انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا ویژوال بیسیک [دات] نت واقعا قدرت c# رو داره؟  (دفعات بازدید: 2217 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
سلام.

می خواستم از اساتید بپرسم که آیا ویژوال بیسیک دات نت و c# واقعا از نظر قدرت یکی هستن؟

طبق گفته مایکروساقت در MSDN این دو زبان فقط از نظر سینتکس تفاوت دارن و هر کاری که با c# میشه کرد , با vb.net هم میشه ! و این که در ادامه گفته بود اگر برنامه نویسی رو با vb شروع کردین دلیل نداره که به c# سوییچ کنین. و باز هم طبق گفته MSDN , ویژوال بیسیک دات نت روی UWP هم کار می کنه. و این که vb.net سال 2011 رتبه 29 رو داشته و الان رتبه 8. من وقتی این ها رو خواندم خیلی امید وارد شدم. من با سینتکس vb خیلی راحت تر هستم تا سینتکس c#. ولی انگار همه این ها یه جور بازی تبلیغاتی. من MSDN رو شخم زدم ولی هیچ مثالی از vb.net برای UWP پیدا نکردم در صورتی که پشتیبانی و مثال و سورس کد برای  C# خیلی زیاد بود. و این که xamarin هم فقط از c# پشتیبانی می کنه.

با همه این توضیحات آیا منطقی به نظر می رسه که زمانم رو روی vb.net بزارم ؟ آینده روشنی داره؟

البته اینم بگم که من دارم پایتون هم یاد می گیرم . ولی پایتون همه جا  قوی نیست.

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
خب اینا رو تو گروه های ویندوزی باید بپرسید .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نه اون خوبه، نه ایشون. لعنت به هردوتاشون!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
سلام.

می خواستم از اساتید بپرسم که آیا ویژوال بیسیک دات نت و c# واقعا از نظر قدرت یکی هستن؟

طبق گفته مایکروساقت در MSDN این دو زبان فقط از نظر سینتکس تفاوت دارن و هر کاری که با c# میشه کرد , با vb.net هم میشه ! و این که در ادامه گفته بود اگر برنامه نویسی رو با vb شروع کردین دلیل نداره که به c# سوییچ کنین. و باز هم طبق گفته MSDN , ویژوال بیسیک دات نت روی UWP هم کار می کنه. و این که vb.net سال 2011 رتبه 29 رو داشته و الان رتبه 8. من وقتی این ها رو خواندم خیلی امید وارد شدم. من با سینتکس vb خیلی راحت تر هستم تا سینتکس c#. ولی انگار همه این ها یه جور بازی تبلیغاتی. من MSDN رو شخم زدم ولی هیچ مثالی از vb.net برای UWP پیدا نکردم در صورتی که پشتیبانی و مثال و سورس کد برای  C# خیلی زیاد بود. و این که xamarin هم فقط از c# پشتیبانی می کنه.

با همه این توضیحات آیا منطقی به نظر می رسه که زمانم رو روی vb.net بزارم ؟ آینده روشنی داره؟

البته اینم بگم که من دارم پایتون هم یاد می گیرم . ولی پایتون همه جا  قوی نیست.
به قول آقای بهزادی نه اون خوبه، نه ایشون. لعنت به هردوتاشون!
ولی من خودم قبلا vb.net کار می کردم، خیلی شبیه C#.NET هستش و یه بار که یکی از دوستام توی C#.NET مشکل داشت تونتسم کدش رو راحت بفهمم و مشکلشو حل کنم.
تفاوت های دیگه‌ای هم دارن که الان درست یادم نیست. ولی بطور کل پیشنهاد میدم بری سراغ یه چیز دیگه :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
پیشنهاد میکنم بری سمت Qt به جای اون دوتا

آفلاین بهنام م ک

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
شما وقتی دارین از سکو NET. استفاده میکنین زیاد مهم نیس که زبان مورد استفاده تون چیه. یعنی معمولا میشه از همه ی قابلیت های دانت نت به صورت یکسان با استفاده از سی شارپ یا VB بهره جست. فقط مسئله اینه که مایکروسافت سی شارپ رو برای خودش ساخت و بسیار اونو با دات نت هماهنگ کرده و از پایه کاملا سینک هستن. قطعا بهره گیری از کلیه قابلیت های دات نت با سی شارپ قابل مقایسه با سایر زبان های تحت این سکو نیست. دلیل این همه مثال داخل اینترنت که از سی شارپ استفاده کردن همین چیزاس. کلا بیسیک خودش چیز خوبی نبود. حالا اومدن کلی تغییرشم دادن دیگه هیچی!

درکل مهمه که تفاوت بین سکو (platform) و زبان برنامه نویسی رو متوجه باشید. سی شارپ و VB زبانهای برنامه نویسی هستند که با اونا میتونید روی سکوی NET. برنامه بنویسید

البته جای این سوال تو این انجمن نیس. واسه همینه بچه ها جوش آوردن و طبق معمول از هر دم سخنی شد بجز جواب شما
« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1395، 01:10 ق‌ظ توسط بهنام م ک »
من از آنچه تو میگویی بیزارم ولی تا پای مرگ از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم