انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: طرح لوگوی گروه کاربران نرم افزار آزاد «FSUG»  (دفعات بازدید: 18828 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
یه سلام  با حال و پر انرزی به همگی

دوستان به علت گرفتن adsl و تغییر سیستم عامل به گنو/لینوکس (به طور کلی) تا 10 روز دیگه شاید توی انجمن پیدام نشه. تا اینکه adsl بیاد و بنده هم به طور کل با گنو/لینوکس سازگار شم.

این هم بگم که من هم با ارتباط المانها و مفاهیم مورد نظر و ترکیباشون و رسوندن مفهومشون موافق هستم و به قول ریچار استالمن بزرگ ، باید به ئنبال نمادی باشیم که software رو نشون بده. چون تا این زمان توانستیم با همدیگر نماد آزادی و کاربران و گروه رو نشون بدیم. حالا باید دنبال یه نماد برای نرم افزار یا همون software باشیم. البته بنده در چند طرح پیش که ارائه دادم ، بر آن شدم که با استفاده از سک سی دی این مفهوم رو برسونم ولی فکر کنم باز هم طرح تاقص هستش. ](*,)

طرح هایی هم داریم که به موقعش ارائه می دیم.

راستی عارف جان نقد طرح های جدیدت هم بعد از این قضیه برات می نویسم. هر نقدی که هر کسی در مورد هر طرحی می کنه باید منصفانه و مثبت و سازنده باشه.

دوستون دارم ، عیدتون مبارک باشه.

;D ;D ;D 8) 8) 8)
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
عارف جان یه سوء تعبیر پیش اومده:
منظور این نبود که از یه گروهی کپ زدی ! منظور این بود که لوگو می تونه به عنوان لوگوی یه گروه طراحی لوگو به کار برده بشه ;D
من توی این زمینه خیلی تلاش می کنم بروز باشم و کاملا می تونم بفهمم که کار کاملا متعلق به خود شماست و با دیگر طرح ها کاملا هارمونی داره.
ما چاکریم
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
نقل‌قول
استاد این جریان قلم که توی دست هست چیه؟ خوب به عنوان یه آدم معمولی اولین طرح رو که دیدم (بدون توجه به نوشته ها آخه من عادی زبان انگلیسیم هم خوب نیست) فکر کردم می تونه مال انجمن نقاشان گاوپرست باشه!
از نظر من این جمله‌ی شما اصلا بار نقد نداره . اگر حرف شما درست باشه پس استالمن و لینوس هم اشتباه کردن که گاومیش و پنگوئن رو نماد خودشون کردن . تازه میشه نماد دبیان رو هم به بستی تشبیه کرد و نماد اوبونتو هم به انجمن ستاره‌شناسان خورشید پرست  :o
نقل‌قول
ولی نکات خوبش هم اینه که ایده های بکری رو توی طرح ها ایجاد می کنید. استفاده از دست و قلم و گاو ( آقا حالا بز ! چرا دعوا می کنی) به نظرم جالب نیست. همینطور یه ارتباطی با نرم افزار باید توی طرح دیده بشه و شما باید بررسی کنی سمبل نرم افزار چی می تونه باشه!
نظر شما محترمه اما اگر شما یکسانی مفهوم نرم‌افزار آزاد رو با علم آزاد و احترام به حقوق جامعه نمی‌فهمی مشکل خودتونه( من آدم بامزه‌ای نیستم اما فرق توهین و مسخره کردن رو با طنازی خیلی خوب می‌فهمم . شما هم بهتره بدونی اگر کد برنامه رو با کیبورد تایپ می‌کنی دلیل نمیشه اندیشه پشت اون رو نبینی (مگر اینکه از قصد نخواهی ببینی) نماد اندیشه و تفکر هم تا جایی که من می‌دونم  همیشه یک دست و قلم بوده .
کسانی که تماما سعی می‌کنن تا دستاورد نرم‌افزار آزاد رو فقط به کامپیوتر و کد ، قدرت آزادی و کار گروهی رو به چند خط کد بی‌ارزش مربوط کنن ، مطمئن باشید که اهداف دیگری در پشت اون دارن .
همون‌طور که این دوست عزیز(ریچارد استالمن بزرگ!) در فکر تجارت به هر شکلی با نرم‌افزار آزاده . تجارت بد نیست اما با پلیدی نه نه نه .

