انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما اوبونتو میتونه تمام نیازهای کاری کاربران ادارات و سازمانها و شرکتهای خصوص رو برآورده کنه؟

کاملا
حتما باید در کنار ویندوز استفاده بشه
اگر تغییراتی روش داده بشه بله میتونه
باید آزمایش کرد و بدون آزمایش نمیشه نظری داد
به هیچوجه

نویسنده موضوع: ادارات دولتی و گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 12515 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • آزادی - عشق - انسانیت ===> گنو/لینوکس
پاسخ به: ادارات دولتی و گنو/لینوکس
« پاسخ #30 : 18 فروردین 1389، 08:50 ب‌ظ »
دوستان عزیز ممنونم که اینقدر توجه میکنید و حمایت.
به نظرم جای سمینارها و جشنهای نصب یا کلاسهای رایگان تو تهران خیلی خالیه. یه نمه حس میکنم تا متخصصهامون سرشون خیلی شلوغه یا دلسرد شدن.
میگم اگه من جا و مکانشو آماده کنم (رایگان) حاضرید کلاس یا سمینار معرفی برگزار کنید ( روی سخنم با حرفه ایهاست) و یا از خود شرکت تولید کننده اوبونتو حاضرن متخصص بفرستن و تو سمینار سخنرانی کنند و ....؟

در ضمن من تقریبا خیلی کارهارو یاد گرفتم و اوبونتوی لپ تاپ msi جدیدمو با بدبختی آپدیت کردم ولی شبکه بیسیمش کار نکرد که نکرد. همه جارم گشتم فکر نکنم اصلا درست بشه.

راستی مرکز تخصصی وجود داره داره که اینجور مواقع ساپورت بده پولشو بگیره؟ ](*,) ](*,) ](*,)
عشق اساس زندگیست.

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
« پاسخ #31 : 18 فروردین 1389، 09:37 ب‌ظ »
تیم اپن سوزه هفته ای یک دوره آموزش رایگان برگذار میکنه.
http://forum.opensuse.ir/index.php/topic,487.msg3017.html#msg3017
« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1389، 09:40 ب‌ظ توسط sasan67 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #32 : 19 فروردین 1389، 12:18 ب‌ظ »
از هفته ی دیگه کلاس آموزش رایگان لینوکس تو دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران-شمال برگذار می‌شه. تا یک ماه دیگه هم جشن انتشار اوبونتو رو در تهران خواهیم داشت
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #33 : 19 فروردین 1389، 12:23 ب‌ظ »
خوب ببم جان چرا اطلاع رسانی نمیکنید پس؟
آدرسش و زمان دقیقش. نکنه فقط برای خواصه؟ ::)
در ضمن اگه بگید شاید هر کسی بتونه یه هدیه ای برای همه بیاره. مثلا یکی dvd اوبونتو رایت میکنه میاره یکی دیگه هدایای تبلیغاتی یکی جزوه کپی کنه بیاره یکیم برای من خوردنی بیاره. خوب میشه ها :D
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1389، 12:26 ب‌ظ توسط SALOOMAN »
عشق اساس زندگیست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #34 : 19 فروردین 1389، 09:11 ب‌ظ »
به محض قطعی شدن زمان و مکان هرکدوم از برنامه ها از همین فروم اعلام عمومی خواهد شد
در مورد کلاس های آموزش اوبونتو که گفتم، مکانش که قطعا در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد تهران واحد شمال هست. احتمالا حضور برای عموم هم آزاده. البته بستگی به استقبال از کلاس ها داره. اگه استقبال خیلی زیاد باشه، متاسفانه باید این کلاس ها رو فقط برای دانشجویان همین دانشکده باز بذاریم، چون داریم این کار رو با همکاری انجمن علمی این دانشکده انجام می دیم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 19 فروردین 1389، 10:27 ب‌ظ »
واقعا دمتون گرم
و واقعا چقدر زجر آوره که من رو لپ تاپم هم ویندوز 7 داشته باشم و هم اوبونتو و مجبور باشم با ویندوزک کار کنم ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,).چرا؟ چون هر کاری کردم شبکه وایرلس لپ تاپ راه نیفتاد. تو سایت ابونتو دیدم  نسخه رمیکس موبایل اومده بچه های حرفه ای بد نیست یه نگاهی کنن ببینن مشکل افرادی مثل منو حل میکنه اگه نصبش کنیم یا نه. و آیا میشه رو همین اوبونتو آپگیریدش کرد؟
عشق اساس زندگیست.

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
« پاسخ #36 : 19 فروردین 1389، 11:00 ب‌ظ »
یک بار قبلا گفتم یک بار دیگه هم میگم.
ابونتو رو یک بار دیگه با http://infrarecorder.org/?page_id=5  و یا berasero کپی و نصب کن.

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 22 فروردین 1389، 09:02 ب‌ظ »
یک بار قبلا گفتم یک بار دیگه هم میگم.
ابونتو رو یک بار دیگه با http://infrarecorder.org/?page_id=5  و یا berasero کپی و نصب کن.

آقا ساسان گل نمیشه بگی چجوری باید اینکارو کنم؟
یعنی یکم بیشتر توضیح بدی.شرمنده  :oops:
عشق اساس زندگیست.

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
« پاسخ #38 : 22 فروردین 1389، 11:36 ب‌ظ »
بسیار خوب.اول از همه این dvd که داری رو با media check امتحان کن اگر گفت ناقصه بندازش دور و برو از لینک بالا ریکوردر رو دانلود کن(روی ویندوز)
سپس ابونتو یا هر سیستم دیگه رو دانلود کن و با همین ریکوردر روی سی دی کپی کن و بعد نصب کن.همین

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #39 : 23 فروردین 1389، 06:35 ق‌ظ »
بسیار خوب.اول از همه این dvd که داری رو با media check امتحان کن اگر گفت ناقصه بندازش دور و برو از لینک بالا ریکوردر رو دانلود کن(روی ویندوز)
سپس ابونتو یا هر سیستم دیگه رو دانلود کن و با همین ریکوردر روی سی دی کپی کن و بعد نصب کن.همین

من اصلا dvd نداشتم 
من از روی cd نصب کردم و اگه بخوام یه dvd دانلود کنم خیلی طول میکشه. فکر کنم صبر کنم تا نسخه جدید اوبونتو
ممنون
عشق اساس زندگیست.

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #40 : 25 فروردین 1389، 10:59 ب‌ظ »
دوستان تا اینجا خوشبختانه تجربه استفاده از اوبونتو توی اداره خیلی خوب بوده و اتوماسیون اداری هم تا حدودی را افتاد ( فقط نامه جدید نمیشه زد چون کامپوننت ورد رو ظاهرا میخواد که ما نداریم ولی در حال بررسی هستیم)
99 درصد سخت افزارها رو میشناسه که خیلی هیجان انگیزه و سرعتش نسبت به ویندوز خیلی بالاتره که خیلیهارو سر ذوق میاره و ...
چیزی که من تا حالا دیدم اینه که اگه یه نفر متخصص IT که قبولش دارن با عشق و علاقه اوبونتو رو معرفی کنه و مزایاش رو بگه، اکثریت افراد با هیجان و خوشحالی میپرپذیرندش
البته اطلاعات هم خیلی مهمه. چند بار ازم سوال کردن جوابشونو نمیدونستم و این زیاد جالب نیست چون به حساب ضعف اوبونتو میذارندش
کامپیوترهای توی شبکه رو هم با زدن کد کاربری و پسورد دومین ویندوز سرور راحت باز میکنه و فعلا ردیفه
مرحله بعدی راه اندازی سرور لینوکسه که نمیدونم چی نصب کنم و ارتباط بین ویندوزها و اوبونتوها در شبکه و اشتراک منابع ( فایل و پرینتر بخضوض )
اینترنت رو هم راحت روی اوبونتو داریم
حالا بگید برای وصل شدن به سرور ویندوز جوری که وقتی کامپیوتری رو باز میکنیم ازمون پسورد نخواد چیه
منظورم اینه که وظیفه authentication رو سرور ویندوز انجام بده  ::)

عشق اساس زندگیست.

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #41 : 01 اردیبهشت 1389، 07:08 ب‌ظ »
برای این مشکل آخرتون راه ساده ای هست. شما روی یک سیستم این کار ها رو انجام بدین بعد با نرم افزار remastersys ازش بک آپ بگیرین و رو سیستم های دیگه به جای اوبونتوی خام این بک آپ رو نصب کنین!

آقا ممنون خیلی نرم افزار ارزشمندیه. فقط من نتونستم موفق بشم. بعد از اتمام کار پیغام زیر میاد:
Your custom.iso and custom.iso.md5 files are ready in /home/remastersys/remastersys.  It is recommended to test it in a virtual machine or on a rewritable cd/dvd to ensure it works as desired.  Click on OK to return to the main menu.
ولی فایلی موجود نیست. حتی شاخه های REMASTERSYS هم موجود نیست.
دلیلش چیه؟
عشق اساس زندگیست.

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
« پاسخ #42 : 29 خرداد 1389، 05:47 ب‌ظ »
فکر میکنم تو صفحه اول تاپیکتون جواب بحث authenticate رو داده باشم

همچنین برای سامبا

برای سرورهای لینوکسی هم بستگی به موارد مورد نیاز شما داره:اگه اوراکل داری فقط ردهت!
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه