انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما اوبونتو میتونه تمام نیازهای کاری کاربران ادارات و سازمانها و شرکتهای خصوص رو برآورده کنه؟

کاملا
حتما باید در کنار ویندوز استفاده بشه
اگر تغییراتی روش داده بشه بله میتونه
باید آزمایش کرد و بدون آزمایش نمیشه نظری داد
به هیچوجه

نویسنده موضوع: ادارات دولتی و گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 12480 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sct

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
پاسخ به: ادارات دولتی و گنو/لینوکس
« پاسخ #15 : 13 فروردین 1389، 07:28 ب‌ظ »
نقل‌قول
در ضمن یه سوال داشتم : آیا توزیعی از گنو/لینوکس هست که توسط ایرانیها تولید شده باشه؟
Parsix
http://www.parsix.org/html/index.php
http://distrowatch.com/table.php?distribution=parsix
http://en.wikipedia.org/wiki/Parsix

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
« پاسخ #16 : 14 فروردین 1389، 03:48 ق‌ظ »
در ضمن یه سوال داشتم : آیا توزیعی از گنو/لینوکس هست که توسط ایرانیها تولید شده باشه؟

من که همون ابتدا خدمتتون عرض کردم توزیع پارسیکس خیلی توزیع خوبیه و خیلی از نیازهای اولیه هر فردی را برطرف می کنه !
توزیع لینوکس شریف هم هست ولی من خودم پارسیکس را بیشتر ترجیح می دم !
توزیع لینوکس کارآمد هم هست و من همچنان پارسیکس را پیشنهاد می کنم .  ;) :)

موفق باشید.

آفلاین د. محمد عطار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
« پاسخ #17 : 14 فروردین 1389، 03:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
بنده در یک سازمان دولتی مشغولم و چون در قسمت انفورماتیک کار میکنم ویتوانم تمام کلاینتهای سازمان را ( و در مرحله بعد سرورها ) به اوبونتو سوئیچ کنم ولی مشکلاتی دارم.
اگر اساتید گرامی کمک کنند و بنده رو حمایت بفرمایند، این اقدام ( یعنی تغییر سیستم عاملهای سازمان ) میتونه بعنوان یک طرح و پروژه آزمایشی در بیاد و در بقیه ارگانها و حتی شرکتهای خصوصی مورد توجه قرار بگیره.
لازمه اين مساله، بررسي همه جانبه و حرفه اي است ...
اگر موفقيت اميز باشه، گام بزرگي در پيشرفت نرم افزار هاي آزاد برداشته شده ... اما اگر موفقيت اميز نباشه (به علت ناتواني گروه) ، عيب وايراد از نرم افزار هاي ازاد شناخته مي شه !
نقل‌قول
مشککل اول من وصل کردن اوبونتو به سرور ویندوزه برای اشتراک منابع و سطوح دسترسی و غیره.
اين يكي قابل حله ..
نقل‌قول
دوما اتواسیون اداری ما که وب بیس هست ولی چون از آفیس مایکروسافت برای ادیت نامه ها استفاده میشه امکان رویت نامه های تایپ شده نیست و نامه جدید هم نمیشه تایپ کرد.
اين كه وب بيس هست خيلي خوبه :)
شايد بشه در اين سيستم تغييراتي انجام داد ... با شركت سازنده بايد تماس گرفته شود، شايد استفادة آنها هم از افيس غير قانوني بار قانوني داشته باشه، كه مجبور بشن اين مساله رو رفع كنن ... (با زور زور) :)
هر چند كه:
با توجه به اینکه نرم افزار های اداری تون به آفیس وایسته است... اگه خیلی به ماژول های داخلی آفیس!‌مثلا ابزار های کنترلی اکسل وایسته باشه! یکمی مشکل دارید..
اما اگر فقط در حد تایپ ی نامه اداری باشه و صفحه بندی! بهتره ی مشاوره از شرکت صاحب اثر بگیرید! فکر می کنم راحت  حل بشه مشکل
اب كاش >>>>>>>>>>>
نقل‌قول
سوم لپتاپهای سازمانه که احتمال میدم سخت افزارهاش رو اوبونتو شناسایی نکنه.
اين يكي فكر كنم قابل حل باشه، تنها نيستيم ... واز اين لب تاب ها همه جا استفاده مي شه :)
من برعكسشو دارم، واير لس تو ويندوز كار نمي كنه، اما تو كوبنتو درايفر داره :)
نقل‌قول
من بزای شروع دستگاه خودم و چند نفر کارشناس انفورماتیک رو دارم میبر رو اوبونتو و نتایجش رو براتون منعکس میکنم.
آفرين، اول از خودتون شروع كنيد، همه با فلسفة آزادي اشنائي كامل وكافي داشته باشيد (تخصص خودتونه، پس بايد بيش وپيش از دشگران آشنا باشيد)
نقل‌قول
من تازه کارم
فقط یک هفته
يه مدتي بيشتر نياز داري، يك تجربه گذرا نباشه :)
نقل‌قول
با توجه به اینکه تجربه چندانی در مورد لینوکس ندارین من همین اوبونتو یا پارسیکس رو پیشنهاد می کنم .
من توزيع هاي محلي رو پيشنهاد نمي كنم ... چون معلوم نيست تا كي هستن، مشكلاتشو كي برطرف مي كنن (واصلا پشتيباني خوبي تو ايران نديدم، پس گول  پشتيباني نمي خورم)، و ... دلايل زياد ديگر ...
نقل‌قول
یکی از مشکلات ما در حال حاضر برای کاربر عادی همین مسئله Office هست . microsoft office پشتیبانی بهتری از زبان فارسی داره و تمام امکاناتش بدون مشکل داره کار میکنه .. ولی در لینوکس هنوز به صورت اساسی این مسئله رفع نشده .. از طرفی همه عادت کرده اند تا از Microsoft Office استفاده کنند و در مقابل این تغییر واکنش نشون می دهند و مقاومت می کنند.
اول مسئلة وب بس حل بشه، قبل از كوچ به لينوكس نرم افزار ها رو كم كم تغيير بده (در اداره)، ضمن دوره هاي آموزش ... تا با كوچ با مشكلات زيادي روبرو نشيد (يك دفعه)
به قول
ولی جسارتا! این آش رو کم کم بپذیرد! تو محیط کاری :( باید مراقب عوارض ش بود! معمولا کاربر با تغییر محل گزینه Add2Favorite هم مشکل دارند! فکر می کنم شبکه دان شده D:
يعني تقريبا ، همين:
پیشنهاد:علی‌الحساب یه OpenOffice.org روی سیستم‌های ویندوزی اداره نصب کنید ببینید عکس‌العمل بقیه چه‌جوره... .
با توجه به این عکس‌العمل‌ها می‌شه تصمیم منطقی‌تری گرفت...

نقل‌قول
من که تصمیم گرفتم برم و با شناختی که از خودم دارم وقتی راه بیافتم خیلیها رو دنبال میکشم، فقط نمیدونم لینوکس چقدر توانایی داره و چقدر به این مساله متعهده که در زمان نیاز ساپورت و حمایت بده و نرمافزارهاشو بروز کنه.
نياز ما هست كه نرم افزار ها پيشرفت مي كنن، اگه اداره شما با لينوكس كار بكنه، وبه يهك نرم افزار خاص نياز پيدا كنه، دنبال شركتهايي مي گرده كه توانايي توليد اونو داشته باشن ... اين باعث مي شه نرم افزار هاي لينوكس گسترش پيدا كنن ...
بايد از يه جايي شروع كنيم، مشكلاتي هم داريم و لي قطعا كمتر از مشكلات مجبور شدن براي خريد ويندوز ( يا استفادة غير قانوني - شرعي) از ان هست ... حد اقل فايده آن پيشرفت علمي وخلاقيت در جامعة هست :)

