انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل وصل شدن به اینترنت![حل شد]  (دفعات بازدید: 5424 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
پاسخ به: مشکل وصل شدن به اینترنت!
« پاسخ #15 : 19 خرداد 1389، 09:30 ب‌ظ »
به نظر من چند تا کار بکن:
۱. برای تنظیمات کارت شبکه ات : بگذار Automatic یا خودکار ( که IP رو خودکار بگیره)
۲. بعضی از مودمها(یا حتی وایرلس ها) برای اتصال به خود مودم از IP  زیر استفاده میکنن:
۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ 

۳. توی ترمینال اول ۸.۸.۸.۸ رو پینگ بده اگه جواب نداد با ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ و ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ پینگ کن با دستور زیر:
ping 8.8.8.8 یا هر کدوم دیگه
اگه 8.8.8.8 جواب داد بدون که به اینترنت وصلی ولی یه مشکلی از حالا یا سیستم عامله یا براوزر
اگرم با Fail کم یا زیاد به پینگ ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ یا ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ جواب میده مشکل مال کابلت هست....ا
اینا به نظرم اومد
استادان هم جواب بدن بگن نظراتشون رو
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
« پاسخ #16 : 20 خرداد 1389، 09:31 ب‌ظ »
سلام دوستان!
مشکلم حل شد! از تمامی شما دوستانی که وقت گذاشتید تشکر می کنم!
واقعیت این بود که از طریق wired tools که روی نوار منو است  استفاده میکردم و تو نسخه های پیشین هم مشکلی نداشتم!
تو این نسخه طبق راهنمایی شما دوستان رفتم که netwok tools رو از کار بندازم ولی بازش کردم دیدم تنظیماتی خیلی دقیقتری رو به من میده
ودیدم مثلا
subnet mask که باید 255.255.255.255 باشد رقم آخر رو صفر میزاره! هرکاریش توی wired tools بود میکردم ولی درست نمیشد!
اما در اینجا زوری تونستم درستش کنم که درست هم شد!
این همه وقت سر کار بودم سر یه باگ!!
به هر حال با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19717
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 20 خرداد 1389، 10:11 ب‌ظ »
خوشحال شدم که مشکلت حل شد. ویرایش عنوان تاپیک و اضافه کردن {حل شد} هم یادت نره ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن