انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب برنامه با مخازن  (دفعات بازدید: 3793 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
نصب برنامه با مخازن
« : 08 خرداد 1389، 10:10 ق‌ظ »
من مخازن اوبونتو رو تهیه کردم خیلی اذیت می کنه بیشتر از اونی که فکر شو می کردم
مثل یک دو سه تا دی وی دی رو با دستور apt-cdrom add این رو نشون می داد

Using CD-ROM mount point /media/apt/
Identifying.. [0629fe9d019a7c3975b2c94e7d4ed901-2]
Scanning disc for index files..
Found 0 package indexes, 0 source indexes, 0 translation indexes and 0 signatures
E: Unable to locate any package files, perhaps this is not a Debian Disc or the wrong architecture

اسمش اضافه که شد من از SOURCE.list حذف کردم و دوباره که اضافه کردم مشکل تا اینجا حل شد

ولی موقع نصب برنامه دیدم که تو   Synaptic  چندتا برنامه نیست و نمیشه
حالا اون هایی که هم بدون مشکل انتخاب می کنم و دی وی دی مورد نظر رو می ذارم می گه که برنامه مورد نظر تو دیسک وجود ندارد
ولی من به داخل دیسک رفتم برنامه رو پیدا کردم
این هم سورس sources.list
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 4]/ lucid main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 4]/ lucid-backports main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 4]/ lucid-security main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 4]/ lucid-updates main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 5]/ lucid main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 5]/ lucid-backports main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 5]/ lucid-security main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 5]/ lucid-updates main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 2]/ lucid main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 2]/ lucid-backports main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 2]/ lucid-security main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 2]/ lucid-updates main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 8]/ lucid main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 8]/ lucid-backports main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 8]/ lucid-security main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 8]/ lucid-updates main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 7]/ main/binary-i386/
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 7]/ multiverse/binary-i386/
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 7]/ restricted/binary-i386/
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 7]/ universe/binary-i386/
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 6]/ lucid main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 6]/ lucid-backports main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 6]/ lucid-security main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 6]/ lucid-updates main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 3]/ main/binary-i386/
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 3]/ multiverse/binary-i386/
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 3]/ restricted/binary-i386/
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 3]/ universe/binary-i386/
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 1]/ lucid main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 1]/ lucid-backports main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 1]/ lucid-security main multiverse restricted universe
deb cdrom:[ubuntu 10.04 disk 1]/ lucid-updates main multiverse restricted universe
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین geramia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
پاسخ به: نصب برنامه با مخازن
« پاسخ #1 : 08 خرداد 1389، 06:54 ب‌ظ »
دقیقا نظیر مشکل شما رو من با دیسکهای مخازن ۹.۱۰ داشتم
با برنامه synaptic دیسکها رو بعنوان مخزن تعریف میکردم ولی وقتی داخل اونها سرچ میکردم ۸۰ درصد برنامه ها رو پیدا نمیکرد!! در حالی که همچین مشکلی رو با دیسکهای مخازن دبیان رو لینوکس دبیان نداشتم!

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #2 : 12 خرداد 1389، 05:30 ب‌ظ »
به نظر شما من باید دی وی دی ها رو دور بندازم؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #3 : 13 خرداد 1389، 12:26 ق‌ظ »
دوست عزیز من هم مثل شما تا همین دیشب با این قضیه خفن مشکل داشتم تا اینکه با کمک دوستان و همچنین یکم آزمایش و خطا بالاخره حل شد.

ببین تنها راه حل اساسی همون ساخت مخازن محلیه. آموزشش توی ویکی هست.فقط ببین بسته dpkg-dev رو نصب شده داری یا نه. البته تا فردا یا پس فردا یک آموزش درست حسابی واسه این موضوع میزارم چون خود منو نزدیک یک هفته گذاشته بود سرکار. خلاصه اگه عجله داری این کارو بکن ببین بسته dpkg-dev رو نصب داری یا نه که احتمالا نداری. پس برو توی sources.list و کلا همه نوع مخازنت رو از کار بنداز ( یکدونه # بذار جلو همشون ) تا بتونی بری توی DVD اوبونتو توی شاخه pool بگرد و بسته dpkg-dev و دو تا وابستگیهاش رو با کلیک روشون نصب کن. روش که کلیک کنی اول نصبش نمیکنه ولی بهت میگه که اون دوتا وابستگی هاش کدوم ها هستن اول بگرد توی DVD اونها رو پیدا کن و آخرش هم همین بسته رو نصب کن.

بعد از روی دستورالعمل داخل ویکی مخازن محلی رو درست کن و توی sources.list اضافه کن و با sudo apt-get update کار رو تموم کن بعد راحت از تو synaptic هر چی خواستی نصب کن.
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 13 خرداد 1389، 12:40 ق‌ظ »
راستی اگه هم عجله نداری میتونی تا جمعه صبر کنی چون میدونم این مشکلی هست که خیلی ها تا حالا باهاش دست به گریبان بودن و دارم یک راهنمای مناسب که تموم ریزه کاری ها رو پوشش بده براش درست میکنم.
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین geramia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
« پاسخ #5 : 13 خرداد 1389، 10:21 ق‌ظ »
خداوند عمر و عزت بی پایان به شما عطا کنه.

راستی من از DVD مخازن اوبونتو ۹.۱۰ برای ۱۰.۴ میتونم استفاده کنم یا باید بندازمشون دور؟!

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #6 : 13 خرداد 1389، 10:34 ق‌ظ »
نقل‌قول
راستی من از DVD مخازن اوبونتو ۹.۱۰ برای ۱۰.۴ میتونم استفاده کنم یا باید بندازمشون دور؟!
بندازشون دور

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 14 خرداد 1389، 01:08 ق‌ظ »
اینو جواب سئوال شما و تموم کسایی که مثل خودم چند روز درگیر نصب بسته ها از روی DVD ها شدن. امیدوارم که کارتون رو راه بندازه

نقل‌قول
بندازشون دور

و اما در مورد این سئوال من ایده ای ندارم اما گمون نکنم تموم بسته ها با ورژن جدید مشکل داشته باشن. شاید یک تعداد بسته ها با نسخه هسته درگیر باشن و صرفا با هسته خاص ( شماره هسته ) کار کنن اما نه تموم اونها.
حالا اگه کسی دلیل محکمی داره که چرا نشه از بسته های قدیمی تو ورژن جدیدتر استفاده کرد خوشحال میشم بگه.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #8 : 14 خرداد 1389، 02:17 ق‌ظ »
دلیل محکم برای اینکه از بسته های قدیمی نشه توی نسخه جدید استفاده کرد؟
خوب از بعضی هاش میشه استفاده کرد ولی از بعضی هاش هم نه! و همین بعضی ها که نمیشه ازشون استفاده کرد باعث میشن که همون ها که میشه ازشون استفاده کرد هم خیلی بدرد نخورن.
مشکل هم سر این قسمت داستانه: آخر یه خط کوچولو توی یه فایل کتابخونه ائی کوچولو یه 9.10 به 10.04 تغییر می کنه و همین باعث می شه که رایانه نیمه هوشمند نتونه درک کنه که  "آقا این همونه فقط یه عدد کوچولو عوض شده و شما سخت نگیر و برو جلو!".
همیشه ورژن های جدید نرم افزارها از آخرین بروزرسانی ها استفاده می کنن و این همون دردسر کوچولو هست.
البته اتفاقات مهمتر از این هم میافته توی اون توابع کتابخانه ائی اما این ساده ترینش هست ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!