متاسفانه پادکست اول من تحت تاثیر بی تجربگی و بی نظمی، در عین حال آشنایی زیاد از حد من از اسلکور قرار گرفت که نتوانستم ازش در ذیل پادکست بهره ببرم و یک شلختگی رو همراه اورد. خیلی بحث هایی که واقعا هدفم برای نگاه از دریچه یونیکس بود رو قیچی کردم و یا حتی نرسیدم ضبط کنم! امیدوارم جبران کنم در پادکست های بعدی.
در مورد اسلکور و مسئله انتخابش، فکر کنم بهترین حرف رو جادی طبق معمول زد، هر توزیعی رو دوست داری انتخاب کن. خیلی بحث ها و کلکل ها رو نباید جدی گرفت واقعیت امر اینکه خیلی از این ها از دریچه ی شوخی. واقعا چه لینوکسی هست که بده؟ ( جز ابونتو
)
من واقعا نمی دونم کاربر ایرانی، از چه دید یک توزیع ارزشمند برای استفاده میدونه ولی خوب اونچه که به نظر من میاد، اگه بخواهم از یک توزیع به عنوان کامپیوتر شخصی استفاده کنم اول از همه مسئله پایداریست که مهم به نظر میاد. همونطور هم که اگه اشتباه نکنم تو یکی از قسمت هایی که جزو پادکست شد در نهایت گفتم میزان پایداری اسلکور غیر قابل مقایسه با تمام توزیع هاست. فیلتر به شدت جدی که توسعه دهنده ی اون اعمال میکنه. تا این حد که جی نوم جزو اتشار رسمی اسلکور نیست. برای درک بیشتر این مسئله من دیشب یلو داگ لینوکس رو برای پادکست بعدی دانلود کردم، نزدیک به ۳.۶ گیگابایت. باید گفت تقریبا دو برابر اسلکور بسته همراه اش و در این ذیل احتمال ایراد بالاتره!
مسئله دیگه که مطرح میشه به روز بودن، در اینجا هم باید گفت اسلکور به روزترین توزیع پایدار! این جلمه فکر کنم حامل این بار معنایی باشه که وقتی برنامه ها اپدیت امنیتی دارند یا اپگرید ها در غایت پایدار خودشون هستند میشه انتظار حضور اونها رو در حداکثر یک هفته ذیل ویرایش جاری داست.
در عین حال مزیت اصلی که من برای اسلکور قائل هستم کمترین تغییر در تمام بسته ها موجود! از کرنل تا بازی هاست. این باعث میشه که تمام روش هایی که به مرور زمان یک کاربر برای مرتفع کردن مشکلات اش استفاده میکنه، تمام تغییراتی که بنا به سلیقه قصد اعمال اون رو داره و ... همه و همه در تمام لینوکس های قابل اعمال باشه. شاید در خلاصه ترین جمله وقتی که شما اسلکور رو یاد میگیرد در حقیقت لینوکس رو یاد گرفتید نه توزیع رو! این مسئله ای که من رو به شخصه در مورد بقیه توزیع ها رنج میده.
از مزیت های بزرگ اسلکور که با هیچ توزیعی قابل مقایسه نیست مسئله داکومنتری! داکومنتری اسلکور که خودش به نظرم یک مبحث طویل و من بلکل اون رو از پادکست در اوردم مسئله ای که غیر قابل مقایسه با بقیه توزیعها در هر plain text فایل اسلکور وجود داره. تمام تغییرات، تمام حالات تنظیم.
باز از مزیت های واقعا قابل تقدیر اسلکور لاگهای اون. واقعیت امر اینکه شما با مطالعه لاگ ها قوی اسلکور براحتی میتونید، مشکل رو ردیابی کنید. چیزی که در بعضی توزیعها متاسفانه به مرور زمان در حال مخفی شدن.
در عین حال من خیلی خوشحال میشم که بدونم چه چیزهایی رو دوست داشتید در مورد اسلکور بدونید و براتون مهم بود، این میتونه کمک قوی به من برای پادکستهای اتی و بررسی لینوکسهای دیگه باشه. بازهم از ضعفهای بی پایان پادکست اول عذر میخواهم.