برای کسانی که نمی‌دونن بگم که جناب Aref یک دانشجوی فیزیک است و دلیل کار کردش با نرم‌افزار آزاد هم تفکر دانش آزادی است که نرم‌افزار آزاد با خودش بعد از سال‌ها دوباره احیا کرده .
پس بهتره اصلا قصد جدا کردن و محدود کردن آزادی به نرم‌افزار نشید . نرم‌افزار آزاد هم یکی از دانش‌هاست که فقط پیشرو در استفاده از آزادی دانش بوده و به امید خدا آخرینش هم نخواهد بود .
والسلام
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
پاسخ به: طرح لوگوی گروه کاربران نرم افزار آز
« پاسخ #33 : 05 تیر 1389، 07:35 ب‌ظ »
البته مبتدی ام! اما خوب این سه تا رو هم از من ببینید:

http://irupload.ir/images/ap4lf2785z1winrdo10.png
http://irupload.ir/images/f4ms3jbg6xbmz36p3sht.png
http://irupload.ir/images/a8unpbg2k8j2ytj2qky.png

البته ترکیبش کار من بوده :)
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1389، 07:36 ب‌ظ توسط Alinn »
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

• High Sr. Member
  • *
Alinn عزیز
خدا پدرتو رحمت کنه.
کارات خیلی جالبه. خصوصا اون گاوت منو کشت!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
پاسخ به: پاسخ به: طرح لوگوی گروه کاربران نرم 
« پاسخ #36 : 06 تیر 1389، 02:38 ق‌ظ »

خیلی خوبه. با اینکه می گی تازه کاری خیلی عالیه.

حاشیه ای بر این تایپیک

خب دوستان بریم سره اصل مطلب.

دوستان می دونید مشکل کار ما کجاست؟ بنده به اندازۀ درک خویش و با تامل بر سر این طرح ها و گفته ها و رویدادهای اخیر به نتایجی رسیدم که برای بهبود اوضاع این تایپیک ، این نتایج رو براتون می نویسم.

در اول کار با کلمۀ FSUG که مخفف شدۀ free software users group یا همون گروه کاربران نرم افزار آزاد هست روبرو شدیم و برای اون طراحی هایی رو ارائه دادیم. داشت طرح ها ارائه می شد که در همین اوضاع پای مبحث "علم آزاد" یا همون "Free science" به بحث باز شد. دوستان و خود بنده طبق جو موجود بر تایپیک بر آن شدیم که طرحی رو برای علم آزاد و مخلوط این و نرم افزار آزاد طراحی کنیم. اوضاع همین طور رو به پیشرفت هستش. به نظر بنده مشکل زمانی پدیدار شد که پای "علم آزاد" به این طراحی باز شد. من منکر علم آزاد و ربط اون با نرم افزار آزاد نیستم ولی به عنوان دید یک طراح و کسی بر تمامی پاسخ های این تایپیک و تایپیک در سایت دبیان کاران ایرانی به این قضیه نگاه می کنم.

تا قبل از ورود "علم آزاد" به بحث داشتیم به نمادی که نرم افزار رو توی لوگو نشون بده می رسیدیم و در ضمن نشون دادن گروه کاربری هم داشت پیشرفت می کرد ولی وقتی که "علم آزاد" وارد این بحث شد ، طراحان دچار کمی تغییر در اندیشۀ طراحی خویش شدند که یکیشون خودم بودم. مشکل گشت دو تا. حالا باید برای "علم آزاد" هم نماد پیدا بکنیم ، تازه باید رابطه ای هم بین نمادهای نرم افزار آزاد و علم آزاد در لوگو ایجاد کنیم. حالا ماها نمادی برای نرم افزار آزاد نداریم ولی می تونیم با کمی کار بیشتر نمادی برای علم آزاد پیدا کنیم.

پس دوستان بیایید در همین جا این طراحی رو روی دو نماد علم آزاد و نرم افزار آزاد قرار دهیم و فقط تا مدتی مشخص ، فقط به طراحی نمادها و پیدا کردن نمادهایی برای علم آزاد و نرم افزار آزاد بپردازیم و صرف کنیم. چون فکر کنم به این درجه از طراحی رسیده باشیم که مفهوم "گروه کاربری" و "آزاد" رو توی طرح نشون بدیم. تنها مشکل همین دو نماد علم و نرم افزار هست.

به نظر بنده بیاییم بر روی این دو نماد وقت صرف کنیم و از اتلاف انرژی و وقت پرهیز کنیم. به نظرم بنده مشکل ما همین دو نماد و ایجاد رابطۀ تصویری بین آنهاست.

از دوستان در خواست می دارم ، هر کسی اگر عکسی یا نمادی پیدا کرد که مفهوم این دو کلمه یا یکی از این دو کلمه رو تداعی می کرد برای دیدن دیگران قرار بدهد تا دیگران هم با دیدن عکس یا نماد ایده بگیرند. من خودم هم می زارم ولی بزارید این 10 روزه تا وصل شدن adsl به سرنجام برسه و اطلاعات رو دوباره باز سازی کنم.

-----------------------------------

این هم یک طرحی هست که قبل یا حین طرح های اخیر آقا عارف درست کرده بودم که موقعیتش نبود (وقتش رو پیدا نکرده بودم) برای دیدن بگزارم.

نکته:

طرح های زیر همگی سه نماد آزادی و کاربر و گروه رو می رسونند ولی نه مفهوم نرم افزار و نه علم رو نمی روسند.

