انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: kde 4.5 بتا یک منتشر شد  (دفعات بازدید: 9536 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: kde 4.5 بتا یک منتشر شد
« پاسخ #15 : 13 خرداد 1389، 01:14 ق‌ظ »
کسی می دونه اپن سوزه ۱۱.۴ چطوریاست؟ از این نسخه ۴.۵ استفاده می کنه یا ۴.۴؟

اون تمش خدا شده:دی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #16 : 13 خرداد 1389، 09:40 ق‌ظ »
کسی می دونه اپن سوزه ۱۱.۴ چطوریاست؟ از این نسخه ۴.۵ استفاده می کنه یا ۴.۴؟

اون تمش خدا شده:دی
سلام نوید جان
اوپن سوزه که همیشه عالیه . فک کنم منظورت openSUSE 11.3 هست که قراره 2010-07-15 بیاد احتمالا با 4.4.4 بیاد نمیرسه به بعدیهاش !

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #17 : 13 خرداد 1389، 06:49 ب‌ظ »
اوه چه سوتی دادم:دی

پس پیش به سوی آرچ:))

آفلاین MeluX

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
« پاسخ #18 : 14 خرداد 1389، 10:44 ب‌ظ »
خوب دوست من، می‌شه برا ما هم بگی‌ چطوری نصبش کردی!؟ بنده که خیلی‌ مشتاقم !

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 15 خرداد 1389، 12:32 ق‌ظ »

صبر کنید تا زمانی که بصورت عمومی منتشر بشه

آفلاین saeed

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
« پاسخ #20 : 15 خرداد 1389، 08:57 ق‌ظ »

نصب نسخه بتا روی سیستم اصلی شما کار عاقلانه ای نیست! بهتره صبر کنید نسخه اصلی منتشر بشه.
ولی اگه میخواین یه تستی بکنید می تونید این نسخه Kubuntu 10.10 رو دانلود کنید که شامل KDE 4.5 Beta 1 میشه.

http://cdimage.ubuntu.com/kubuntu/releases/maverick/alpha-1/

آفلاین MeluX

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
« پاسخ #21 : 16 خرداد 1389، 06:52 ب‌ظ »
KDE 4.4 همینجوریش پور از باگ هستش ;)، حالا دیگه نسخی بتش چی‌ میتون باشه :D \\:D/

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 16 خرداد 1389، 11:45 ب‌ظ »
KDE 4.4 همینجوریش پور از باگ هستش ;)، حالا دیگه نسخی بتش چی‌ میتون باشه :D \\:D/
درود

هم گنوم و هم KDE SC 4.4 بقد کفایت پایدارن  :)

اینکه شما بخوبی موفق به نصب KDE SC نشدید ( تو اون تاپیک دیدم متاسفانه دچار مشگلات عجیب شدید ) یه مشگل شخصیه که امیدوارم سریع حل بشه

و اینکه ممکنه اوبونتو و کوبونتو سرشار از از مشگلات غیر عادی باشه نشون دهنده وجود باگهای بسیار در گنوم و یا KDE SC نیست نشون دهنده فعالیت عجیب تیم انتشار کانونیکاله که مطمئنن هدفش ساده سازی لینوکس نیست چون امثال اوپن سوزه و یا سابایون و حتی چاکرا که هنوز تو حالت الفاست ( ساخته نشده ) و ..... به زیبایی همین ساده سازی و کاربر پسند بودن رو دارن بدون وجود مشگلات غیر عادی

مثلا عجیبه موارد زیادی تو اوبونتو 10.04 گزارش شده صفحش حین بوت سیاه میشه و بالا نمیاد و یا حتی وسط کار تو دسکتاپ کرشهای غیر عادی میکنه حتی تو برخی سیستمها از هر چند بار بوت یه بار سیاه میشه  :) ایا اینا مشگل گنومه ؟ طبیعتا من چون هنوز رابط شبکه KDE نوشتنش کامل نشده ! برای برخی کارها رابط شبکه گنوم رو نصب میکنم و بسیار عالی هم کار میکنه به همین شکل توی توزیعهای دیگه تنها جایی که درباره اشکلات عجیب و حتی باگهای غیر عادیش شنیده شده همین اوبونتو بوده تا حدی که حتی وی پی ان هم توش به مشگل بر خورده ( گر چه با کلی اپدیت برخی مشگلاتش درست شده  ولی مساله اینه از طرف تیم توسعه گنوم مشگلی نبوده و اشکلاتی همینجا درست و سپس کمی اصلاح شده ) ایا اینها مشگل گنومه ؟ نه اکثر اینا مشگلات داخلی هست که داره توسط سیاست های بد یه شرکت به دنیای گنو لینوکس و کاربراش وارد میشه و عمدتا به نام میزکارها و حتی بنام گنو لینوکس تموم میشه چون خیلیها تصور میکنن اون مشگلات عمومیه و اینجوری بسادگی وجه گنو لینوکس تخریب میشه

