حالا یه آف تاپیک دیگه درباره ی چاکرا!
برنامه ای هست که بتونه مثل Remastersys دبیان بیس ها برامون ISO ریمستر شده از چاکرای نصب شده روی یک سیستم بسازه؟ با تنظیماتش و ...؟! یه اسکریپت به اسم larch هست که اونم همه چیز رو از اینترنت دانلود می کنه و مثل Remastersys بک آپ لایو قابل نصب از سیستم موجود نمیسازه...
نه پیام جان بر نخوردم البته برای LARCH هم میشه مخزن محلی تعریف کرد پکیجها رو دوباره نگیره
خوب تنظیماتی رو که انجام دادی رو که حفظ نمی کنه... یه پیشنهادی بکنین تو این فکر هم باشند. به هر حال دبیان Remastersys رو داره... فدورا Revisor رو و سوزه Kiwi یا یه چیزی تو همین مایه ها! حیفه چاکرا و آرچ از این جهت کمبود داشته باشند!
اره خیلی خوبه از موجودی فعلی دیسک لایو بسازه ! البته خودم اینو تست نکردم هنوز لازم نشده
http://larch.berlios.de/doc7/index.htmlاون مستنداتشو بخون نسخه جدیدشه ببین چی به چیه
در مورد فدورا ما مخزنی به نام rpmfusion داریم که همه چیز توش هست با اینکه همیشه بسته های پایدار رو میذاره ولی برای تستینگ هم جداگانه مخزن داره . نه . منظور یه جیز دیگه بود حسن حان که فدورا مخزن rpmfusion رو رسمی نمی دونه و معرفی نمیکنه ولی aur برای آرج رسمی هستش و در سایت هم معرفی شده . به هر حال من جوابم رو در مورد مخزن آرچ گرفتم و از زحمتت برای جواب تشکر می کنم
مشابه ار پی ام فیوژن یعنی مخزن پکیجهای غیر رسمی خب زیاد هست که علاقه مندان ساختن حتی یکی مخزن گیم زده ! و اینجور چیزها
نکته اینه AUR اصلا مخزن پکیج محسوب نمیشه مخزن اسکریپتهای ساخت پکیجه ساختارش فرق داره مشابه مخزن اسکریپتها توی جنتو هست که اصلا ذاتش با EBUILD ها حرکت میکنه و یا مخزن فری بی اس دی که اونم مخزن اسکریپت نصب داره در ضمن Arch مخزن اسکریپت رسمی هم داره ها ! اسمش ABS هست
پس هم مخزن رسمی و غیر رسمی اسکریپت هست یعنی ABS و AUR
هم مخزن رسمی ( Core و extra ... ) و غیر رسمی پکیج ( مشابه فیوژن ) ...