انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک برای حذف ۹.۰۴ و نصب ۱۰.۰۴  (دفعات بازدید: 1738 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین parazitt

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
کمک برای حذف ۹.۰۴ و نصب ۱۰.۰۴
« : 03 فروردین 1389، 02:27 ق‌ظ »
با سلام خدمت همه
من یه بار یه مشکلی برام پیش اومد و table درایوهام پاک شد مجبور شدم اونها رو با testdisk بر گردنونم اما وقتی برگشتن فقط توی لینوکس قابل شناسایی بودن و ویندوزی که داشتم بالا نمی اومد و وقتی می خواستم ویندوز نصب کنم کل هارد رو می داد برای پارتیشن بندی
از طرفی هم پارتیشن بندی خوبی ندارم برای home فقط ۴ گیگ جا دادم و همیشه باهاش مشکل دارم پس می خوام هازدم رو پارتیشن بندی کنم و اطلاعاتم رو موقتا روی سیستم یکی از دوستان قرار بدم
حالا مشکل اصلی اینه چطور می تونم بسته های نصب شده [و احیانا تنظیمات] همین ۹.۰۴ رو اونجا داشته باشم ممنون می شم راهنمایی کنید

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پاسخ به: کمک برای حذف ۹.۰۴ و نصب ۱۰.۰۴
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1389، 12:35 ب‌ظ »
به نظر من شما با سی دی لایو وارد سیستم شوید و اطلاعات رو روی یک هارد جداگانه یا یو اس بی ظرفیت بالا کپی کنید و پشتیبان تهیه کنید تا بتوانید هارد رو کاملا فرمت کنید و از نو پارتیشن بندی نمایید.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 03 فروردین 1389، 03:25 ب‌ظ »
منظور دوستمون این بود که اطلاعات مورد نظرش کجاست (: مال من توی خونه خودم است: home/jadi/ . مال تو هم توی خونه خودت. تمام تنظیمات شخصی برنامه ها (مثلا اکانت مسنجرها، ایمیل های تاندربرد، تنظیمات فایرفاکس، اکانت های بلاگیلو و غیره) توی دایرکتوری هوم و شاخه هایی هستن که با نقطه شروع می شن (مثلا gnome2. ). اونها رو کپی کن برای تنظیمات (شاید مجبور بشی به مرورگر فایلت بگی که فایل های مخفی رو نمایش بده، مثلا با کنترل+اچ توی ناتیلوس). فایل هایی که می خوای رو هم بردار. اگر منظورت از برنامه ها هم چیزهایی هست که با مدیر بسته از اینترنت دانلود کردی، دانلود شده اش اینجاست:

/var/cache/apt/archives
که باید بعد از نصب سیستم جدید، برشون گردونی همین جا و مدیر بسته در صورت دریافت دستور نصب این بسته‌ها، دیگه از اینترنت دانلودشون نمی کنه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین parazitt

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #3 : 03 فروردین 1389، 10:47 ب‌ظ »
نه می دونم اینها رو
منظورم پکیج های نصب شده مثل apache , php و کلا چیزایی که نصب کردم چه از طریق سورس چه اونایی رو که با فایلهای deb نصب کردم چون آخه دیگه یادم نیست توی این مدت هفت هشت ما چیا نصب کردم سورسشون رو هم ندارم و خیلیهاشون توی /var/cache/apt/archives وجود نداره (یعنی از سیستم این و اون کش رفتم) ممنون می شم کمک کنید
اگرم نشد حداقل یه جوری بشه که بتونم لیست اونها رو به دست بیارم و با این سرعت  ](*,) دانلود و نصب کنم

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #4 : 04 فروردین 1389، 12:32 ق‌ظ »
خب dpkg -l بهت می گه چیا نصب هستن. ولی من مفهوم سوالت رو درک نکردم (: اگر چیزی هست که یادت نیست نصب شده و استفاده هم نمی کنی خب چه نیازی هست دوباره نصبش کنی؟ (: اگر هم استفاده می کنی که حین کار هر لحظه ای که به هر چیزی نیاز داشتی نصبش می کنی. خلاص (:

البته بگم که من به شکل حرفه ای توزیع عوض می کنم و در نتیجه یکسری دستور دارم که همه پکیج های مورد نیازی در توزیع های مشهور رو نصب می کنه (: یعنی مثلا چیزی مثل این:

sudo aptitude install axel  sudo aptitude install jcal jalali-calendar fortunes-bofh-excuses fortunes-debian-hints fortunes-mario fortunes-min fortunes-off fortunes-spam fortunes-ubuntu-server build-essential calibre transmission imagemagick feh thunderbird comix twinkle

تو هم می تونی خروجی دستور اول رو بذاری توی یک دستور دیگه که کل بسته هایی که الان نصب هستن رو نصب کنه. مشخصه که حجم زیادیشون از قبل با یک اوبونتوی استاندارد نصب شده هستن و فقط پکیج هایی که استاندارد نصب نمی‌شن، نصب می شن (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی