انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ظاهر گرافیکی لینوکس به ویژه اوبونتو  (دفعات بازدید: 19372 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
پاسخ : ظاهر گرافیکی لینوکس به ویژه اوبونتو
« پاسخ #30 : 11 فروردین 1395، 10:58 ب‌ظ »
نه مثل اینکه مسئله جدیه :) :
خب من هیچکدوم از نرم افزار هایی رو که گفتم استفاده نمیکنم چون اصولا در اون زمینه نیازمندی ای ندارم .
اما مثلا در مورد ضبظ تصویر ، جادی یک مطلب خوب داره : http://jadi.net/2015/07/linux-screencast/

نرم افزار تخصصی ؟ تا حالا با ویم کار کردید ؟ گیت چطور ؟ میدونید gcc برای چی هستش ؟ python چی ، ازش استفاده کردید ؟ + تمامی ابزار های گنو .

گیت برای ویندوز هم هست + github دسکتاپ که برای لینوکس نیست!!!
gcc برای ویندوز هم هست (mingw-w64) + تمامی ابزار های مرتبط مثله make و pkg-config
python رو هم که همه میدونیم برای ویندوز هم هست
---
من خودم طرفدار گنو/لینوکس هستم ولی خب نباید انتظار داشت نرم افزارهای آزاد با دونیت بیان با غولای تجاریه دنیا مثله مایکروسافت رقابت کنن
هیچ شرکتیم حاضر نیست محصول برتر خودشو open source و رایگان بده بیرون، حتی خوده شما مطمئن باش این کارو نمیکنی، نمیگم شغلت توسعه نرم افزار نباشه
همه میدونیم تقریبا تمام نرم افزارهای گنو/لینوکس از gimp بگیر برو تا libreoffice و... برای ویندوز هم هست، ولی برعکسش نه!!!
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1395، 11:02 ب‌ظ توسط n0o0b_sina »

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
« پاسخ #31 : 11 فروردین 1395، 11:28 ب‌ظ »
عالی بود ، نیم ساعت یکسره داشتم می خندیدم .
خب نرم افزار آزاده ، چطور انتظار دارید که روی ویندوز نتونند پیادش کنند ؟ گیتهاب اصلا اول برای توسعه ی کرنل لینوکس نوشته شد .
اون قسمت که گفتید "هیچ شرکتیم حاضر نیست محصول برتر خودشو open source و رایگان بده بیرون" که اوج فاجعه بود دیگه .
ظاهرا خیلی از دنیا عقب هستید و خبر ندارید که مایکروسافت هر روز داره یک نرم افزار جدید رو به صورت متن باز منتشر میکنه . Net framework رو که اصلا با لایسنس MIT منتشر کرده بود ! Visual Studio رو هم که متن باز کرده . الان هم که گل سرسبدش رو ، SQL Server ، داره برای لینوکس تولید میکنه !
اگر لینوکس نرم افزار تخصصی نداشت ، کل مخابرات و سرور های بزرگ دنیا الان روش نبود . یکم سعی کن مطالعه داشته باشی.

ویرایش :
اینم یادم رفت که بگم لینوکس قصدش این نیست که باکسی رقابت بکنه . اون راه خودش رو میره . با بقیه هم کاری نداره .
« آخرین ویرایش: 11 فروردین 1395، 11:52 ب‌ظ توسط koosha »
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #32 : 12 فروردین 1395، 12:25 ق‌ظ »
عالی بود ، نیم ساعت یکسره داشتم می خندیدم .
خب نرم افزار آزاده ، چطور انتظار دارید که روی ویندوز نتونند پیادش کنند ؟ گیتهاب اصلا اول برای توسعه ی کرنل لینوکس نوشته شد .
اون قسمت که گفتید "هیچ شرکتیم حاضر نیست محصول برتر خودشو open source و رایگان بده بیرون" که اوج فاجعه بود دیگه .
ظاهرا خیلی از دنیا عقب هستید و خبر ندارید که مایکروسافت هر روز داره یک نرم افزار جدید رو به صورت متن باز منتشر میکنه . Net framework رو که اصلا با لایسنس MIT منتشر کرده بود ! Visual Studio رو هم که متن باز کرده . الان هم که گل سرسبدش رو ، SQL Server ، داره برای لینوکس تولید میکنه !
اگر لینوکس نرم افزار تخصصی نداشت ، کل مخابرات و سرور های بزرگ دنیا الان روش نبود . یکم سعی کن مطالعه داشته باشی.

