انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: php در netbeans  (دفعات بازدید: 3998 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pezhman32

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
php در netbeans
« : 24 اردیبهشت 1389، 02:24 ق‌ظ »
سلام
من netbeans 6.8 رو از software center نصب کردم، اما قسمت php درش وجود نداره، در حالی که از نسخه 6.2 به بعد php هم بهش اضافه شده
درضمن نمی دونم ربطی داره یا نه ولی به عنوان وب سرور هم از xampp (یا همون lampp) استفاده می کنم
چه میشه کرد؟!

راستی بجز eclipse یه IDE خوب دیگه هم واسه php اگه ممکنه معرفی کنین (IDE نه Editor)

ممنون

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
پاسخ به: php در netbeans
« پاسخ #1 : 24 اردیبهشت 1389، 11:23 ق‌ظ »
bluefish هم به نظر من خوبه.
تو مخزن هم هست

آفلاین رسول

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1389، 08:05 ب‌ظ »
سلام من هم این مشکل رو دارم .چیزی مثل دریوم وی ور  توی
لینوکس هستش که بشه اسفاده کرد. بعد هم   xampp گزینه خوبیه؟؟

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #3 : 03 خرداد 1389، 08:26 ب‌ظ »
xampp انتخاب شاهکاریه.(البته برای کار شما...).
و این که چه چیز‌هایی از Dream Weaver رو می‌خوای؟ اگه فقط Highlight هست که هم Geditو هم Kwrite دارن...

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
« پاسخ #4 : 03 خرداد 1389، 08:28 ب‌ظ »
geany خیلی خوبه
kdevelope هم خیلی خوبه
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین pezhman32

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 03 خرداد 1389، 10:16 ب‌ظ »
DreamWeaver اصلا در حد یه IDE برای php نیست، تنها مشکل eclipse اینه که یه مقدار سنگینه و تو code completation یکمی delay داره، وگرنه از نظر امکانات شاید به phpdesigner نرسه اما کاملا راضی کنندست
پیشنهاد می کنم همون eclipse رو استفاده کنین و یا مشتقاتش رو!

پ.ن: kdevelope رو امتحان نکردم، اما اسکرین شات هاش رو دیدم، به نظر جالب میاد، به امتحانش می ارزه...

آفلاین سید مرتضی حسینی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
« پاسخ #6 : 04 خرداد 1389، 01:38 ق‌ظ »
من این geany رو تست کردم خوب بود .
قبلش از quanta استفاده میکردم .
الهی ! مست تو را حد نیست ولی دیوانه ات سنگ بسیار خورد !

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
« پاسخ #7 : 04 خرداد 1389، 10:23 ق‌ظ »
من یه مدت با komodo و Qanta و blueFish کار کردم! بعد رفتم روی eclipse+PDT و حدود یک سال با اون کار کردم! ولی الان حدود ۷ماه هست که روی NetBeans هستم و واقعاً خیلی ازش راضیم!
توی code completation حرف نداره! نهایت یک ctrl+Space می‌خواد ولی واقعاً خوب پیشنهاد می‌ده! همینطور توی rebuild کردن کد‌ها خیلی مفیده! مخصوصاً مواقعی که زیاد از اشیاء استفاده کرده باشی! سازگاری خوبی با فریم‌ورک symfony داره و کلی چیز دیگه که بهتره خودتون ببینید! واقعاً محشره! حتی به نظر من از eclipse هم داره جلو می‌زنه! همونطور که تا همین الان هم تو خیلی از موارد جلو زده!
اینم که می‌گین php رو نداره بخاطر اینه که اون نسخه‌ای که شما نصب کردی برای java هست فقط! از قسمت پلاگین‌ها مخلفات php رو نصب کن! البته باید روی netBeans پراکسی ست کنی! چون ایران تحریم شده و نمی‌تونی مستقیم دانلود کنی!
همینطور می‌تونی اسکریپت نصب netbeans php رو با حجم ۲۴.۶مگ از اینجا دانلود و نصب کنی!
اینم نسخه cpp با حجم ۲۹.۲مگ

آفلاین pezhman32

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 04 خرداد 1389، 02:49 ب‌ظ »
من یه مدت با komodo و Qanta و blueFish کار کردم! بعد رفتم روی eclipse+PDT و حدود یک سال با اون کار کردم! ولی الان حدود ۷ماه هست که روی NetBeans هستم و واقعاً خیلی ازش راضیم!
توی code completation حرف نداره! نهایت یک ctrl+Space می‌خواد ولی واقعاً خوب پیشنهاد می‌ده! همینطور توی rebuild کردن کد‌ها خیلی مفیده! مخصوصاً مواقعی که زیاد از اشیاء استفاده کرده باشی! سازگاری خوبی با فریم‌ورک symfony داره و کلی چیز دیگه که بهتره خودتون ببینید! واقعاً محشره! حتی به نظر من از eclipse هم داره جلو می‌زنه! همونطور که تا همین الان هم تو خیلی از موارد جلو زده!
اینم که می‌گین php رو نداره بخاطر اینه که اون نسخه‌ای که شما نصب کردی برای java هست فقط! از قسمت پلاگین‌ها مخلفات php رو نصب کن! البته باید روی netBeans پراکسی ست کنی! چون ایران تحریم شده و نمی‌تونی مستقیم دانلود کنی!
همینطور می‌تونی اسکریپت نصب netbeans php رو با حجم ۲۴.۶مگ از اینجا دانلود و نصب کنی!
اینم نسخه cpp با حجم ۲۹.۲مگ

ممنون
نصب کردم کار کرد، دارم تستش می کنم