به نظرم گروه IT شما يك دورة بازآموزي بگیرن، در حد بالا .. وحتى كارمندان شما دوره هاي مثل LPI (دوره هاي بازآموزي) داشته باشن خيلي خيلي خوبه :)

موفق باشيد

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • آزادی - عشق - انسانیت ===> گنو/لینوکس
« پاسخ #18 : 16 فروردین 1389، 11:20 ق‌ظ »
نقل قول:
نياز ما هست كه نرم افزار ها پيشرفت مي كنن، اگه اداره شما با لينوكس كار بكنه، وبه يهك نرم افزار خاص نياز پيدا كنه، دنبال شركتهايي مي گرده كه توانايي توليد اونو داشته باشن ... اين باعث مي شه نرم افزار هاي لينوكس گسترش پيدا كنن ...

ممنونم از راهنماییهاتون. بله من صد در صد موافقم.
فعلا که یه ۱۰ نفری رو با اوبونتو آشنا کردم و در حال تست هستیم.
عشق اساس زندگیست.

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
« پاسخ #19 : 16 فروردین 1389، 12:12 ب‌ظ »
من در اروپا زندگی می کنم.در  اروپا همه ادارات دولتی وسازمانهای امنیتی وبیمارستانها و......از اپن سوزه استفاده میکنند.این سیستم از همه دیگر سیستم ها کامل تره.اگر به حجم اون نگاه کنید 8 برابر ابونتو هست.و همچنین همه لپ تاپ های غیر ویندوزی در فروشگاه ها دارای سیستم سوزه هستن.هیچ کمپانی سازنده پی سی رو با سیستم عاملی چز ویندوز یا سوزه بیرون نمیده.

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 16 فروردین 1389، 01:10 ب‌ظ »
من در اروپا زندگی می کنم.در  اروپا همه ادارات دولتی وسازمانهای امنیتی وبیمارستانها و......از اپن سوزه استفاده میکنند.این سیستم از همه دیگر سیستم ها کامل تره.اگر به حجم اون نگاه کنید 8 برابر ابونتو هست.و همچنین همه لپ تاپ های غیر ویندوزی در فروشگاه ها دارای سیستم سوزه هستن.هیچ کمپانی سازنده پی سی رو با سیستم عاملی چز ویندوز یا سوزه بیرون نمیده.
ممنون از راهنماییتون
دوستان دیگه در مورد OpenSUSE 11.2 نظرشون چیه؟
عشق اساس زندگیست.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #21 : 16 فروردین 1389، 02:40 ب‌ظ »
من خودم کاربر سوزه هستم، نه اوبونتو. به شدت سوزه رو پیشنهاد می‌کنم. وقتی هم می‌خرید حتما Non-OSS و AftabParast رو بخرید.
اولا به طور پیش‌فرض از KDE استفاده می‌کنه که فکر کنم بیشتر به کار شما بیاد.
ثانیا خیلی از چیزایی که بهشون نیاز پیدا می‌کنید روی DVDش موجوده.
البته نظر مخالفان رو هم باید شنید.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #22 : 16 فروردین 1389، 03:27 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییتون
دوستان دیگه در مورد OpenSUSE 11.2 نظرشون چیه؟
من همین چند ماه پیش برای دو سه ماه از سوسه 11.2 استفاده کردم اما دوباره برگشتم اوبونتو. خیلی ازش تعریف می کنن اما شاید رو سیستم من اینطوری بود. خیلی نا پایدار بود اما سرعتش از اوبونتو بهتر و کار باهاش راحت تر بود. خیلی خیلی کم کاربر با خط فرمان سروکار داره.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 16 فروردین 1389، 09:25 ب‌ظ »
دوستان عزیز من تو این دو سه هفته ای که با اوبونتو کار کردم واقعا ازش لذت بردم به جز اینکه آخرش هم نتونستم کارت شبکه وایرلس رو لپ تاپ MSI CR420 رو نصب کنم با اینکه کاملا آپدیتش هم کردم. البته هنوز تازه کارم.
ولی تصمیم گرفتم چند تا توزیع دیگرو هم تست کنم.
در ضمن روش نصب نرم افزارها روی اوبونتو به نظرم کمی سخته. مثلا من شاید بخوام اوبونتو رو یه روز روی ۳۰ تا کلاینت نصب کنم و اگه بخوام تک تک دستگاههارو به اینترنت وصل کنم و بعد تک تک پکیجهارو نصب کنم و آپدیت سیستم رو هم انجام بدم که بیچاره ام.
باز هم منو راهنمایی کنید.
 ممنون.
عشق اساس زندگیست.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #24 : 16 فروردین 1389، 10:27 ب‌ظ »
برای این مشکل آخرتون راه ساده ای هست. شما روی یک سیستم این کار ها رو انجام بدین بعد با نرم افزار remastersys ازش بک آپ بگیرین و رو سیستم های دیگه به جای اوبونتوی خام این بک آپ رو نصب کنین!

