انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا سیاه گوش درخشان کاربران مک را هدف قرار داده است؟  (دفعات بازدید: 3647 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
همه از تغییرات نسخه جدید اوبونتو مطلع هستیم، از جمله تغییرات محسوس، تغییرات در ظاهر اوبونتو است. بعضی از کاربران از شباهت ظاهر این نسخه به سیستم عامل مک رنجیده اند و این کار اوبونتو را کپی برداری از مک اپل تلقی کرده اند اما تغییرات دیگری از جمله پشتیبانی از آیفون و آیپاد نشان می دهد این تغییرات صرفا کپی برداری از مک نبوده و سیاه گوش درخشان با این تغییرات هدفی را دنبال می کند که به عقیده ی من جذب کاربران مک اپل است.

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
پاسخ به: آیا سیاه گوش درخشان کاربران مک را هد
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1389، 10:26 ب‌ظ »
من که از این شباهت ها خیلی خرسند شدم حتی نام گذاری این نسخه هم به اون شبیه بوده (هر دو گربه سانانند)
خوب معلومه چون جامعه کاربری مک خیلی زیاده و یک سیستم عامل پایدار و تعریف شده ای است.
« آخرین ویرایش: 07 اردیبهشت 1389، 11:27 ب‌ظ توسط جوان امروز (beh7) »
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
آقا درخشان دیگه چیه! Lucid یعنی شفاف، زلال، روشنی فکر. معنی این کلمه به کل به درخشش، نورانی بودن و یا جلب توجه کردن ربطی نداره.
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
ولی این جا پای مک گذاشتن فقط محدود به این نسخه نمی شه و ظاهرا در نسخه بعدی هم ادامه خواهد داشت ! امروز مارک شاتل ورت خبری از تعییرات جدید در اوبونتو ۱۰.۱۰ بر روی وبلاگ خودش منتشر کرده که از اینجا می تونید بخونیدش...
http://www.markshuttleworth.com/archives/359

و بازتاب اون رو هم می تونید اینجا نمایی از اون رو ببنید :
http://www.webupd8.org/2010/04/ubuntu-1010-will-get-global-menu-by.html

من واقعا نمی دونم چه نیازیه این همه کپی برداری ! از اسم و code name گرفته تا ظاهر و تم و امکانات ! من شدیدا با این کار اوبونتو مخالفم و نمی دونم این طرح قرار به کجا بره... از نظر من یه دفه بیان اسمش رو بذارن macuntu خودشونو راحت کنن دیگه !

پی نوشت : این پست کاملا دیدگاه شخصیه منه و به هیچ عنوان به حساب تیم راهبری و ناظران اوبونتو ایران نگذارید !
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
اینم نظر شخصیه منِ:
خوب هر سیستم عاملی که به‌طرف پیشرفت و زیبایی کار میره، حتی در صورتی که شبیه هر سیستم‌عاملی بشه .. بد نیست.
پیشرفت در هر حال و به هر شکل خوب و مثبت هستش.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
من نمی دونم چرا فک می کنین خیلی شبیه مک شده ؟ چون وضعیت title bar ش عوش شده ؟ اگه اینجوری هستش که باید بگیم گنوم هم همون میزکار مک هست .

من اصلا فکر نمی کنم اوبونتو به سمت مک رفته . ناتیلوس هم خودش رو شبیه فایل منیجر مک کرده آیا بازم تقصیر اوبونتو هستش ؟ چه حرف هایی می زنین ها .

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین saeed

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
نقل‌قول
پیشرفت در هر حال و به هر شکل خوب و مثبت هستش.

به شرطی که خلاقیت هم توش باشه ... فکر نکنم بشه اسم کپی برداری رو پیشرفت گذاشت.

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
نقل‌قول
جسارت نباشه‌ها ..
ولی نمیدونم شما چرا فکر می‌کنید که از روی مک کپی برداری شده!!
با این رشد و تکامل تو نسخه‌های بعدی شکل و شمایل اوبونتو باید بهتر از مک شده باشه %
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
نقل‌قول
جسارت نباشه‌ها ..
ولی نمیدونم شما چرا فکر می‌کنید که از روی مک کپی برداری شده!!
با این رشد و تکامل تو نسخه‌های بعدی شکل و شمایل اوبونتو باید بهتر از مک شده باشه %

موافقم . کپی برداری یعنی اینکه عین تم مک و آیکون ها توی اوبونتو باشه ولی من همچین چیزی نمی بینم . چون جای Close و ... تغییر کرده همه میگن مک شده . ای بابا . انصافتون کجاست ؟

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
این پستم رو دقیقا از مقاله‌ی »گنو/لینوکس ویندوز نیست« برداشت کردم:
مگه دلفین‌ها از کوسه‌ها تقلید کردن؟ هردو بدن کشیده‌ای دارند)برای کاهش مقاومت(، هر دو ماهی می‌خورند و خیلی چیزای دیگه. ولی یکی ماهیه و دیگری پستاندار.
پس بیاید شباهت‌ها رو تقلید برداشت نکنیم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مهم اینه که قشنگ‌تر و راحت‌تر بشه. در این راه حتا اگه تقلید هم بکنن (که من اعتقاد دارم تقلیدی در کار نیست) هیچ مشکلی نداره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
مهم اینه که قشنگ‌تر و راحت‌تر بشه. در این راه حتا اگه تقلید هم بکنن (که من اعتقاد دارم تقلیدی در کار نیست) هیچ مشکلی نداره.
+1 موافق
فقط : حتا = حتی  :دی

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
منم +2 موافق

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
+1 موافق
فقط : حتا = حتی  :دی

نه. دقیقا همون حتا هست. در زبان فارسی هیچ «ی» ای «آ» خونده نمی‌شه. الآن اگه به کتاب‌های درسی جدید هم نگاه کنید نوشته : کبرا، موسا، عیسا و ...
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
الآن اگه به کتاب‌های درسی جدید هم نگاه کنید نوشته : کبرا، موسا، عیسا و ...
وزیر جدید آموزش و پرورش دستور داده؟؟
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D