انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خداحافظ اوبونتو. بيا2  (دفعات بازدید: 26475 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #75 : 22 اردیبهشت 1389، 02:16 ق‌ظ »
خيلي از دوستان در مورد arch‏ صحبت ميكنند. راستشو بخوايد از arch ‎‏ وحشت دارم! من از طريق راديو لينوكس fm‏ با arch‏ آشنا شدم.‎ ‎‏ برداشتي كه ازش كردم اينه: يه سيستم عامل خشك و بي روح كه هيچ برنامه اي روش نصب نيست و اكثر كارهارو بايد با خط فرمان انجام داد.
البته اين برداشتيه كه از بعد از شنيدن لينوكس اف ام برداشتم!شايد اينجوري نباشه.

ایده ی اصلی این سیستم  اینه که شما یک سیستم رو برای یک بار و برای نیاز خودت بساز :) و همیشه به روز باش با همون سیستم

دردسرش کم نیست ولی مزایای خودشم داره
۱- خیلی چیزا یاد می گیری
۲- همیشه سیستمتون به روز هست
۳-با جامعه کاربری حرفه ای و داکیومنت های حرفه ای همراه هستید
۴-دسکتاپ kdemod رو دارید که یکی از بهترین kde  ها هست
۵-AUR رو دارید و می تونید خیلی از برنامه ها رو از رو سورس نصب کنید
۶- سرعت بالای سیستم و دسکتاپ kde بخاطر بهینه سازی های زمان کامپایل و کامپایل برای ۶۸۶
7- با اینکه سیستم به روزه ولی بسیار پایداری قابل قبول و بیشتر از حد انتظاری رو داره
۸- پکیج منجر قوی  pacman + yaourt
۹- آرچ :نصاب تکست مود که از شبکه پکیج های به روز رو می گیره و نصب می کنه ( برای نصب بار اول آپدیت الکی ندارید )  
۱۰ - نسخه چاکرا ==== لایو سی دی + kdemod+ نصاب گرافیکی و درایور های پیشبینی شده

تفاوت ها با توزیع های دیگه
۱- ساختار شبیه bsd داره و متفاوت با لینوکس های دیگه هست
۲-موقع نصب برنامه ها باید توجه زیادی به خروجی های نمایش داده شده داشته باشید

مشکلاتی که ممکنه باهاش رو برو بشید
۱- حجم بالای آپدیت ها که شاید بشه گفت به طور متوسط هر هفته ۱۰۰ تا ۲۰۰ مگ
۲- پشتیبانی کم توسط شرکت های دیگه  ( مثلاً به ندرت محصولی رو می بینید که توسط سازنده برای این توزیع پکیج شده باشه )  و داکیومنت های همراهشون
۳-مطالعه بیشتر و وقت بیشتری باید بذارید
۴- همگام نبودن مخازن میرور
۵-بعد از آپدیت ها مهم مثل کرنل باید بعضی از پیکج ها رو دوباره کانفیگ کنید ( مثل VBOX ,......)
۶- ابزار های کم گرافیکی برای نصب نرمافزار ( و یا با ایراد )
7-آرچ : نصاب تکست مود بسیار قدرتمند و کمی پیچیده برای کسایی که نصاب های تکست مود رو ندیدند و باید همه سخت افزار ها رو دستی خودتون نصب کنید
۸-برای چاکرا محیط گرافیکی نصب همراه با باگ  :)

البته این تجربه ۸ ماهه من از arch هست که خودم روش kdemod نصب کرده بودم
دوستان دیگه می تونن تکمیل و تصحیح کنن :)

با اين حساب حق دارم كه ازش وحشت داشته باشم. بهترين توزيع براي امثال من همين اوبونتوست كه اينم دلسردمون كرد

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #76 : 22 اردیبهشت 1389، 02:35 ق‌ظ »
الزما همیشه چیزی که برای بقیه می تونه بهترین باشه برای شما بهترین نیست !
این یکی از اصول دنیای لینوکسه...

اینقدر توزیع های مختلف رو تست کنید تا به توزیع مورد نطرتون برسید...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #77 : 22 اردیبهشت 1389، 02:46 ق‌ظ »
دوباره سلام به سلامتی
چیزه .... یادم رفت!  ](*,)  ها اینه: اگه شما کلا و تماما دلسرد شدین می تونین از گنو ویندوز استفاده کنید! البته توی کشورهای دیگه بهش می گن ماکروسافت ویندوز ولی اینجا به همون گنو ویندوز معروفتره ;D مطمئن باشید که بعد از مدت کوتاهی سرو کله زدن با ویرووس های رنگ و وارنگ و کرش های اعصاب شکن! (انصافا خودم از این کلمه که ساختم حال کردم!) دلتون نه تنها گرم بلکه داغ میشه!
در ضمن چغولی بچم ببر پیش مادرش! مادر اوبونتو هم دبینه. یه هفته وقت روش بذاری حال مرغوبی باهاش می بری!
ابونتو با این فلسفه که بروزرسانی ها در دبین تا زمانی که کاملا ایراد زدائی نشده اند منتشر نمی شن و برای بروزرسانی سریع و تمرکز کمتر بروی باگ های احتمالی و در عوض استفاده از آخرین ورژن ها ایجاد شد. نرسیدن با سرعت بروزرسانی ها اصلا فلسفه خلقت این توزیع رو می بره زیر سئوال!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #78 : 22 اردیبهشت 1389، 07:32 ق‌ظ »
دوباره سلام به سلامتی
چیزه .... یادم رفت!  ](*,)  ها اینه: اگه شما کلا و تماما دلسرد شدین می تونین از گنو ویندوز استفاده کنید! البته توی کشورهای دیگه بهش می گن ماکروسافت ویندوز ولی اینجا به همون گنو ویندوز معروفتره ;D مطمئن باشید که بعد از مدت کوتاهی سرو کله زدن با ویرووس های رنگ و وارنگ و کرش های اعصاب شکن! (انصافا خودم از این کلمه که ساختم حال کردم!) دلتون نه تنها گرم بلکه داغ میشه!
در ضمن چغولی بچم ببر پیش مادرش! مادر اوبونتو هم دبینه. یه هفته وقت روش بذاری حال مرغوبی باهاش می بری!
ابونتو با این فلسفه که بروزرسانی ها در دبین تا زمانی که کاملا ایراد زدائی نشده اند منتشر نمی شن و برای بروزرسانی سریع و تمرکز کمتر بروی باگ های احتمالی و در عوض استفاده از آخرین ورژن ها ایجاد شد. نرسیدن با سرعت بروزرسانی ها اصلا فلسفه خلقت این توزیع رو می بره زیر سئوال!

جدای از شوخی قبلا یه همچین پروژه ای وجود داشت. نمی دونم سرانجامش چی شد. یه پلتفورم متن باز بود که برنامه های ویندوز رو اجرا می کرد. یه جورایی مهندسی معکوس کرنل ویندوز  http://en.wikipedia.org/wiki/ReactOS
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1389، 08:09 ق‌ظ توسط Keivan »

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #79 : 22 اردیبهشت 1389، 09:45 ق‌ظ »
به جای دعوای اومدین تبلیغ Arch میکنید؟!؟!؟
واقعا که....
یه کم تو سر هم بزنید حوسلمون سر رفت....
(هی، به دل نگیرید‌ها...)

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #80 : 22 اردیبهشت 1389، 10:08 ق‌ظ »
نقل‌قول
جواب Parsiboxمن یه نسخه ی ویندوز اکس پی و یه ویندوز ویستای اصل دارم. ولی همون ویندوز  500 تک تومنی هم خیلی راحت تره اوبونتو 10.04 هست.(البته وقتی خارج از کشور بودم ویندوز اکس پی رو خریدمش تو ایران کسی از این کارا نمیکنه!)
ولی دست دوستمه و فکر کنم سگ خوردش.
ویندوز ویستا هم که با لپتاپ برادرم بود.

پیشنهاد می‌کنم یه بار دیگه لیسانس ویندوز رو بخونید. همه این حرکت‌ها غیر ورزشی هستن.
شما سی‌دی اکس‌پی رو دادی دست دوستت!
از ویستا برادرت استفاده می‌کنی!!
جالبه آدم چند صد دلار هزینه متحمل می‌شه ولی هنوز مالک هیچ چیز نیست!!!

