خوشحالم که براش تاپیک ایجاد کردی.
اون لینکی رو که من بهت دادم، در مورد توزیع اوبونتو ۱۵٫۱۰ هست و چون مینت هنوز برپایهی اوبونتو ۱۴٫۰۴ هست. بنابراین ممکنه obfs4proxy نداشته باشی توی مخازنت و باید obfsproxy رو نصب کنی.
پس مرحلهی اول یعنی نصب tor و obfsproxy رو انجام بده. اگه ارروری چیزی داد اینجا بذار تا ببینیم علتش چیه. قبل از اینا هم مطمئن شو که مخازنت آپدیت هست، یعنی:
sudo apt update
و بعد نصب برنامه ها
sudo apt install tor obfsproxy
اون بخش پلها یه مقدار تفاوت پیدا میکنه. چون obfsproxy از obfs4 پشتیبانی نمی کنه و باید اون قسمت پل هارو دستکاری کنی یه مقدار.
حالا فعلا مراحل اول رو انجام بده اگه مشکل داشت، اررورش رو بذار اینجا.
البته راه های دیگه هم وجود داره مثل نصب تور براوزر که همون تور هست ولی روی مرورگر فایرفاکس. یعنی برای اجرا کردن تور حتما یه مرورگر فایرفاکس باید ران باشه و اگه خودت هم مرورگر داری باید اینو در کنار اون استفاده کنی یا اینکه کلا از همون مرورگر تور استفاده کنی. من روش تور (سرویس) همینی که توی ویکی هست رو ترجیح میدم چون استفاده از منابع به شدت کمتره.
ویرایش:
و یه پیشنهاد هم میدم راجع به توزیع. اگه دلیل انتخاب مینت به عنوان توزیع دسکتاپت، بهینهسازیهای سخت افزاریای باشه که اوبونتو نتونسته انجامشون بده، که خب هیچی! در غیر اینصورت من پیشنهاد می کنم اوبونتو ۱۵٫۱۰ رو نصب کن که جدیدتره و توسعهی قویتری داره و همین لینک ویکی که بهت دادم بدون هیچ مشکلی روی سیستمت انجام میشه. و البته اگه برای انتخاب توزیعت چندتا توزیع رو تست کردی و الان رسیدی به مینت که خب بحث سلیقهس و کسی حق نداره بگه چی نصب کنی چی نصب نکنی. فقط پیشنهاد بود.
ویرایش۲:
به قول علیرضا: "من استاد نیستم"