سوزه از نظر کانفیگ عالیه. یه مدت باهاش کار کنین ببینین باهاش راحتین یا نه. بخصوص سیستم مدیریت بسته هاش! هر کسی با یکی راحته.
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 16 فروردین 1389، 10:33 ب‌ظ »
برای این مشکل آخرتون راه ساده ای هست. شما روی یک سیستم این کار ها رو انجام بدین بعد با نرم افزار remastersys ازش بک آپ بگیرین و رو سیستم های دیگه به جای اوبونتوی خام این بک آپ رو نصب کنین!

سوزه از نظر کانفیگ عالیه. یه مدت باهاش کار کنین ببینین باهاش راحتین یا نه. بخصوص سیستم مدیریت بسته هاش! هر کسی با یکی راحته.

این خیلی عالیه. از کجا گیرش بیارم. اصلا چی هستش؟
ممنون
عشق اساس زندگیست.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #26 : 16 فروردین 1389، 10:40 ب‌ظ »

این خیلی عالیه. از کجا گیرش بیارم. اصلا چی هستش؟
ممنون

گوگل و این فروم رو بگردین. در موردش زیاد بحث شده.

http://maketecheasier.com/backup-ubuntu-with-remastersys/2008/12/22
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 16 فروردین 1389، 11:13 ب‌ظ »
دوستان عزیز من تو این دو سه هفته ای که با اوبونتو کار کردم واقعا ازش لذت بردم به جز اینکه آخرش هم نتونستم کارت شبکه وایرلس رو لپ تاپ MSI CR420 رو نصب کنم با اینکه کاملا آپدیتش هم کردم. البته هنوز تازه کارم.
ولی تصمیم گرفتم چند تا توزیع دیگرو هم تست کنم.
در ضمن روش نصب نرم افزارها روی اوبونتو به نظرم کمی سخته. مثلا من شاید بخوام اوبونتو رو یه روز روی ۳۰ تا کلاینت نصب کنم و اگه بخوام تک تک دستگاههارو به اینترنت وصل کنم و بعد تک تک پکیجهارو نصب کنم و آپدیت سیستم رو هم انجام بدم که بیچاره ام.
باز هم منو راهنمایی کنید.
 ممنون.
می تونید یه DVD مخارن محلی هم برای خودتون درست کنید که توضیح کاملش روی ویکی همین سایت هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
« پاسخ #28 : 18 فروردین 1389، 03:21 ب‌ظ »

یه راه دیگه برای این کار استفاده از aptoncd است که میتونید همه فایلهای آپدیت شدتون روبه صورت یه مخزن در بیاریدو هرجا خواستید برگردونید

مزیتش هماینه که الزاما همه کاربرها به یک نوع نرم افزار نیاز ندارند
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #29 : 18 فروردین 1389، 05:58 ب‌ظ »
نقل‌قول

به نظر من هم این راه از همه سریع‌تر و بهتر باشه