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #81 : 22 اردیبهشت 1389، 10:32 ق‌ظ »
به این میگن آزادی !
 اومدی تو انجمن اوبونتوی ایران و داری راجع به اوبونتو بد گویی میکنی :D
راجع به آرچ:
میگم چرا این یه فایل ISO حسابی واسه دانلود نداشت نگو بچم (الهی دورش بگردم) بعد از نصب تر و خشک کردن میخاد :D

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #82 : 22 اردیبهشت 1389، 01:06 ب‌ظ »
واقعا که....
(هی، به دل نگیرید‌ها...)
اگه خيلي دعوا و فوش و فوش كشي دوست داري پيشنهاد ميكنم يه سري به انجمن هاي رپ بزني!!
با خوندن يه تاپيك صدها فوش جديد به دايرةالمعارف فوش هاتون اضافه ميشه.خيلي مفيده!
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1389، 01:08 ب‌ظ توسط m0si »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #83 : 22 اردیبهشت 1389، 01:08 ب‌ظ »
به این میگن آزادی !
 اومدی تو انجمن اوبونتوی ایران و داری راجع به اوبونتو بد گویی میکنی :D
راجع به آرچ:
میگم چرا این یه فایل ISO حسابی واسه دانلود نداشت نگو بچم (الهی دورش بگردم) بعد از نصب تر و خشک کردن میخاد :D

سلام بچه خوبیه  ;D اینم لینک دانلود ;)

نسخه عادی

32 بیتی 344M

http://mirror.ams.sunysb.edu/archlinux/iso/latest/archlinux-2009.08-core-i686.iso

64 بیتی 364M

http://mirror.ams.sunysb.edu/archlinux/iso/latest/archlinux-2009.08-core-x86_64.iso

اینم نسخه نصب اینترنتی !

32 بیتی 167M

http://mirror.ams.sunysb.edu/archlinux/iso/latest/archlinux-2009.08-netinstall-i686.iso

64 بیتی 176M

http://mirror.ams.sunysb.edu/archlinux/iso/latest/archlinux-2009.08-netinstall-x86_64.iso

MD5

http://mirror.ams.sunysb.edu/archlinux/iso/latest/md5sums.txt

چه نسخه عادی چه نسخه نصب اینترنتی مستلزم داشتن اینترنت مناسب هست با این تفاوت که تو نسخه عادی میشه هم پکیجهای بیس رو از توی دیسک بصورت افلاین نصب کرد و هم از اخرین نسخه اونها رو از مخزن اینترنتی ( دو گزینه )

اگه نصب عادی بشه بعدش باث اپدیت انجام بشه دقیقا پس از نصب قبل از هر کاری

اما تو نسخه نصب اینترنتی بخش نصب عادی رو نداره و صرفا باید همون اول در حین نصب اخرین نسخه پکیجها از اینترنت نصب بشه ( یک گزینه ) خب عوضش اینجوری دیگه اپدیت پس از نصب رو نمیخواد اما مستلزم وجود یه خط اینترنت مطمئن و خوبه که نصب مختل نشه  :)

پیشنهادم : دریافت و نصب نسخه عادی ( core ) و سپس تنظیم شبکه و اپدیت و ...... اون سر فرصته

در صورت که اشتراک ADSL یا هرگونه اشتراکی با سرعت مناسب ندارید نصب نکنید ! گرچه راه برای اپدیت و نصب افلاین پکیجها بخوبی هست ولی اینم مستلزم وجود فردیست که مخازن رو داره تا به شما بده  :)

اکیدا سعی کنید در صورتی که هنوز اکانت ADSL خودتو توی مودم ست نکردید با تماس با پشتیبانی یا فردی مطلع اینکار رو انجام بدید سپس اقدام به نصب بکنید در عین حال انواع روشهای اتصال به شبکه با تنیظمات دستی نیز موجوده  ! که اطلاعاتش تو ویکی Arch هست

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1389، 01:19 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #84 : 22 اردیبهشت 1389، 01:51 ب‌ظ »
واقعا که....
(هی، به دل نگیرید‌ها...)
اگه خيلي دعوا و فوش و فوش كشي دوست داري پيشنهاد ميكنم يه سري به انجمن هاي رپ بزني!!
با خوندن يه تاپيك صدها فوش جديد به دايرةالمعارف فوش هاتون اضافه ميشه.خيلي مفيده!
گفتم که به دل نگیرید...ولی گرفتید....طوری نیست...

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #85 : 22 اردیبهشت 1389، 01:53 ب‌ظ »
آقا این centOS چه جوریاس. من با 2 تا استاد آمریکایی در تماسم خیلی با این توزیع حال می کنن.

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #86 : 22 اردیبهشت 1389، 02:17 ب‌ظ »
آقا دستتون درد نكنه.
خيلي تاپيك خوبي زدين. من كه يه چيزايي ياد گرفتم.
البته من از جووناي زمان DOS هستم. اون روزا با خط فرمان خيلي حال ميكرديم.
ويندوز كه اومد، زد تو حالمون. گرافيكي بود و قشنگ (نسبت به DOS) ولي لطف خط فرمان رو نداشت.
با همه جور ويندوز از بدو خلقتش كار كردم. ويندوز خيلي جيگره. نازه. لطيفه.
حتي اگه چيزي روش نصب نكني بعد از يه مدت اينقدر كند ميشه كه مجبوري دوباره نصبش كني.
 آخي. بهش بر ميخوره ديگه.
حالا فكر كنيد كه هي روش برنامه نصب كنيد و پاك كنيد. خب قلبش ميشكنه و زودتر ريق رحمتو سر ميكشه.
والا من عشق دانلود دارم. يعني يه كامپيوتر بايد بيست و چهار ساعته روشن باشه و انواع و اقسام چيزاي بدرد بخور و بدرد نخور رو دانلود كنه.
يه مدت كه از ويندوز اينجور استفاده كني، افت سرعتو در عملكردش واقعا حس ميكني و اينم يه مشكل ديگشه. ( با لينوكس به اين مشكل برنخوردم)
ويروساش كه نگو. آه. هر چي بخواي.
هك كردنش كه هلو. الان سرعت اينترنت تو ايران پايينه، وقتي سرعتا چند دهه ديگه بالا رفت و 24 ساعته وصل بودين، ميفهمين با ويندوز چه  اتفاقي مي افته.
اگه درايوراي سخت افزارا رو نصب نكنيد ميشه يه سيستم عامل بدرد نخور.
راستي از يه كاربر ويندوز بپرسين هر چند وقت يكبار ويندوزشو دوباره نصب ميكنه.(اين چيزيه كه براي يك مك كار يا لينوكس كار ديگه شده جُك) من كه تا حالا نشده لينوكسمو دوباره نصب كنم. مگه اينكه ورژن جديد بياد.
با تمام اينا بايد بگم،
لينوكس هنوز يه نوجوان ياغي و سركشه.
توزيعهاي مختلف و روندهاي گيج كننده نصب نرم افزار در توزيعهاي مختلف براي كاربران عادي، وحشتناكه.
يه جاهاييش يه كمبودايي حس ميشه.
ولي داره جا مي افته. چند سال پيش فقط ميشنيدم كه يه بابايي تو فلان جا يونيكس يا لينوكس بلده! حالا هر جا ميرم ميبينم حداقل يكي داره باهاش كار ميكنه. بعضيا چون مجبورا، تو محل كارشون از ويندوز استفاده ميكنن ولي تو خونه لينوكس دارن.
بازم هست ولي الان ديگه نميخوام بنويسم ميخوام برم وبگردي.  :P
روي هم رفته لينوكس بچه است ولي منم اين بچه رو خيلي دوست دارم.  ;D 8)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #87 : 22 اردیبهشت 1389، 03:23 ب‌ظ »
آقا این centOS چه جوریاس. من با 2 تا استاد آمریکایی در تماسم خیلی با این توزیع حال می کنن.

همون    redhat En هست که پشتیبانی نداره و آپدیت هاش حدود ۲۰ تا ۳۰ روز بعد میاد
برای کسایی هست که می خوان از ردهت استفاده کنن و احتیاجی به پشتیبانی ردهت هم ندارن
یک نسخه سرور هست و بسیار عالی هم هست :)
ولی به خاطر همین مسئله از پکیج های قدیمی تری استفاده می کنه و شاید برای کاربرهای خونگی که دوست دارن به روز باشن زیاد مناسب نباشه :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #88 : 22 اردیبهشت 1389، 04:07 ب‌ظ »
freeman جان ممنون از راهنمایت  ;)

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #89 : 22 اردیبهشت 1389، 04:39 ب‌ظ »
نقل‌قول
یک نسخه سرور هست و بسیار عالی هم هست Smiley
ولی به خاطر همین مسئله از پکیج های قدیمی تری استفاده می کنه و شاید برای کاربرهای خونگی که دوست دارن به روز باشن زیاد مناسب نباشه Smiley

راست میگی. به درد کاربر خونگی نمیخوره