بحث جالبی شده
اول من طرفدار خربکاری و کرک و ... نیستم ادعایی هم توی این زمینه ها ندارم چون اصلا بلد نیستم.
کالی ی سری ابزار داره خب باید استفاده از همونا رو هم بلد باشی .وقتی کالی میاد بالا باهاش ی غول چراغ جادو نمیاد که بگه کجا رو می خوای کرک کنی بگو تا کرکش کنم(عکس بده جنازه تحویل بگیر)!!!!!
در ضمن کسی که بخواد با ی سری ابزار ی کرک ساده انجام بده نمیشه امسش گذاشت کرکر.ولی ابزاری هم هستن که لازم ازش ا
ستفاده بشه
ی سری از دوستان می گن ی هکر(خوب , کلاه سفید ) نباید از هیچ ابزاری استفاده کنه اگه اینجور باشه انسان هنوز باید توی غار زندگی کن.چون لباس خودش نساخته که بخواد استفاده کنه مصالح ساختمان خودش نساخته .خونه خودش نساخته .لپ تاپ و رایانه و سیستم عامل وگنو/لینوکس و...
من طی یک اتفاق(مشکلاتی که توی اوبونتو برام پیش میومد) توزیع کالی نصب کردم و خیلی هم ازش راضیم تا الان هیچ کدوم از ابزارش استفاده نکردم .در ضمن تا اونجایی که من میدونم ابزار کالی برای تست امنیت هستن نه کرک کردن و خرابکاری.
و در اخر :
هکر --> بع معنای خرابکار نیست بلکه کسی که باگ و ... پیدا می کنه و اونا رو درست می کنه
کرکر --> همون خرابکارس
ریچارد استالمن، پدیدآورنده و بنیانگــذار حـــرکــت نرمافزارهای آزاد و پــروژه گنو، اولین کسی است که از واژهی کرکر در علوم کامپیوتری استفاده کرده است.
من اولین بار در دههی ۸۰، زمانی که دیدم روزنامهنگاران از هکرها به عنوان امنیت شکنها یاد میکنند. از واژهی کرکر استفاده کردم. وقتی که میگفتم هکرم، مردم طوری با من رفتار میکردند که انگار شخصیت شیطانی دارم. در سال ۱۹۸۰، هنگامی که رسانههای خبری میخواستند تا واژهی هکر را به مردم بشناسانند، آنها بیشتر روی یکبعد از کار هکر ها تاکید میکردند. بعدی که نشان میداد هکر ها سعی میکنند به سیستمهای کامپیوتری نفوذ کنند. آنها جنبههای دیگر کار هکرها را نادیده میگرفتند. رسانهها این ذهنیت را در مردم ایجاد میکردند که هکر ها خطرناکاند. بنابراین دیدگاه واقعی از آنچه ما انجام میدادیم در ذهن آنها ایجاد نمیشد.
منبع:
http://www.itsn.ir/?p=34093