انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ubuntu netbook REMIX این ورژن یه ذره با عادی ها فرق داره که!!  (دفعات بازدید: 1841 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Justintimberland

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام
ما فکر کردیم که اوبونتوی نت بوک (Lucid Lyx) یه فرق اساسی با اوبونتوی معمولی داره و دانلود کردیم. خدایی به نسبت اوبونتوی قبلی خیلی ترکونده و نسبت به ویندوز ایکس پی که روی ماشین حساب ما نصبه (نت بوک رو عرض می کنم!!!) یه سر و گردن بالاتره!! ولی یه ذره فرق داره با اوبونتویی که همه تبلیغ می کنن.
اولا که دسکتاپ نداره!!! یه منوی Application که قبلا می زدی باز بشه به طور دایم بقل دسکتاب بازه و از اون تو به چیز میزها دسترسی پیدا می کنم. منوی سیستم و Places هم توی همون منو هستن
پنل پایین که کلا نیست (بهتر!!!) ولی پنل بالا که هست کلا مثل ویندوز قفله و هیچ چیزی رو نمی تونی بهش اضافه کنی. پنل هم شبیه ویندوز سون است که وقتی مینی مایز می کنی آیکون برنامه رو بدون اسم نشون می ده.
کلا از با این تم خیلی حال نمی کنم ولی نمی دونم چطور باید از دستش خلاص شد. مخصوصا اون منوی سمت چپ

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
اون چیزی که شما نصب کردید اوبونتو نسخه Netbook هستش که برای سیستم های ضعیف تر و دارای اسکرین کوجک ساخته شده ! اگر همون اوبونتو همیشگی رو می خواید باید نسخه Desktop رو نصب کنید....
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Justintimberland

• Newbie
  • *
خب من اوبونتوی نت بوک رو روی نت بوک نصب کردم!! کلا راضی هم هستم به غیر از دسکتاپش. ولی می خواستم ببینم نمیشه یه ذره تغییرش داد؟ یا یه ظاهر دیگه ای روش نصب کرد؟ حالا نه کوبونتو. همون ظاهر اوبونتوی معمولی رو روش بذاریم!!! به نظر می آد که از نظر ظاهری (یعنی جینگول بازی های روی دسکتاپ و دور و ورش) انعطاف کمتری داره

آفلاین Justintimberland

• Newbie
  • *
مشکل حل شد!!! یه بار Log Out کنین. بعد تو همون قسمت Session هرچی خواستین رو انتخاب کنین. گنوم. کی دی ای... بعد درست می شه!
یه چیز هم که امتحان کردم و ۱۰۰ درصد اوبونتو زودتر از ویندوز فهمیده اینه که اگه گوشه سمت راست موس پد رو کلیک کنید، کلیک راست انجام میده و بقیه جاها کلیک چپ. این تو ویندوز نبود

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
مشکل حل شد!!! یه بار Log Out کنین. بعد تو همون قسمت Session هرچی خواستین رو انتخاب کنین. گنوم. کی دی ای... بعد درست می شه!
یه چیز هم که امتحان کردم و ۱۰۰ درصد اوبونتو زودتر از ویندوز فهمیده اینه که اگه گوشه سمت راست موس پد رو کلیک کنید، کلیک راست انجام میده و بقیه جاها کلیک چپ. این تو ویندوز نبود

+۱ جالب بود... به این موضوع دقت نکرده بودم!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...