخ اینقدر توی تاریخ چالش بر انگیز نبوده که واسه پیشنهادای من چالش وجود داشته  ;D سر ساختن GPL اونقدر حاشیه نبوده که سر پیشنهادای من حاشیه راه افتاده  ;D
ولی خب چشمم زدی  ;D دیگه انرژیم تموم شد توی این انجمن. یه جورایی دلسرد شدم ازش. اونم از سمت کسایی که هیچ وخ خطابشون نکردم ولی اونا منو مورد خطاب قرار دادن. شاید واقعا هم نیاز بود که مورد خطاب قرارشون میدادم (چون خودشون اینجوری نشون دادن) ولی اینکارو نکردم.
به جای اینکه بخوام بعد از دادن یه پیشنهاد (توی راهی که اکثرا رفتن) با هزارنفر بحث کنم، میرم وقت میذارم روی ویکی تا چارتا آدم به سوادشون اضافه بشه. اونایی که واقعا میخوان یادبگیرن نه تظاهرکننده‌ها  :) (میگی نه؟ همین تظاهرکننده ها الان میان منو مورد خطاب قرار میدن. کسایی که فکر نمی کردی تظاهر کننده باشن. یا شایدم نیستن واقعا ولی میان وسط و میریزن بهم همه چیز رو) متأسفانه یا خوشبختانه من توی این سه سال، با همه جور قشری بحث داشتم و به جرأت میتونم بگم که کاملا هم این تیپ آدما رو میشناسم و تنها ضعف بزرگشون اینه: بی‌تجربگی نسبت به اونی که دارن مخاطب قرارش میدن و راجع بهش قضاوت میکنن. حالا این بی‌تجربگی یا از سر ناآگاهیشونه که اگه آگاهی پیدا کنن، مسلما حرف منو تصدیق می‌کنن. یا از سر لجاجت و مقاومتشونه که تا دلت بخواد از این تیپ آدما من دیدم.  :)

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #8 : 17 بهمن 1394، 12:34 ق‌ظ »
حالا جدا از ظاهر که خیلی سلیقست، کارای هم خیلی به افراد مربوطه، من که بدون گنوم شل احساس سردرگمی پیدا میکنم ;D
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 17 بهمن 1394، 01:50 ق‌ظ »
نقل‌قول
یه سری افراد راجع به چیزایی بحث میکنن که واقعا توی این سال ها دیگه بی فایده‌س. یه چیزیه که ثابت شده و بحث کردن راجع بهش برای تغییر دادنش، کاری از پیش نمی‌بره.
داخل یه فیلم هندی :دی یه دیالوگ دیدم جالب بود :دی
«اگه خوشت اومد، پس خوش اومدی و اگه حال نکردی، پس نیا.»

من خودم با فدورا ۹ شروع کردم و یواش یواش توزیع‌های مختلف رو آزمایش کردم و ...
الآن دیگع حوصله‌ام خیلی نمی‌کشه
می‌گم این لینوکسه باهاش کار کن خوشت اومد استفاده کن، خوشت نیومد سر منو درد نیار :دی

آفلاین Ahmadreza9

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #10 : 17 بهمن 1394، 11:51 ق‌ظ »
مرسی از پاسخگویی همه عزیزانم در چند بخش باید به عقیده های عزیزان پاسخ بدم:
1.هدف سوال مرا خواهشا اشتباه نگیرید من دنبال سیاست گذاری های لینوکس هستم که با وجود دیدن ویژگی های ویندوز و وجود طرفدارای زیاد تاکید بر این نوع توسعه داردپس به نظر شما عزیزانی که تجارب فراوانی با این سیستم عامل دارید چه هدف هایی می تواند عامل توسعه اینگونه با وجود توانمندی زیاد این انجمن متن بازباشد؟
2.من 4 سال با لینوکس آشنا هستم اما بعد از سه سال دوباره برگشتم سمتش چون چندین بار به خاطرش اطلاعاتم فرمت میشد و این به خاطر عدم پختگی من نسبت به این سیستم عامل بود.
3. ویندوز 10 اصلا سیستم عاملی نیست که بخواهیم روش مانور بدیم به نظر من سیستم عامله بچه هاست و خیلی ساده شده.
4.تعصب بی جا نسبت به لینوکس هم خطاست چون هیچگاه نمی شود گفت یک درصد عمده ای که از ویندوز استفاده می کنند به خودی به آن گرایش پیدا کرده اند مصداق حرف من اصلا مردم ایران نیستند که با کرک یک ویندوز را استفاده می کنند.
5. من هم به شدت به سبکی و کارایی بهتر لینوکس معتقدم اما در حال حاضر لینوکس حداکثر 1 گیگه اما ویندوز 5 گیگه که قطعا در کارایی هم موثره.
6.بنچ مارک برای هر شرکتی مهمه حتی شرکت های متن باز چرا که توسعه پایدار نیاز به جلب مشتری دارد پس منطقی نیست که بگویم لینوکس اصلا دنبال جذب مشتری نیست.
7.این که ظاهر یک ویژگی سلیقه ای است شکی نیست اما به نظر شما آیا میانگین نظرات مردم نمی تواند باعث پیشرفت باشه؟
8.kde با وجود پیشرفت بسیار خوبش باز در حد ظاهر جمع و جور اوبونتو نیست.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #11 : 17 بهمن 1394، 01:47 ب‌ظ »
سیستم درست شده تا کار رو راه بندازه و به نیازها پاسخ بده
اینکه از چی استفاده میکنین و چقدر ازش اطلاعات دارین یک مورد شخصیه
وقتی تسلط بیشتر میشه قطعا نمیرین کاری که توی یک دفیفه انجام میشه رو توی یه ساعت انجام بدین در هرصورت وقتتون ارزشمنده و اونو به راحتی هدر ندین

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
« پاسخ #12 : 17 بهمن 1394، 03:59 ب‌ظ »
هدف لینوکس بدست آوردن جایگاه نیست. اون مال اهداف انحصاری و سودطلبی و پول و ... هست که واسه جایگاه و مقام و ... حتی خون همدیگرو هم میخورن. لینوکس هدفش کلا یه چیز دیگه‌س.

ویرایش:
شما ویدئوهای KDE Plasma5 رو ببین (یا کوبونتوی ۱۵٫۰۴ یا ۱۵٫۱۰ رو دانلود و به صورت لایو تست کن) و بعد قضاوت کن.
کی دی ای پلاسما۵ ۱۵ جولای ۲۰۱۴ توسعه‌ش شروع شده و تا الان هم به خوبی پیش‌رفته (تقریبا ۲۰ ساله که کی دی ای بوجود اومده و در حال توسعه‌ هست)
ویندوز ۱۰ ۱۵ جولای ۲۰۱۵ منتشر شده (دقیقا یک سال بعد از پلاسما۵) و با یه نگاه مقایسه‌ای به راحتی متوجه میشی که ویندوز۱۰ همون KDE Plasma5 هست منتها به اسم ویندوز۱۰  :)
یا با مدیرپنجره‌ای مثل i3 کار کن تا متوجه بشی کارایی i3 کجا، کارایی ویندوز۱۰ کجا  :)

وقتی این نوشته شما رو خوندم یه لحظه احساس کردم دارم به خطبه های نماز جمعه گوش میدم که مدام میگن همه دنیا بدن، فقط ما خوبیم!
البته نمیگم اینجوری نیستا ولی خو نثرتون خیلی برا نوشتن خطبه نماز جمعه خوبه
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #13 : 17 بهمن 1394، 06:27 ب‌ظ »
 :D با توجه به اینکه توسعه گنو/لینوکس یکم چند پاره هست و هرکس یه کاریو داره انجام میده پیشرفتی که مد نظرتون هست کنده و انتظارات رو براورده نمیکنه  :D

ولی جامعه توسعه دهنده های اوبونتو اونقدرام بیخیال نیستن
قیافه یونیتی هشت رو دیدم امیدوارتر شدم راستش
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!

آفلاین msm1365

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
    • سلطان جاده
« پاسخ #14 : 07 فروردین 1395، 11:40 ب‌ظ »
لینوکس فقط یک هسته است و زیبایی اساسا مرتبط با میز کارها و توزیع هاست و اینقدر طرح های مختلف دارن که زشت و زیبا معنی ندارد. با اینحال به قول شما لینوکس اینقدر کارایی متفاوت و قدرتمندی داره که ظاهر حداقل برا من اهمیت آنچنانی نداره. به قول دوستمون ویندوز ظاهر فانتزیش خیلی زود تکراری میشه اما با اینکه چندین ساله فدورا دارم هیچ وقت ازش خسته نشدم. چقدر خوبه این...
و لکن اکثرهم لایعقلون
http://www.truckdriver.ir/