انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونگی اجرای فایل wmv در اوبونتو  (دفعات بازدید: 2227 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین msasan1367

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
چگونگی اجرای فایل wmv در اوبونتو
« : 14 خرداد 1389، 10:52 ق‌ظ »
چطوری می شه فایل .wmv را در اوبونتو اجرا کرد آیا نرم افزاری مثل kmplayer برای آن نیست؟ اگه هست لینک دانلود بدید
با تشکر

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
پاسخ به: چگونگی اجرای فایل wmv در اوبونتو
« پاسخ #1 : 14 خرداد 1389، 11:33 ق‌ظ »
با توجه به اینکه این یک فرمت انحصاریه ( مال مایکروسافته ) به همین دلیل کدک اون به طور پیشفرض توی اوبونتو نیست. و نرم افزارهای اوپن سورس پخش فایلهای مالتی مدیا توی لینوکس تا اونجایی که میدونم با خودشون کدک نصب نمیکنن. اما موقعی که شما سعی کنی با کلیک روی اونها بازشون کنی خود برنامه پخش بهت میگه که کدک مناسب نصب نیست و اگر به اینترنت وصل باشی میتونه بطور خودکار کدک رو برات نصب کنه و بلافاصله فایل رو پخش میکنه. اگه هم به اینترنت از تو لینوکس دسترسی نداری میتونی از مخازن لینوکس که روی DVD عرضه میشن استفاده کنی.
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین msasan1367

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #2 : 14 خرداد 1389، 11:40 ق‌ظ »
تشکر اما یه سوال
این کدک پس از دانلود در کجا ذخیره می شه تا من بتونم یه نسخه از اون را داشته باشم

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #3 : 14 خرداد 1389، 11:47 ق‌ظ »
توی لینوکس شما می تونید معادل های بعضا قابل رقابت و قوی تری پیدا کنید. مثلا برنامه vlc واقعا برنامه مناسبی برای پخش غالب فرمت هائی هست که می شناسید. بعد از نصب این برنامه بازه وسیعی از فایل های قابل پخش شدن رو می توانید براحتی استفاده کنید (از فرمت های wmv و mp3 تا فرمت های فشرده مانند vox  در  DVD ها و فرمت های تحت وب مانند flv). به علاوه حتما برنامه هائی مثل SMPlayer رو هم امتحان کنید و از نظر کیفیت اون ها رو بررسی کنید!
شما هر آنچه دانلود می کنید از بروزرسانی ها تا کدک ها رو می تونید در آدرس:
/var/catch/apt/archieveپیدا کنید. از اونها نسخه پشتیبان بگیرید و هر موقع مجددا سیستم رو نصب کردید (که این واقعا تا زمان ارتقا نیاز نیست ، بر خلاف ویندوز ;) ) ، به سادگی همه اونها رو با یه دستور ساده نصب می کنید و مجددا همه اونها رو خواهید داشت ;D
مطمئن باشید توی دنیای متن باز برای هر سلیقه و نیازی پاسخ بسیار کاملی وجود داره ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
« پاسخ #4 : 16 خرداد 1389، 07:20 ب‌ظ »
msasan1367 جان به نظر من این کار رو بکن:
Rythmbox Music و اون یکی نرم افزار رو (پخش فیلم) رو حذف کن بعد VLC  و SMplayer رو نصب کن دیگه هیچ نیازی به کدک هم نداری

حالشو ببری
از دنیای آزاد متن باز و رایگان...... 8) 8) ;D ;D
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #5 : 16 خرداد 1389، 09:17 ب‌ظ »
من از VLC برای دیدین فیلمها و از Exaile برای پخش موسیقی استفاده میکنم. خودشون کدک همه چی رو به همراه دارند.