انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: share فایل در Vm ware  (دفعات بازدید: 1964 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahmadsamiee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
share فایل در Vm ware
« : 22 فروردین 1389، 06:14 ب‌ظ »
یکی کمکم کنه
من اوبونتو رو تو Vm ware نصب کردم.ولی نمی تونم از درایوام استفاده کنم.یعنی اصلا نیستن :'( :'(
وفتی xpرو نصبیدم همین جوری بود اما درایوامو share  کردم مشکلم حل شد.
تو اوبونتو چیکار کنم؟؟؟

آفلاین yaser

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
پاسخ به: share فایل در Vm ware
« پاسخ #1 : 09 اردیبهشت 1389، 01:44 ق‌ظ »
سلام

برای دسترسی به فایل های به اشتراک گذاشته شده ویندوز در لینوکس باید از samba استفاده کنید. یعنی این بسته رو باید نصب کنید تا بتونید فایل ها رو ببینید.
از طریق gui خاطرم نیست دقیقا جه طوری میشه. ولی خیلی ساده است. فکر می کنم باید مسیر زیر رو طی کنی:
System->Places-> Network و اونجا جستجو کنی.

اما از طریق خط فرمان:
smbclient -L 192.168.1.110
دستور بالا لیست منابع مشترک رو برات می یاره.مثلا فرض کن پوشه Pictures رو به اشتراک گذاشتی و در لیست بالا اسمش هست. حالا از دستور زیر استفاده می کنی:
smbmount //192.168.1.110/Pictures ~/mount-pointsmbmount در بسته smbfs هست که باید نصبش کنی.

آفلاین ahmadsamiee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
پاسخ به: share فایل در Vm ware
« پاسخ #2 : 11 اردیبهشت 1389، 12:07 ق‌ظ »
سلام

برای دسترسی به فایل های به اشتراک گذاشته شده ویندوز در لینوکس باید از samba استفاده کنید. یعنی این بسته رو باید نصب کنید تا بتونید فایل ها رو ببینید.
از طریق gui خاطرم نیست دقیقا جه طوری میشه. ولی خیلی ساده است. فکر می کنم باید مسیر زیر رو طی کنی:
System->Places-> Network و اونجا جستجو کنی.

اما از طریق خط فرمان:
smbclient -L 192.168.1.110
دستور بالا لیست منابع مشترک رو برات می یاره.مثلا فرض کن پوشه Pictures رو به اشتراک گذاشتی و در لیست بالا اسمش هست. حالا از دستور زیر استفاده می کنی:
smbmount //192.168.1.110/Pictures ~/mount-pointsmbmount در بسته smbfs هست که باید نصبش کنی.