ویرایش :
اینم یادم رفت که بگم لینوکس قصدش این نیست که باکسی رقابت بکنه . اون راه خودش رو میره . با بقیه هم کاری نداره .

عزیزه دله برادر منظورم این بود که وجود داشتن یا نداشتن نرم افزارهای تخصصی نمیتونه دلیل بر برتری لینوکس باشه! چون شما هرچی اونجا دارید دقیقا همونو اینجا هم دارید ولی برعکس خیر.
دوسته نابغه، خوده گیت هاب رو نگفتم، گیت هاب دسکتاب!!! چشماتونم ضعیف شده انگار
درباره محصولات مایکروسافت از اونجا که علاقه ای به محصولاتش ندارم اطلاع هم ندارم که اوپن سورس داده بیرون یا نه!!! پس لطفا با مدرک صحبت کنید. visual studio پولی رو چطوری متن باز کرده؟! لطفا آدرسی چیزی بزارید.
دوست عزیز شما روی سرور از gcc یا gimp استفاده میکنید احیانا؟!
شما فکر کنم زیادی سعی کردی مطالعه داشته باشی از یه جا زده بیرون این سعی برای مطالعتون
با جمله ی آخر موافقم، درستشم همینه!
« آخرین ویرایش: 12 فروردین 1395، 12:32 ق‌ظ توسط n0o0b_sina »

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #33 : 12 فروردین 1395، 12:45 ق‌ظ »
بحث اینکه اگه خوشت نیومد برو به سلامت نیست.
مشکل ما اینه که انگار با بقیه مشکل داریم. به محض اینکه نقدی وارد میشه بجای اینکه بصورت منطقی دربارش فکر کنیم و جواب بدیم با ادبیات سر گردنه ای (شاید من بد برداشت میکنم ولی اینجور تو ذهن تداعی میشه: میخوای بخوا نمیخوای هری)میخوایم جواب طرف مقابلمون رو میدیم.
متاسفانه تا چنین برخوردهایی هست پیشرفتی تو جامعه لینوکسی حاصل نمیشه.
امیدوارم نرم افزارهای آزاد پیشرفت روزافزون داشته باشند.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #34 : 12 فروردین 1395، 01:37 ق‌ظ »
دوستان یک کم رعایت کنید، به قول مجتبی از ادبیات سر گردنه‌ای استفاده نکنید تا مجبور نشیم این تایپک رو قفل کنیم.

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #35 : 12 فروردین 1395، 01:58 ق‌ظ »
بحث اینکه اگه خوشت نیومد برو به سلامت نیست.
مشکل ما اینه که انگار با بقیه مشکل داریم. به محض اینکه نقدی وارد میشه بجای اینکه بصورت منطقی دربارش فکر کنیم و جواب بدیم با ادبیات سر گردنه ای (شاید من بد برداشت میکنم ولی اینجور تو ذهن تداعی میشه: میخوای بخوا نمیخوای هری)میخوایم جواب طرف مقابلمون رو میدیم.
متاسفانه تا چنین برخوردهایی هست پیشرفتی تو جامعه لینوکسی حاصل نمیشه.
امیدوارم نرم افزارهای آزاد پیشرفت روزافزون داشته باشند.

