انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نشریۀ سایت دبیان  (دفعات بازدید: 3977 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
نشریۀ سایت دبیان
« : 30 اردیبهشت 1389، 12:55 ق‌ظ »
مسئولین محترم سایت لطفا این پست را با پست «همکاری با نشریه سایت دبیان» ادغام نکنید تا اینکه قضیۀ نشریه یا مجله سایت دبیان معلوم شود. با تشکر از حسن همکاریتان.

به نام خدا و سلام

با کسب اجازه از "مهدی پیشگوی" و دوستان دست اندر کار

این مجله یا نشریه از طرف سایت دبیان کاران ایرانی و به همکاری اعضای انجمن های مختلف کابری گنو/لینوکس صورت می گیرد و بر آن است که بر روی توزیع دبیان و دیگر توزیع های گنو/لینوکس مانور کند و حتی در مسائل آی تی روزمره وارد شود و به بحث بنشیند.

حتی آقای "مهدی پیشگوی" (همانطوری که خودشان در یکی از جواب ها ارض کردند) با چند ارگان به بحث نشستند و آن ارگان ها هم دنبال نمونه کار هستند و اگر انشاءالله کار ها به خوبی پیشرفت کند و رو به جلو حرکت کند ، می توانیم چاپ سراسری یا منطقه ای آن را هم دور از عمل تصور نکنیم. ولی همۀ این ها به همراهی و مطلب رساندن و مقاله رساندن شما دوستان و همکاران  عزیز بستگی دارد.

بنده به عنوان عضو کوچکی از خانوادۀ گنو/لینوکس کاران ایرانی وظیفۀ خویش را بر این دیدم که دست همکاری "مهدی پیشگوی" و دوستان رو با گرمی بفشارم و در راستای تحقق این ایده تلاشم را به اندازۀ خود انجام بدهم.

در این مجله یا نشریه تمامی حق همکاران محترم و کمک کنندگان به این مجله محفوظ است و حتی مطالب با ذکر نام و عکس فرستنده (به شرط خواستۀ خود نویسنده یا فرستنده) چاپ می شود.

از جناب "مهدی پیشگوی" سرپرست این نشریه ، خواستارم که مقوله هایی مثل اندازۀ نشریه (a4 یا a5) ، شرایط و قوانین کلی نشریه و اهداف کلی ای که این شریه می خواهد پوشش بدهد را به بنده پیغام خصوصی بکنند یا در این همین پست جواب را دهند و یا اینکه با ایجاد یک پست اطلاع عمومی بکنند ، که کار زودتر پیش رود. در کل کار گروهی هست هر کسی می تواند طراحی خویش را انجام داده و از دیگران کمک گیرد و حتی به دیگران کمک دهد. درکل یک team work هست.

در کنار این گفته ها باید ارض کنم که شمایۀ اولیۀ طرح جلد را بنده طراحی کردم و به همین زودی برای اعلام نظر کلی به اطلاع عموم اعضا خواهد رسید. البته اگر مقوله های گفته شده در پاراگراف بالا زودتر معلوم شوند ، این اطلاع رسانی زودتر انجام می شود.

از شما دوستان و همکاران محترم هم تقاضا دارم که مقاله هایی که خودتان نوشته اید یا در اینترنت دیده اید با ترجمه و یا بی ترجمه (ترجمه باشد بهتر هست ، نباشد اشکالی ندارد) را با ذکر منبع به جی میل آقای "مهدی پیشگوی" به آدرس pishguy@gmai.com بفرستند.

در راستای هموار سازی راه برای ایجاد نشریه بر آن شدم که اسم هایی رو به عنوان الگو برای نشریه برگزینم و از دوستان و همکاران محترم خواهشمندم که نظراتشون رو در مورد اسم های مطرح شده بگویند و حتی آزاد هستند که در این اسم ها تغییرات ایجاد کنند و حتی اسم مورد نظر خودشان رو بگویند.

اسم ها:

دنیای گنو    gnu world

مجلۀ نرم افزار آزاد    (Free software magazine (FSM

دبیان چه خبر؟!!      !!?What’s up debian

سیستم عامل من    My os (MOS

اخبار گنو    gnu press

متفکران گنو    gnu thinkers

مجلۀ آزاد    Free magazine (FM

زندگی باز    open life

دستان آزاد     free hands

ذهن آزاد    Free mind

سیستم عامل دبیان   debian operating system (DOS

سیستم عامل آزاد    free OS

مجلۀ کاربران آزاد ایرانی     Iranian free users magazine (I fum

آزاد نویسان
و... .

خواهشمندم دوستان به این اسم ها بنگرند و بفکرند و حتی اگر خواستند دست کاری بکنند ، دست کاری هم بکنند تا یک اسم خوب بدست بیاد.

اسم هایی که در پست «همکاری با نشریۀ دبیان» از طرف دوستان عزیز تا حالا بیان شده است:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13644.msg103029.html#msg103029

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13644.msg103161.html#msg103161

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13644.msg103162.html#msg103162

در ضمن از همکاران عزیز که قبلا و در حال حاظر اعلام آمادگی رو به "مهدی پیشگوی" کردند و می کنند تشکر می نمایم. در ضمن بنده به عنوان عضو کوچکی از این خانواده شماره تماس و راه ارطباتی با خودم را به اطلاع شما عزیزان می رسانم.

شماره موبایل 24 ساعت: 09356235358

ایمیل: djmahdi500@yahoo.com

جی میل: djmahdi500@gmail.com
محمدمهدی محمدی

به امید اعلام همکاری شما دوستان و همکاری های بیشتر
با تشکر
 ;)
« آخرین ویرایش: 30 اردیبهشت 1389، 12:59 ق‌ظ توسط Thinker - محمدمهدی محمدی »
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد