انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (خبر ) آسیب پذیر ترین نرم افزار های سال ۲۰۱۵ !!!  (دفعات بازدید: 2346 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین anonym

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
  • My Operating System LINUX
باز هم فکر می‌کنم منظورت توزیع گنو/لینوکس بود، نه سیستم‌عامل لینوکس‌دار…
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
آمارش جالب و فک کنم یکم مزخرف بود :)
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین anonym

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
  • My Operating System LINUX
خودت خوندی اصلا توش چی گفته ؟
;D ;D

آفلاین zymo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
  • zymo@zymo-Lenovo-IdeaPad-Z510
نقل‌قول از: دانیال بهزادی
دلیلش اینه که اوبونتو سیستم‌عامل پیش‌رویی است و چیزهای جدید معرّفی می‌کنه که خب احتمال وجود باگ رو توش بالاتر می‌بره، در برابر بقیهٔ توزیع‌ها که به چیزهای موجود چسبیدن و فقط اون‌ها رو به‌روز می‌کنن.
البته اوبونتو با آپشن های مختلفی که داره ( اوبونتو و توزیع های وابسته ) همیشه یکی از جدید ترین هاست ولی خب نا گفته نماند هدف توزیع های دیگر که به قول جناب بهزادی به چیز های موجود چسبیدن البته پایداری بیشتر اون هاست ( مثلا شما توزیع مینت رو اگه کار کرده باشید نسبت به اوبونتو ها کم تر چیز جدیدی برای عرضه داره ولی از لحاظ پایداری خیلی سر تره) به نظر شخصی بنده این یه انتخاب هستش کاربران دنیای آزاد بر اساس نیاز و کاربری و توانایی خودشون انتخاب میکنن که با چه توزیع گنو / لینوکسی کار کنن

ضمن تایید صحبت آقا رسول هم عرض کنم که باگ دلیلی بر نفوذ پذیری و نا امنی سیستم نیست بلکه اشکالات برنامه نویسی هم باگ به حساب میاد چه بسا ممکنه شما با یک سری شخصی سازی ها به مشکل بخوری که از قبل پیش بینی نشده ولی از اونجایی که سیستم عامل آزاد هست به راحتی گزارش و توسط هر توسعه دهنده ای امکان تعمیر اون باگ خطا وجود خواهد داشت
همه برای جامعه آزاد ، جامعه آزاد برای همه

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
اصلا مگه می شه یک سیستم عامل رو با یک نرم افزار مقایسه کرد؟ !!!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
خب سیستم عامل هم یک نوع نرم افزاره.
اما منطقی نیست تعداد باگ های یک نرم افزار مثل ‏WM‏ رو با باگ های هسته لینوکس مقایسه کنن.مثل این میمونه که کشتی کار 50 کیلویی بره با 100 کیلویی در بیفته!
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC