انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ارسال رایگان نسخه جدید اوبونتو به سراسر کشور  (دفعات بازدید: 12625 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
واقعا عجیبه اینجا ایران هستش مگه اروپا یا آمریکا هستش که ازین کارای خوب  انجام بدن و بخوان از  اونور  دنیا واست دیسک اوبونتو بفرستن ! ;)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
برای من هم دیروز رسید . تاب نیاوردم و کارشو ساختم . به درستی کار میکنه البته پس از ۶۰−۷۰ مگابایت بروز آوری . جالب بود که اغاز کار من به اینترنت دسترسی نداشتم ولی خود اوبونتو میتونست خودشو updateکنه .

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
واقعا عجیبه اینجا ایران هستش مگه اروپا یا آمریکا هستش که ازین کارای خوب  انجام بدن و بخوان از  اونور  دنیا واست دیسک اوبونتو بفرستن ! ;)
آقا ماله بنده هم چند دقيقه بعد از اون پستم اومد!!(حرفم رو بايد پس بگيرم!)

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
ولی  فکر  نمی کنم واسه همه بفرستن یه جورایی  باید طبیعی  باشه این مساله.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
به نظر من اینطوری  میاد که واسه افرادی  این دیسک ارسال میشه که تو کلاس  ها ثبت نام کرده باشن ؛ بعید میدونم که بخوان واسه همه بفرستن
واسه من که هنوز  نیومد فکر  میکنم عدم موافقت با حضور در  کلاس  ها بود

البته ممکنه استثنایی هم وجود داشته باشه ولی همونطور که من گفتم خواهد بود.
می‌دونید تاکنون چند صد نفر از کسانی که در این کلاس‌ها هم شرکت نکرده‌اند برایشان دیسک ارسال شده است؟!

حالا یک شرکتی می‌آید در ایران حرکت سازنده انجام می‌دهد نیایید با اظهار نظرهای منفی آن‌ها را دلسرد کنید.

البته یک نکته دیگر هم هست که به آن توجه نکرده‌اید. این بسته‌های رایگان با پست معمولی ارسال می‌شوند نه پیشتاز. از خود اداره پست هم بپرسید می‌گوید که نه زمان رسیدن این بسته‌ها معلوم هست و نه هیچ تضمینی برای وصول وجود دارد. پس عدم رسیدن بسته به شما به منزله عدم ارسال نیست !

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
من استقرایی  این حرف رو زدم نه از  روی اطمینان و گفتم شاید استثنا هم وجود داشته باشه ، فرستادن دیسک برای  همه امری بسیار  سخت خواهد بود در نتیجه با همین داده ها نتیجه گیری  میشه کرد که فرستادن برای  همه شاید امری دشوار  به نظر بیاد بنابراین اولویت با ثبت نام کننده ها شاید باشه . از  این رویداد ها تو مملکت ما زیاد هستش  بنابراین اطمینان به این مسئله ( فرستادن برای  همه  ) شاید غیرممکن باشه .

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
رسید

ممنون

هم قبلی رو دریافت کرده بودم و الان هم که ۱۰.۴ رسید

باز هم ممنون
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
جدا از این موضوع که این سی دی ها به دست درخواست کنندگان می رسد یا نه -که در بیشتر موارد هم رسیده- این تاپیک روش بسیار زیرکانه ای برای تبلیغ بود. به هر حال هر که زرنگ تر برف اش هم بیشتر!!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
الان دستم نرسید همونطور  که دیسک های  قبلی به دستم نرسید !

آفلاین alaodin1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
نقل‌قول
می‌دونید تاکنون چند صد نفر از کسانی که در این کلاس‌ها هم شرکت نکرده‌اند برایشان دیسک ارسال شده است؟!
شما از کجا میدانید برای چند صد نفر فرستاده شده و از کجا میدانید اونها در کلاس ها شرکت کردند یا نه  ??? ??? ???
به من که نه زنگ زدند نه فرستادند

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
من توی کلاساشون شرکت نکردم ولی دو روز پیش برام فرستادند .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
عده‌ای با بیان این موضوع که دیسک‌های درخواستی به آن‌ها وصول نشده است و ارائه دلایل بدون منطق منطقی (!) می‌خواهند اقدام یک شرکت در توسعه فرهنگ متن باز کشور را زیر سوال ببرند یا حداقل حداقل باعث تبلیغ منفی برای آن‌ها بشوند !

بنده اگر می‌گویم حداقل چند صد نفر از کسانی که هیچ ارتباطی با کلاس‌ها یا برنامه‌های این شرکت ندارند از این امکان آن‌ها استفاده کرده‌اند به خاطر این است که از نزدیک دیده‌ام و اگر می‌گویم استثناء و گلچینی برای ارسال قائل نیستند به خاطر این است که کاملا با فعالیت‌های این شرکت آشنایی کامل دارم.
اگر روزی این شرکت نتواند به هر دلیلی برای همه درخواست کنندگان دیسک را ارسال کند فرم ثبت نام آن را از روی سایت بر می‌دارد و می‌گوید دیگر نمی‌فرستیم. نه این‌که بخواهد با کار الکی با اعتبار خود بازی کند !

امیدوارم این بحث‌های الکی تمام گردند  ](*,)

آفلاین alaodin1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
پاسخ به: ارسال رایگان نسخه جدید اوبونتو به س
« پاسخ #42 : 31 اردیبهشت 1389، 11:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
به خاطر این است که کاملا با فعالیت‌های این شرکت آشنایی کامل دارم.
دوست عزیز از اول این را میگفتید

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
به من هم چند روز قبل زنگ زدند ولی از ارسال آنها به دلیل خاصی صرف نظر کردم اینرو به خاطر برخی از دوستان که میگن دروغ میگه گفتم ;)
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
به من هم چند روز قبل زنگ زدند ولی از ارسال آنها به دلیل خاصی صرف نظر کردم اینرو به خاطر برخی از دوستان که میگن دروغ میگه گفتم ;)
آقا به من از فناوران آنیسا رسید هر چند که راضی به زحمتشون نبودم دستشون درد نکنه ;)
اوبونتو یعنی زندگی