اینکه تمامی پکیجها ( کرنلم حساب کنید ) باگهایی دارن ( بسیار ) و هی بررسی و اصلاح میشه یه چیزه و انبوه مشگلاتی که از طرف کانونیکال تحمیل میشه یه چیزه دیگه ( بار اضافیه ) درسته تیم کانونیکال به عنوان یه شرکت ثروتمند با بودجه زیاد خدماتی رو نیز انجام میدن که در جای خودش مثبته ولی ایجاد مشگلات بسیار عمدتا رو خدماتشون سر پوش میزاره

موفق باشی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 17 خرداد 1389، 06:43 ب‌ظ »
خیلی قشنگه‌ها ولی آخرشم این KDE واسه ما میزکار نمی‌شه. مث ماشینی می‌مونه که داره با سرعت تمام می‌ره همین جوری قطعاتش کنده می‌شن و می‌افتن تو راه. دیروز شبکه‌ی کوبونتوم به کلی ناپدید شد و هیچ جوری به شبکه وصل نمی‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #24 : 18 خرداد 1389، 01:10 ب‌ظ »
خیلی قشنگه‌ها ولی آخرشم این KDE واسه ما میزکار نمی‌شه. مث ماشینی می‌مونه که داره با سرعت تمام می‌ره همین جوری قطعاتش کنده می‌شن و می‌افتن تو راه. دیروز شبکه‌ی کوبونتوم به کلی ناپدید شد و هیچ جوری به شبکه وصل نمی‌شه
مثال جالبی بود ، کلی خندیدم  :D
برای شما که KDE رو دوست داری فکر کنم در آینده نزدیک میزکار خوبی بشه ( البته هست ولی برای شما که یکم نسبت بهش حساس تری ;) )
باید منتظر نسخه نهایی چاکرا بشی  ;)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #25 : 18 خرداد 1389، 03:08 ب‌ظ »
alt+F2

knetworkmanager

:)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #26 : 18 خرداد 1389، 05:22 ب‌ظ »
alt+F2

knetworkmanager

:)

دستت درد نکنه. ولی خودم قبلش کلی از این راه‌ها رو امتحان کردم و به نتیجه نرسیدم. تو فکر اینم که دستکتاپ KDEم رو ببرم رو سوزه. نظرتون چیه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #27 : 18 خرداد 1389، 08:58 ب‌ظ »
اگه میخواید با kde کار کنید،فقط یا opensuse یا arch
وگرنه اگه بخواید با کوبونتو یا فدورا کی.دی.ای رو برای یک فرد ناآشنا با لینوکس تبلیغ کنید،چنان زده میشه از لینوکس که دیگه هرگز از ویندوز کنده نمیشه

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #28 : 18 خرداد 1389، 11:35 ب‌ظ »
کاش تیم KDE اینقدر که روی زیبایی این محیط همت میکنه ، لااقل قدری هم به فکر رفع اشکال برنامه ها باشه.
مثلا این KNetwork Manager که بلای جان همه شده. این برنامه که توانایی ساختن کانکشن ADSL رو نداره آبروی من رو جلوی خیلی از ویندوزی ها برده.

از دوستان اگه کسی میدونه چه جوری باید این مشکل رو گزارش کرد لطفا دریغ نکنه.
بلکه تو KDE 4.5 این مشکلات اینترنت و شبکه حل بشن.
 ](*,)

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #29 : 18 خرداد 1389، 11:42 ب‌ظ »
لینک گزارش رو بگذارید بچه ها همه رای میدن
خودم اولیش  ;)