سلام دوستان!
من هم دو سنت خودم رو اضافه کنم.. تو لینوکس می شه
Dota 2 رو از طریق Steam نصب کرد و بازی کرد..
رایگان..! فقط حجمش چند گیگه..! ولی خیلی حال می ده.. خیلی ها کار و زندگیشون به Dota 2 آغشته شده انقدر که این بازی خفنه..
اما در مورد دانلود منیجر..
من یه سری دانلود منیجر رو امتحان کردم..
اما بعد این مدت به این نتیجه رسیدم که...
۱. ... هر چیزی رو Torrent ش رو گیر بیارم و از طریق Transmission دانلودش کنم..
با Magnet Link ی که تو بعضی سایتا می ذارن خیلی سریع و راحته..
حالا نکته ی جالب اینه که خیلی از این چیزهایی که مردم از سایت های ایرانی دانلود می کنن در اصل از کجا اومده رو سرور اونا و دارن می فروشنش مثلا؟ Torrent!
حالا چرا تورنت رو ترجیح می دم.. چون
نسبت به دانلود خراب مقاوم ترین چیزیه که دیدم..! فایل بدون این که شما همچین متوجهش بشید به قطعاتی تقسیم می شه و Client این قابلیت رو داره که حین دانلود بفهمه کدوم قطعه از فایل خراب دانلود شده و اتوماتیک دوباره دانلودش کنه..
یه نکته ای که هست اینه اگه Torrent دانلود می کنید واسه این که سرعتش خوب باشه بهتره چیزی رو دانلود کنید که
تعداد Seeder هاش بیش تر از Leecher هاش باشه..
۲. ... توی فایرفاکس از یه دانلود منیجر داخلی باحال به اسم !DownThemAll استفاده کنم..
قابلیت دانلود همزمان چند قطعه از فایل رو داره.. کارمو راه می اندازه.. پیشنهاد می کنم یه تستی بکنید..
یه خاطره ی بد که از بعضی دانلود منیجر ها دارم پریدن اطلاعات فایلی که داشت دانلود می شد بود در صورتی که لینک مستقیم بود..
البته نمی گم این افزونه ی فایرفاکسی که دارم مشکلی نداره.. شاید داشته باشه.. ولی یه تستی بکنید اگه می خواید..
جهت خوانایی بیش تر ویرایش شد