انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل با کمپایل هسته  (دفعات بازدید: 3417 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
مشکل با کمپایل هسته
« : 25 فروردین 1389، 12:12 ق‌ظ »
بسم الله.
سلام.
من میخوام کرنل رو مناسب با سیستم خودم کمپایل کنم ولی دچار مشکل میشم.

mahdi@mahdi-laptop:/media/%/home/mahdi/haste/linux-2.6.34-rc4$ make localyesconfig
Makefile:110: *** mixed implicit and normal rules.  Stop.
دقیقا این مشکل رو با هسته های دیگه هم داره.
جالب اینجاست که با make gconfig هم همین خطا رو میده .
چه کنم؟؟؟
پ.ن:
همین کاررو تو سابایون ۵.۲ کردم اون هم باmake localyesconfig همین خطارو میدا ولی باmake gconfig کارمیکرد که چون از جزپیاتش سر در نمیاوردم بیخیالش شدم.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: مشکل با کمپایل هسته
« پاسخ #1 : 25 فروردین 1389، 12:57 ق‌ظ »
شاید این راهنما کمکت کنه :
http://ilinux.wordpress.com/2009/12/07/each-a-kernel
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #2 : 28 فروردین 1389، 12:05 ب‌ظ »
شاید این راهنما کمکت کنه :
http://ilinux.wordpress.com/2009/12/07/each-a-kernel
ممنون روزبه جان ولی اتفاقا مرجع اصلی من برا کامپایل خمون متنه.متاسفانه توشم نگفته اگه چنین اتفاقی افتاد چه کنین؟؟ ](*,)

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #3 : 08 خرداد 1389، 11:13 ب‌ظ »
آقا من بالاخره بعد از کلی تو سر خود زدن تونستم آخریت ورژن کرنل رو کمپایل کنم.اما مشکلی که بود مرحله آخرش بود.من مدتهاست که کارم به ور رفتن با گراب نیافتاده بود.اصلا اون فایلی که باید آدرس کرنل جدیدمو بهش اضافه کنم کجاس؟قبلا یه menu.lst اگه یادم باشه بود.الان نیست!!؟؟ویکی رو هم دیدم چیزی نبود توش!!شاید خوب ندیدم البته؟؟
بعدش گفتم میام pclinuxos رو نصب میکنم حتما اون کرنل جدیده رو میشناسه ،اونو که نشناخت زد خود اوبونتو قبلیمو هم از منو بوت پاک کرد. >:(

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #4 : 09 خرداد 1389، 08:40 ق‌ظ »
آقا من بالاخره بعد از کلی تو سر خود زدن تونستم آخریت ورژن کرنل رو کمپایل کنم.اما مشکلی که بود مرحله آخرش بود.من مدتهاست که کارم به ور رفتن با گراب نیافتاده بود.اصلا اون فایلی که باید آدرس کرنل جدیدمو بهش اضافه کنم کجاس؟قبلا یه menu.lst اگه یادم باشه بود.الان نیست!!؟؟ویکی رو هم دیدم چیزی نبود توش!!شاید خوب ندیدم البته؟؟
بعدش گفتم میام pclinuxos رو نصب میکنم حتما اون کرنل جدیده رو میشناسه ،اونو که نشناخت زد خود اوبونتو قبلیمو هم از منو بوت پاک کرد. >:(

سیستم گراب۲ کلا تغییر کرده، دیگه menu.lst نداره. اگه بخوای ویرایشش کنی باید راهنمای گراب۲ رو بخونی.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #5 : 09 خرداد 1389، 06:31 ب‌ظ »
نه همون چیزه هستش. همون فایله منتها اسمش به
grub.cfg تغییر فرموده. البت داستان گراب دو روشا هم هست ولی برای اضافه کردن کرنل جدید باید همین فایله که گفتم - گفتم ؟ آره گفتم! - رو ترتیباتش رو استاد کنید.
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #6 : 09 خرداد 1389، 11:11 ب‌ظ »
نه همون چیزه هستش. همون فایله منتها اسمش به
grub.cfg تغییر فرموده. البت داستان گراب دو روشا هم هست ولی برای اضافه کردن کرنل جدید باید همین فایله که گفتم - گفتم ؟ آره گفتم! - رو ترتیباتش رو استاد کنید.
خب میگم که الان من pclinuxos رو نصبیدم که با نصبش اوبونتو از منو بوت پرید.گرابش نسخه -فکر میکنم-1.5 هست.اون menu.lst رو هم داره ولی نمیدونم چجوری باید آدرس اوبونتو و اون کرنل جدیده رو بهش بدم؟؟!اصلا اون UUID رو از کجا بیارم؟

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #7 : 09 خرداد 1389، 11:41 ب‌ظ »
سلام من با virtualbox تو اوبونتو
اوبونتو 10.4 نصبیدم و کرنل کامپایل کردم و بعد از انجام مراحل وقتی restart
میکنم و کرنل خودم انتخاب میکنم این error میده قبل از بالا آمدن اوبونتو.....

من با این دستور کامپایل کردم
make localyesconfig
خیلی دیر بالا میاد؟؟؟

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 10 خرداد 1389، 12:08 ب‌ظ »
درباره گراب که پرید یه بحث مناسبی توی مقالات انجمن هست که کمک می کنه به این کار مسلط بشی. درباره همون گراب قبلی هم توی ویکی بخون. کار ساده ائیه ! فقط باید آدرس محل لود شدن رو بهش بدی. توی انجمن تکنوتاکس در بخش مقاله ها و در بخش نصب و راه اندازی هم مقاله ائی برای کامپایل کرنل هست که در آخرش بطور مناسب درباره معرفی کرنل جدید صحبت کرده.
سیرس عزیز
تنظیمات بایوس رو درست انجام ندادی. بیشتر از کمینه سیستم پورت بستی و به همین دلیل سیستم یه اشکالی پیدا کرده. حالا یا بخاطر سطح دسترسی ها توی اوبونتو مادر هست یا بصورت دستی این اشتباه رو انجام دادی. یه هسته بصورت معمولی کامپایل کن (با همین روش که ما بلدیم  ;D ) و ببین اون هم همین مشکل رو داره
این دستور رو که شما باهاش کامپایل کردید رو البته من بلد نیستم و نمی دونم چی هست ;D ولی به هر حال اگه "دیر بالا میاد" ایراد از تنظیماتی که اعمال فرمودید هست!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
    • دست نوشته های من
« پاسخ #9 : 10 خرداد 1389، 10:03 ب‌ظ »
یعنی از این make menuconfig  دستور استفاده کنم؟؟؟

یک راهنمای توپ بغیر از همینایی که معرفی کردین وجودداره ؟
که تغریبا همه اون پارامترا رو توضیح داده باشه؟

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 11 خرداد 1389، 12:45 ق‌ظ »
تقریبا خیر! تعداد تنظیمات به اندازه ائی زیاد هستند که توضیح آنها بسیار سنگین خواهد شد!
این دستور جدید که دوستان فرمودند (آنطور که دوستان فروم انگلیسی زبان برای من توضیح دادند) از تنظیمات فعال روی کرنل در حال استفاده گزینه ها رو انتخاب می کنه که در اینصورت کار شما خیلی خیلی راحت می شه و درصد خطا کم. می ماند گزینه هائی که در کرنل جدید وارد شده اند و در کرنل فعال بروی سیستم فعلی شما نیست که باید برای آنها تصمیم گیری نمایید.
برای کامپایل کرنل به روش قبلی کمینه به اطلاعات موجود در کاتالوگ قطعات سخت افزاری تان نیاز خواهید داشت اما درباره این روش جدید مطمئن نیستم با چه مقدار اطلاعات می توانید نتیجه دلخواه را بدست بیاورید. (شاید بهترین حالت غیر فعال نمودن همه گزینه های جدید باشد!).
در هر حال یک نکته مثبت هم وجود داره: اگر بعد از هربار کامپایل به نتیجه دلخواه نرسیدید ، می توانید کرنل کامپایل شده را از استفاده خارج نمایید (فقط گراب نیاز به حذف چند سطر دارد) و حذف نمایید و مجددا به کامپایل بپردازید. در روش تکرار و خطا فقط باید تنظیماتی را که اعمال می کنید گوشه ائی یادداشت کنید تا بعدا حالت های دیگرشان را امتحان نمایید!  ;)
----

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
    • دست نوشته های من
« پاسخ #11 : 11 خرداد 1389، 10:52 ب‌ظ »
من تو اون دستوری که اول نوشتم و کرنل کامپایل کردم و اون error داد همه گزینه های جدید به صورت پیشفرضش گذاشتم ....
ولی دیدید که بازم ارور داد...
میگم شاید واسه استفاده از virtualbox باشه؟؟چون اوبونتو را بااون نصب کردم...رو اوبونتوی اصلی

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 12 خرداد 1389، 02:25 ق‌ظ »
بی اطلاعم دوست من ???
----

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #13 : 05 تیر 1389، 01:51 ق‌ظ »
سلام میشه مزایای کامپایل کرنل رو بگید اگه برا خود سیستم کامپایل کنیم سرعت سیستم بالا میره ؟ مثلا سی پی یپ سیستم من intel celeron2ghz هست اگه دستی کامپایلش کنم سرعت سیستم بالا میره یا نه؟

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 05 تیر 1389، 02:17 ب‌ظ »
به هر جهت ایجاد یه سیستم بهینه شده برای سخت افزار شما خیلی بهتر از یه سیستم تدارک دیده شده برای کار با همه سخت افزارهای موجود در بازار کار می کنه ;)
ولی اگر هم انتظار دارید بعد از کامپایل کرنل رایانه شما صبح اول وقت براتون چائی درست کنه یا با سفینه فضائی میر تبادل اطلاعات کنه هم البته فکر می کنم ..... نه ! فکر می کنم همین کار رو هم بشه با دو گیگ سی پی یو انجام داد!  ;D
آقا می زنی زمین هوا می ره!
برو حاجی کامپایل کن ، انگار یه ایستگاه فضائی درست کردی توی خونت! چپ و راست آدم مریخی می ریزه سرت! فقط یه ماسک هم داشته باش که دود این موشک کلمبیا توی گوش و دماغت نره! آخه موقع پریدن خیلی دود می کنه ;)
----