انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: با این اطلاعاتی که از ISP گرفتم چطوری می‌تونم کانکشن VPN برقرار کنم؟  (دفعات بازدید: 3826 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
سلام
تو فروم جستجو کردم ولی به نتیجه‌ای نرسیدم. اکثرا به پست‌هایی رسیدم که گفته بودن چرا جست‌جو نمی‌کنید! ویکی رو هم خوندم.

به نظر خودم بسته‌های لازم رو نصب کردم و کانکشن هم ساختم ولی موقع کانکت می‌گه Connection Fail
با ISP تماس گرفتم و جواب دادن که:
نقل‌قول
هر برنامه ای که از اتصال با پروکسی از نوع  socksپشتیبانی نمایید می تواند از امکانات استفاده کند و تنظیم آن آسان و مطابق ذیل است:
1- در قسمت تنظیمات برنامه در قسمت مربوط به تنظیمات پروکسی آی پی را 127.0.0.1 قرار داده و پورت را 844 بگذارید
2- تنظیمات کامل است، برنامه را ببندید و باز کنید و به راحتی استفاده نمایید.

اطلاعاتم در مورد VPN تقریبا صفره و تنها چیزی که می‌دونم همون چندتا پستی هست که تو همین فروم  خوندم.
اگه هر سرنخی، لینکی یا راهنمایی بکنید ممنون می‌شم.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
socks پراکسی خودش یه پروتکله مستقله که تو فایرفاکسم دستی ست میشه و یا تو رابط شبکه کی دی ای تو سیستم ستینگ و یا تو رابط شبکه گنوم احتمالا توی منوی ادماین که کل سیستمو پوشش بده ساده هست که ! همچنین برنامه کامند لاینی هم بنام tsocks هستش برای استفاده اون
این نوع پراکسی در صورتی که سرور خارج از کشور باشه میتونه محدودیتها رو بشدت بشکنه  ;D ولی اسمش وی پی ان نیست  ;) بیشترم به این صورت هست که برای فرد یه اکانت SSH ساخته میشه و میتونه به اون سرور کانکت بشه با یه دسترسی یوزر کاملا محدود و صرفا در حد شبکه و سپس ای پی رو لوکال و پورتم همون پورتی که خودت در نظر گرفتیی برای فوروارد بدی

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1389، 09:40 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
خیلی ممنون از جواب
من از اینجا یه اکانت گرفتم. تو سایت زده vpn. یه یوزر و پسورد بهم داد که تو برنامه‌ای به اسم dorvpn که اپلیکشن ویندوزه وارد می‌کنی و کانکش برقرار می‌شه و بوسیله Addon که رو فایر فاکس نصب می‌کنی پروکسی رو ست می‌کنه. برای استفاده ازش مجبورم برم تو virtualBox.
این اطلاعاتی که بهم داده گویا بوسیله اون addon فایر فاکس انجام میشه که خودم دستی هم می‌تونم ستش کنم. ولی اون نرم‌افزاره کانکشن vpn برقرار می‌کنه.
وقتی کانکشن vpn می‌سازم اطلاعاتی مثلِ gatway یا چیزای دیگه‌ هم هست، اونا رو چی وارد کنم؟ هیچی وارد نکنم بازم fail میشه یا اصلا نوعش رو vpnc باید انتخاب کنم یا PPTP؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
باث دقیقتر دید اون افزونه که خب حتما برای سادگی کاره مثه من که یه چی مینصبم که یه کلیکی پراکسی روشن و خاموش بشه   :) باث ببینی نوعش چیه یه فرمت جدید اومده برای ویندوز ویستا و سون بنام sstp که تا الان هیچ دولتی راهی برای بستنش پیدا نکرده  از جمله ایرن شاید اون باشه اگه اون باشه که تو لینوکس اصلا عمل نمیکنه
اگه L2TP هم باشه که هیچ البته این نیست چون این پراکسی نمیخواد PPTP
 هم که مشخصه و کار هم میکنه تو لینوکس باث ببینی اون اصلا چیه !

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
خیلی ممنون از جواب
من از اینجا یه اکانت گرفتم. تو سایت زده vpn. یه یوزر و پسورد بهم داد که تو برنامه‌ای به اسم dorvpn که اپلیکشن ویندوزه وارد می‌کنی و کانکش برقرار می‌شه و بوسیله Addon که رو فایر فاکس نصب می‌کنی پروکسی رو ست می‌کنه. برای استفاده ازش مجبورم برم تو virtualBox.
این اطلاعاتی که بهم داده گویا بوسیله اون addon فایر فاکس انجام میشه که خودم دستی هم می‌تونم ستش کنم. ولی اون نرم‌افزاره کانکشن vpn برقرار می‌کنه.
وقتی کانکشن vpn می‌سازم اطلاعاتی مثلِ gatway یا چیزای دیگه‌ هم هست، اونا رو چی وارد کنم؟ هیچی وارد نکنم بازم fail میشه یا اصلا نوعش رو vpnc باید انتخاب کنم یا PPTP؟

نه این ویندوز یه قابلیتی داره که میشه کانکشن رو یکی بسازه بقیه اونو دانلود کنن! که مثلا کاربرا راحت باشن! شما اون کانکشن که باز میشه ip رو بنویس! همون قسمت gateway. احتمال بالا هم pptp هست . یوزر و پسورد هم که داری. نباید مشکلی باشه. فقط یادت نره از قسمت Advaned سکوریتی رو 128 بذاری

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
اسم addon فایرفاکسی که برنامه ازش استفاده می‌کنه foxyproxy. من ویندوز ایکس‌پی نصب کردم.

security رو هم گذاشتم رو ۱۲۴ ولی فایده نداشت. نرم‌افزار kvpnc رو هم نصب کردم، خداییش خیلی قولی‌تره ولی با اون هم کانکت نشد
gateway رو ویندوز می‌شه ip که باهاش کانکت شدم، اینجا هم امتحان کردم نشد.گیت‌وی رو آی‌پی مودم هم گذاشتم (192.168.1.1) نشد. فکر کنم از مشکل از اون باشه.
نرم‌افزاری که باهاش کانکت می‌شه یه قسمت لوگ هم داره، اطلاعاتش رو اینجا گذاشتم. ببینید شاید چیزی از توش درامد!

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
اسم addon فایرفاکسی که برنامه ازش استفاده می‌کنه foxyproxy. من ویندوز ایکس‌پی نصب کردم.

security رو هم گذاشتم رو ۱۲۴ ولی فایده نداشت. نرم‌افزار kvpnc رو هم نصب کردم، خداییش خیلی قولی‌تره ولی با اون هم کانکت نشد
gateway رو ویندوز می‌شه ip که باهاش کانکت شدم، اینجا هم امتحان کردم نشد.گیت‌وی رو آی‌پی مودم هم گذاشتم (192.168.1.1) نشد. فکر کنم از مشکل از اون باشه.
نرم‌افزاری که باهاش کانکت می‌شه یه قسمت لوگ هم داره، اطلاعاتش رو اینجا گذاشتم. ببینید شاید چیزی از توش درامد!

سلام خب این ( اینجا ) اصلا وی پی ان نیست  ساکس پراکسیه ! اینم ای پی و پورت اصلیشه vpn2.web2html.com:22 اینو باث به نحوی با ابزارهای SSH بهش کانکت شد نه ابزار وی پی ان

اینو راه انداختن http://www.faqs.org/docs/securing/chap16sec127.html کلاینتش هم تو لینوکس اینه >> OpenSSH

موفق باشی

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
ممنون از جواب و پیگیریتون  :)

با این اطلاعاتی که دادید می‌رم ببینم می‌تونم کانکت کنم.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
openssh-client رو نصب کردم. بعد از اینکه پاسورد رو وارد می‌کنم این پیام میاد:
heresh86@vpn2.web2html.com's password:
channel 0: open failed: administratively prohibited: insufficient permissions to open a channel of type 'session'
Connection to vpn2.web2html.com closed

مشکل از چیه؟