انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راي به خليج فارس  (دفعات بازدید: 5207 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
پاسخ به: راي به خليج فارس
« پاسخ #15 : 07 خرداد 1389، 01:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
سکوت علامت رضایته. یعنی ما قبول کردیم که خلیج فارس خلیجه عربه؟

من که نمی گم باید سکوت کنیم. فقط نباید در اینگونه نظر سنجی ها شرکت کنیم به همان دلایلی که گفتم.

وقتی اسم خلیج فارس معلوم هست دیگر چه نیازی به نظر سنجی وجود داره. مثل این هست که مثلا اسم شما محمد هست و یک نظر سنجی درست شود که آیا اسم شما محمد هست یا حسین؟
دوست عزيزم وقتي گوگل كه مثلا نرم‌افزار Google Maps‌ رو داره، توي نقش بياد و اسم خليج فارس رو به خليج عرب تغيير بده و در پي اون شركت‌هايي مثل گارمين كه توليد كننده GPS هستند بيان و اين اسم رو تغيير بدن و در پي اون تمام كساني كه از اين نرم‌افزارها و وسايل استفاده مي‌كنند اسم خليج عرب رو ببينند، بعد از مدتي خليج فارس فراموش مي‌شه حالا هر چقدر هم ما داد بزنيم و بگيم اينجا خليج فارسه نه خليج عرب.
اصلا نباید به این جور نظر سنجی ها بها داد. شرکت در این نظرسنجی توسط ما یعنی اینکه ما قبول داریم تا اسم خلیج
فارس را به رفراندوم بذاریم و اگر هم خلیج عربی رای آورد ما می پذیریم.
موافقم
ضمنا عمل گوگل یا هر دولت دیگری در این زمینه به رای دادن ما ربطی نداره که به اعتبار بین المللی کشور مدعی مربوط است

**‌ ضمنا با اینکه این موضوع مربوط به ایرانی بودن است اما به هیچ وجه این فروم جای ارسال چنین تاپیکی نیست. قوانین ورای همه امیال و آرزوها است.
اين قانونمندي شما واقعا منو تحت تاثير قرار داده. ولي نمي‌دونم چرا متوجه نيستيد كه شما در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد اين مسائل رو مطرح كنيد يا كسي رو بازخواست كنيد. ضمنا اگر من به چيزي اعتقاد داشته باشم كه خلاف قانون باشه و قانون رو زير پا بذارم با كمال ميل حاضرم توسط مجري قانون محاكمه و مواخذه بشم، نه توسط كسي ديگه. لطفا جايگاه خودتون رو بدونيد. نمي‌دونم چند نفر ديگه بايد اين موضوع رو به شما يادآوري كنند تا شما دست از امر به معروف و نهي از منكرتون توي اين فروم بر داريد.
افرادی که ادعا دارند همیشه مانند سنگ های آتشفشانی از دورن خالی هستند و این در مورد شخص شما کاملا صادق است. جناب عالی هم در رده ای نیستید که به من تذکر بدهید می توانم در این فروم به کسی تذکر بدهم یا نه. اما همواره و هر زمانی که با یک ایرانی بی فرهنگ مواجه شوم در مقابلش خواهم ایستاد چون بی فرهنگی موجب بی اعتباری ایران و تغییر نام خلیج فارس به عربی است. جالب است که افرادی چون شما ایراد همه را می بینند و اما خود را از هر ایرادی بری می دانند و این دقیقا همان رفتاری است که اوضاع کشور ما را به این جا رسانده است.
عاقلان دانند ...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #16 : 07 خرداد 1389، 01:51 ب‌ظ »
منم اومدم خود شیرینی کنم آقا این بری چیه نوشتی منظورت نان بربری یا ببری یا ... است
خوب اشکالی نداره منم اسپم میزنم که پستم برسه به 1047 بهم گفتن اگه به اون برسی جایزه میدن راستی اینو بهم hadi3457 گفته خودش هم داره هی اسپم میده راستی اینم گفته که اینو از LinuxRevo یاد گرفته :D
حالا باید LinuxRevo بگه که چی جایزه میدن؟
راستی یه امر به معروف ونهی از منکر در اوبونتو ناقص بود که اونم تکمیل شد
همه جوشو داریم غلط گیر لغت . +1 . توهین کننده . ناجی . قاتل . تازه کار و کهنه کار و بقیه رو شما بنویسید
همشو هم مدیون مدیران دلسوز هستیم یه دکمه حذف نمیزارن که یا خودشون پاک کنند یا خودمون پاکش کنیم
از دوستان معذرت میخوام که زیادی حرف اضافی زدم ولی الان لازم بود ببخشید
جاست پرشیان گولف آنلی
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #17 : 07 خرداد 1389، 02:10 ب‌ظ »
منم اومدم خود شیرینی کنم آقا این بری چیه نوشتی منظورت نان بربری یا ببری یا ... است
خوب اشکالی نداره منم اسپم میزنم که پستم برسه به 1047 بهم گفتن اگه به اون برسی جایزه میدن راستی اینو بهم hadi3457 گفته خودش هم داره هی اسپم میده راستی اینم گفته که اینو از LinuxRevo یاد گرفته :D
حالا باید LinuxRevo بگه که چی جایزه میدن؟
راستی یه امر به معروف ونهی از منکر در اوبونتو ناقص بود که اونم تکمیل شد
همه جوشو داریم غلط گیر لغت . +1 . توهین کننده . ناجی . قاتل . تازه کار و کهنه کار و بقیه رو شما بنویسید
همشو هم مدیون مدیران دلسوز هستیم یه دکمه حذف نمیزارن که یا خودشون پاک کنند یا خودمون پاکش کنیم
از دوستان معذرت میخوام که زیادی حرف اضافی زدم ولی الان لازم بود ببخشید
جاست پرشیان گولف آنلی

پس لوده گری به شما هم سرایت کرد!
بری در فرهنگ لغات هست مراجعه فرموده و معنای آن را دریابید.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

lomion

• مهمان
« پاسخ #18 : 07 خرداد 1389، 02:34 ب‌ظ »
متاسفانه باز تاپیک آف رفته. دوستان لطفا رعایت کنن.

این پست رو به منزله اخطار رسمی ناظرین تلقی کنن.