انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شرکت یا فرد پشتیان از سرور لینوکس  (دفعات بازدید: 6108 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nasser.man

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
شرکت یا فرد پشتیان از سرور لینوکس
« : 07 اردیبهشت 1395، 04:47 ب‌ظ »
با سلام
متاسفانه من نتونستم شرکت ها یا افرادی که به صورت تخصصی در زمینه پشتیبانی از سرورها و همینطور سیستم های شخصی پیدا کنم.

از افراد یا شرکت هایی که در زمینه راه اندازی و پشتیبانی از سیستم های شخصی و سرور بر پایه لینوکس فعالیت دارند در شهر تبریز ُ تقاضا دارم رزومه یا ادرس وب سایت یا اطلاعات تماسشون رو به یکی از ادرس ایمیل های زیر ارسال بفرمایند
info [at] rahbordit [.] ir
nasser.man [at] gmail [.] com

اگر فرد یا شرکت رو هم می شناسید باز ممنون می شم به بنده اطلاع بدید. این درخواست بنده تاریخ پایان نداره و هر زمان می تونید به ایمیل های بالا ارسال بکنید.
با تشکر
منصوری

آفلاین devilboy09

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • انجمن تخصصی لینوکس
پاسخ : شرکت یا فرد پشتیان از سرور لینوکس
« پاسخ #1 : 02 خرداد 1395، 02:40 ب‌ظ »
سلام
دوست عزیز توی تبریز بنده کسی رو نمی شناسم ولی اگه تمایل داشته باشید می تونم بصورت remote براتون کار کنم

لطفا بفرمایید که در چه زمینه نیاز به کمک دارید.

با تشکر

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
پاسخ : شرکت یا فرد پشتیان از سرور لینوکس
« پاسخ #2 : 03 شهریور 1395، 01:57 ب‌ظ »
با سلام
متاسفانه من نتونستم شرکت ها یا افرادی که به صورت تخصصی در زمینه پشتیبانی از سرورها و همینطور سیستم های شخصی پیدا کنم.

از افراد یا شرکت هایی که در زمینه راه اندازی و پشتیبانی از سیستم های شخصی و سرور بر پایه لینوکس فعالیت دارند در شهر تبریز ُ تقاضا دارم رزومه یا ادرس وب سایت یا اطلاعات تماسشون رو به یکی از ادرس ایمیل های زیر ارسال بفرمایند
info [at] rahbordit [.] ir
nasser.man [at] gmail [.] com

اگر فرد یا شرکت رو هم می شناسید باز ممنون می شم به بنده اطلاع بدید. این درخواست بنده تاریخ پایان نداره و هر زمان می تونید به ایمیل های بالا ارسال بکنید.
با تشکر
منصوری
با سلام
 بنده یاشار اسمعیل دخت gnu/linux/unix sys admin & oracle dba هستم  اهل تبریز هستم و بیش از ۱۲ سال مهاجرت کامل به گنو/لینوکس کردم . در این حوزه تدریس میکنم و چندین کتاب و مقاله نوشتم . من در خدمتم . شماره تماس من : 09141100257
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257