انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا با دستور سادهٔ torify youtube-dl، اوبونتوی من کامل هنگ می‌کنه؟  (دفعات بازدید: 5180 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام به همهٔ دوستان.

دستور سادهٔ:~$ torify youtube-dl "LINK"سبب هنگ کامل می‌شه؟
این دستور، شروع می‌کنه به کار کردن و یه چند مرحله پیش می‌ره و به بخش بارگیری MPD ویدیو می‌رسه.
رم را با سرعت عجیبی پر می‌کنه و اگه به موقع لغوش نکنیم، با وجود swap، دیگه نمی‌شه کاری کرد و سبب می‌شه که همه‌چیز بایسته.
تنها راه نجات دکمهٔ پاوره!

چرا آخه؟
من که نمی‌تونم با رم ۳ و ۵ گیگ سوپ دیگه آزمایش کنم! بعد اون موقع هم یادم رفت لاگ ببینم و اصلا نمی‌دونم چیزی توی گزارشات پیدا می‌شه یا نه. من بعد یک روز توشون چیزی از تویوب (!) و قلاب و اینا نیافتم!

اوبونتو ۱۶.۰۴.۱ (اوبونتو ۱۵ هم مشکل را داشتم) و تویوب ۲۰۱۶/۰۲/۲۲ از مخازن خود اوبونتو
:) :)

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
چرا از torsocks استفاده نمیکنید ؟
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
با wget چی؟ یک چیزی امتحانی با اون دانلود کن ببین چی می‌گه.

به طور مثال با دستور زیر می‌تونی که صفحه‌ی اول وب‌گاه دبیان رو دانلود کنی که چند کیلوبایت بیشتر نیست.
torify wget --no-parent http://sejnfjrq6szgca7v.onion

پانویس: هم وب‌گاه دبیان و هم مخزن‌های نرم‌افزاری اون (SourceList) به صورت رسمی بر روی تور هم ارایه می‌شه.

https://blog.torproject.org/blog/debian-and-tor-services-available-onion-services

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
تا اون‌جا که می‌دونم torify همون torsocks هست. می‌شه بیشتر توضیح بدی؟

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
بحث اصلی، امکان و رفع نیاز نیست. چون الآنم با تنظیم آی‌پی روی فایرفاکس و استفاده از افزونه‌ها کارم تا حدی راه میفته.

مسأله اینه که چرا اوبونتو با این دستور کوچیک و بدون اجازه‌خواستن از روت و ... که فکر کنم دستور niceی هم باشه (!) چرا کامل هنگ می‌کنه که ذره‌ای دیگه حتی برای telinit 0 هم جا نداره! دور فن روی یه حد معمولی میاد و ثابت می‌شه و سیستم واقعاً می‌میره.
باید چیزی در سیستم عامل باشه که اجازه نده یه دستور کوچیک این اندازه به منابع تجاوز کنه

آزمایش‌هام نشون می‌دن که مشکل از youtube-dl هست ولی بازم می‌گم نباید این برنامه‌ها هرچقدر هم داغون باشن باعث هنگ کامل بشن. هرچند در اوبونتوی ۱۴ قبلاً باهاش راحت کار می‌کردم
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1395، 11:58 ب‌ظ توسط دفترچه »

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
تا اون‌جا که می‌دونم torify همون torsocks هست. می‌شه بیشتر توضیح بدی؟
torsocks پیشرفته تر هستش .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
باید چیزی در سیستم عامل باشه که اجازه نده یه دستور کوچیک این اندازه به منابع تجاوز کنه

آزمایش‌هام نشون می‌دن که مشکل از youtube-dl هست ولی بازم می‌گم نباید این برنامه‌ها هرچقدر هم داغون باشن باعث هنگ کامل بشن. هرچند در اوبونتوی ۱۴ قبلاً باهاش راحت کار می‌کردم
این مبحث شامل memory management هست که در توزیع‌های گنو/لینوکس توسط لینوکس (هسته) انجام می‌شه. ربطی هم به دسترسی ریشه نداره.

https://en.wikipedia.org/wiki/Preemption_%28computing%29

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
ممنون.
خب این یه باگ در لینوکس حساب نمی‌شه که نمی‌تونه جلوی یه مصرف خیلی بیش از حد (قابل تعریفه) از مموری را الآن بگیره.
یا لااقل بهتر نیست پیش‌فرض این امکان را بذارن.

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • KArch

کوشا جان متاسفانه با torsocks هم برای من همین اتفاق میوفته.

من که فعلا صورت مسئله رو پاک کردم و دارم از سایت‌های تبدیل آنلاین استفاده میکنم، ولی برام سواله که چرا باید همچین اتفاقی بیوفته!
We do "What we do" not because they are easy but because they are hard

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
ممنون.
خب این یه باگ در لینوکس حساب نمی‌شه که نمی‌تونه جلوی یه مصرف خیلی بیش از حد (قابل تعریفه) از مموری را الآن بگیره.
یا لااقل بهتر نیست پیش‌فرض این امکان را بذارن.

درود

منظورتون رو متوجه شدم. شما مشابه موردی که در ویندوز اتفاق می افته میخواین.
استفاده ی لینوکس به صورت عمومی برای سرورها هستش و این سرورها معمولا به سخت افزارهای قوی و با حافظه ی بالا مجهز هستند که به عنوان مثال یک سرور وب و یا پایگاه داده در اونها راه اندازی میشه. معمولا میزان تخصیص این حجم از حافظه متغیر هستش، و اگر یک سرور بزرگ با درخواستهای بالا داشته باشیم مصرف حافظه بالا خواهد بود، اگر بخوایم چنین قابلیتی رو به صورت پیش فرض در لینوکس فعال کنیم، سیستم برای این مصارف به سمت ناپایداری میره. به هر حال، این امکان در لینوکس وجود داره که محدودیت های حافظه برای سیستم تعیین کنید.

در نهایت اگر چیزی مشابه آلارم کمبود حافظه در ویندوز برای لینوکس میخواین، می تونین از یک اسکریپت برای این کار استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1395، 11:32 ق‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
 نرم افزار youtube-dl احتمالا یک باگ داره. و خب زیاد دور از ذهن نیست که یک باگ سیستم رو ناپایدار کنه! هنر یک مدیر سیستم خوب این هست که اجازه نده کار به اونجا ها برسه.
 و درضمن توی گنو/لینوکس محدودیت منابع می تونی بزاری.
و به نطرم بهترین کار این هست که با آپشن debug یک بار اجرا کنی و خروجی رو به صورت باگ ریپورت برای توسعه دهنده ها بفرستی.
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
ممنون از پیشنهادات همه

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
اگر به صفحه گیتهاب youtube-dl نگاه کنید می‌بینید روند توسعه فعالی داره و نسخه تو مخازن outdated هست، بهتره بسته رو از سایت خودش دانلود و نصب کنید و با سویچ update-- به روز کنید، احتمالا مشکلی که دارید مشاهده میکنید برطرف می‌شه.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • KArch
این کامنت رو ببینید پاسخی که داده راهگشا هست یا نه؟

https://github.com/rg3/youtube-dl/issues/9817#issuecomment-226920410
We do "What we do" not because they are easy but because they are hard

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
این کامنت رو ببینید پاسخی که داده راهگشا هست یا نه؟

https://github.com/rg3/youtube-dl/issues/9817#issuecomment-226920410
ERROR: Unable to download webpage: <urlopen error Tunnel connection failed: 501 Tor is not an HTTP Proxy> (caused by URLError(error('Tunnel connection failed: 501 Tor is not an HTTP Proxy',),))