فکر کنم منظورتون من هستم
به نظر من مسأله اینه که همه می‌دونیم فتوشاب از گیمپ قوی‌تره، آفیس مایکروسافت از لیبره آفیس قوی‌تره اما هی بحث می‌کنیم
تو این ۸ سالی که با گنو/لینوکس آشنا شدم، همیشه این بحث‌ها بوده و من ندیدم به نتیجه برسه
بحث کردن نداره، باید تلاش کرد تا مشکلات حل بشه، نه این که هی بحث کنیم فلان برنامه نیست بهمان برنامه نیست
با این حرف‌ها که مشکل حل نمی‌شه، باید اقدام کرد، هر کس در حد توانش
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #36 : 12 فروردین 1395، 02:03 ق‌ظ »
فکر کنم منظورتون من هستم
به نظر من مسأله اینه که همه می‌دونیم فتوشاب از گیمپ قوی‌تره، آفیس مایکروسافت از لیبره آفیس قوی‌تره اما هی بحث می‌کنیم
تو این ۸ سالی که با گنو/لینوکس آشنا شدم، همیشه این بحث‌ها بوده و من ندیدم به نتیجه برسه
بحث کردن نداره، باید تلاش کرد تا مشکلات حل بشه، نه این که هی بحث کنیم فلان برنامه نیست بهمان برنامه نیست
با این حرف‌ها که مشکل حل نمی‌شه، باید اقدام کرد، هر کس در حد توانش

فکر نمیکنم این اتفاق بیفته!
منه برنامه نویس، چطوری گرسنگی بکشم بیام روی لیبره آفیس کار کنم تا برسونمش مثلا به مایکروسافت آفیس؟ شاید بیکار شدم 1 خط کد براش زدم! شاید! ولی همکارانمون توی مایکروسافت روزی 8 ساعت دارن روی این قضیه کار میکنن.
این لینک رو مطالعه کنید:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,76227.0.html

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 12 فروردین 1395، 02:14 ق‌ظ »
اون هم یه بحث فرسایشی دیگه است
وقتی توان بهتر کردن نداریم (به هر دلیلی) شاید بهتر باشه بحث هم نکنیم
یادمه یه زمانی نصب مودم دیالاپ معضلی بود یا مثلا وی‌سی‌دی در دسکتاپ گنوم ۲ قرار می‌دادم، سیستم ریست می‌شد، راهش این بود که پروسه ناتیلوس رو ببندم بعد وی‌سی‌دی رو بزارم بعد با vcdimager کپی کنم رو هاردیا با vlc از رو سی‌دی رام ببینم
الآن صورت مسأله حذف شده
حرف زیاده و نه حوصله نوشتن و نه خوصله خوندن

اگر کسی رو ناراحت کردم، عذر خواهی می‌کنم
شاید کار درست رو رسول انجام داد
شاید هم حسن حبیبی
شاید روزبه
چه دوران خوبی بود، یادش به خیر

احساس کسی رو دارم
که بیشتر کسانی رو که می‌شناخته
الآن دور از دسترس هستن
« آخرین ویرایش: 12 فروردین 1395، 02:19 ق‌ظ توسط Sadrolla »
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #38 : 12 فروردین 1395، 02:27 ق‌ظ »
اون هم یه بحث فرسایشی دیگه است
وقتی توان بهتر کردن نداریم (به هر دلیلی) شاید بهتر باشه بحث هم نکنیم
یادمه یه زمانی نصب مودم دیالاپ معضلی بود یا مثلا وی‌سی‌دی در دسکتاپ گنوم ۲ قرار می‌دادم، سیستم ریست می‌شد، راهش این بود که پروسه ناتیلوس رو ببندم بعد وی‌سی‌دی رو بزارم بعد با vcdimager کپی کنم رو هاردیا با vlc از رو سی‌دی رام ببینم
الآن صورت مسأله حذف شده
حرف زیاده و نه حوصله نوشتن و نه خوصله خوندن

اگر کسی رو ناراحت کردم، عذر خواهی می‌کنم
شاید کار درست رو رسول انجام داد
شاید هم حسن حبیبی
شاید روزبه
چه دوران خوبی بود، یادش به خیر

احساس کسی رو دارم
که بیشتر کسانی رو که می‌شناخته
الآن دور از دسترس هستن

داریم صحبت میکنیم، تبادل دانش! تبادل فکر! صحبت مفیده اگه دوستان اذیتمون نکنن
چطور مگه چی کار کردن اونا؟
« آخرین ویرایش: 12 فروردین 1395، 02:33 ق‌ظ توسط n0o0b_sina »

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #39 : 12 فروردین 1395، 02:30 ق‌ظ »
انجمن رو ترک کردن :دی

من هم از دوستان خداحافظی می‌کنم

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #40 : 12 فروردین 1395، 02:35 ق‌ظ »
به نوبه‌ی خودم از کسانی که شاید صحبت من باعث رنجش خاطرشون شده باشه عذرخواهی می‌کنم.
همگی تعطیلات خوبی داشته باشید.

آفلاین n0o0b_sina

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #41 : 12 فروردین 1395، 02:36 ق‌ظ »
انجمن رو ترک کردن :دی

من هم از دوستان خداحافظی می‌کنم
خب که چی بشه مثلا؟
شما توی هر اجتماعی وارد بشید و توی اون اجتماع چیزی که بهش علاقه دارید رو نقد بکنن، شما اون اجتماع رو ترک میکنید؟
اگه نقدشون اشتباه باشه! خب یه چیزی! ولی همه قبول داریم که این نقدر درسته ولی نمیتونیم کاری بکنیم!

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
« پاسخ #42 : 12 فروردین 1395، 11:25 ق‌ظ »
اینکه بگیم لینوکس "آفیس" نداره یه چیزه ، و اینکه بگیم "نرم افزار تخصصی" نداره ، یه چیز دیگه هست .
و خداحافظی کردن هم اینجور مواقع کار خیلی معقولیه . چون آدم ترجیح میده انرژی اش تلف نکنه و روی چیزهای مهمتری بگذاره .
منم فکر نمیکنم دیگه زیاد تو این انجمن بخوام فعالیتم رو ادامه بدم ، چون واقعا سودی نداره .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #43 : 14 فروردین 1395، 09:47 ب‌ظ »
می‌شه اون دوستانی که می‌گن آفیس مایکروسافت هم‌سطح یا حتا بهتر!!! از لیبره آفیسه دلیلش رو هم ارائه کنند؟ از نظر محیط گرافیکی که آفیس مایکروسافت با استفاده از ریبون و اشغال مقدار بسیار زیادی از فضای ارزشمند عرضی، سه هیچ از لیبره‌آفیس با داشتن نوار کناری عقبه. در پشتیبانی از زبان فارسی هم که مایکروسافت فقط موارد کلّی رو پوشش داده، در حالی که لیبره‌آفیس نه‌تنها پشتیبانی کامل از زبان فارسی داره، که حتا رابط کاربری اون هم کاملاً فارسی است.

از یاد نبریم که وقتی در مورد دو نرم‌افزار صحبت می‌کنیم، آزاد بودن یک نرم‌افزار مهم‌ترین شاخص برتری اون به هر نرم‌افزار دیگه‌ایه و بعد از این دیگه هیچ بحثی پذیرفته نیست: ولی در این مورد نه تنها بحث غلط بود که باعث شد موقع خوندن این مطلب در مورد آفیس مایکروسافت که یک محصول کاملاً به‌در نخوره و مشکلات اساسی کاربردپذیری داره، از خنده دل‌درد بگیرم، برای همین این رو نوشتم!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Beta1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
« پاسخ #44 : 15 فروردین 1395، 01:18 ب‌ظ »
به نظر میرسه تا زمانی که مدل درآمدی برای متن باز ها ایجاد نشده این بحث ها ادامه داره و در بعضی مواقع نرم افزار های متن باز دیگه توسعه پیدا نمیکنن و discontinue میشن

شما به اندروید دقت کنید چون یه مدل درآمدی داره همینجور توسعه پیدا میکنه به نظر من گوگل چون یه شرکت تجاری بود باعث شد این توسعه در سریعترین زمان اتفاق بیفته
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1395، 01:21 ب‌ظ توسط Beta1 »