طرحی گه با رنگ قرمز طراحی شده ، طرح حرف نما هست و بر این تلاش بودم که حروف FSUG رو به طور پیچیده نشون بدم که در آخر با گذاشتن دو مربع دو آدمک هم به طرح که نشانۀ کاربر هستند اضافه شد.

این آدرس دانلود طرح ها:

http://zamine.persiangig.com/other/Fsug-016.jpg

http://zamine.persiangig.com/other/Fsug-017.jpg

-------------------------------------------------------------

دوستان این نقد شخصی بنده ار اوضاع موجود و آیندۀ این قضیه بود.

دوستون دارم. سلامت و تندرست باشید عزیزان دل برادر

;D ;D ;D
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1389، 02:47 ق‌ظ توسط Thinker's designer - محمدمهدی محمدی »

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
مسئله‌ی دانش آزاد اصلا ربطی به اسم گروه نداره بلکه :
نرم‌افزار آزاد بدون فلسفه‌ی دانش آزاد هیچ چیز نیست .
اگر عبارت «گروه کاربران نرم‌افزار آزاد» رو از نظر اهمیت بررسی کنیم ، اولویت به صورت زیر است :
۱- آزاد
۲- گروه
۳- دانش(نرم‌افزار)
۴- کاربران

از همکاری و توجه شما ممنونیم
یا علی
یا علی

• High Sr. Member
  • *
ببخشید من بیسوادم
این انجمن نرم افزار آزاده یا انجمن دانش آزاد؟ این S مخفف software هست یا science  یه جورائی گیج شدم! نرم افزار آزاد یه چیزه و دانش آزاد یه چیز دیگست.
من فکر می کنم همه چیز داره با هم قاطی میشه یا همه چیز با هم قاطی هست؟ توی اینترنت جستجو که می کنم (ویکی پدیا) تعریف علم با تعریف نرم افزار با هم متفاوت هستن و هیچ شباهتی هم بینشون وجود نداره!
میشه محبت کنید اگر فکر نمی کنید واقعا اونقدر بزرگ شدید که فرق هزل و هجو و مسخره و این چیزها رو می دونید منو راهنمائی کنید؟ من واقعا فکر می کنم علم آزاد دیگه یه صیغه من دراوردی بدون فلسفست! جدی یعنی چی؟ مگه علم غیر آزاد هم هست؟ آخه واژه نرم افزار آزاد در مقابله با واژه نرم افزار انحصاری ساخته شد ولی علم انحصاری هم مگه هست؟ مربوط به این تحریم ها و ندادن تکنولوژی های مدرن به ایران توی این تحریم ها میشه؟
بعید می دونم توی ایران کسی بتونه یه لوگو دربیاره که هم سمبلی برای نرم افزار آزاد توش باشه و هم سمبل علم ( حالا چه آزاد و چه انحصاری ) و با بقیه تعاریف این لوگو همخوانش کنه!
یه انقلابی عزیز!
این قصه اهمیت چه صیغه ائیه؟ شما یه گروه داری که اول باید مشخص کنی هدفش چیه و بعد ببینی شارش چیه و بعد براش یه آرم طراحی کنی! رده بندی اهمیت چه کار میکنه توی این طراحی؟
فکر کنم بهتر باشه اول تکلیف این کلمه S رو مشخص کنید و بعد به فکر طراحی باشیم! این چیزی که ما داریم می بینیمش که تبدیل شد به گروه کاربران نرم افزار آزاد در پی دانش آزاد!
این گروه شعارش چیه؟
محمد مهدی عزیز دنبال طراحی یه لوگو هستی که توش رابطه ائی بین نرم افزار آزاد و این علم آزاد باشه یا طراحی معرف یک گروه از استفاده کنندگان از نرم افزار آزاد یا یک گروه با استراتژی علم آزاد؟
اگه با درخواست تماشاچیان به این لوگو پارامتر اضافه میشه می شه واژه جهان آزاد رو هم داخلش گنجاند؟ و همینطور مبارزه با قحطی و خشکسالی و مبارزه با آپارتاید ، تبعیض نژادی برابری حقوق زن و مرد ، مبارزه با نظام طبقاتی و  از این دست مسائل ؟
یکی محبت کنه یکم به من کمک کنه من بفهمم این انجمن FSUG چیه؟
ممنون
(راستی اگه یکی از دوستان فکر کرد که اونقدر بزرگ شده که می تونه بین هجو و هزل و مسخره و شوخی و طنازی تفاوت غائل بشه محبت کنه نظر نده! )
----

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
    • یه‌انقلابی
با سلام
نقل‌قول
(راستی اگه یکی از دوستان فکر کرد که اونقدر بزرگ شده که می تونه بین هجو و هزل و مسخره و شوخی و طنازی تفاوت غائل بشه محبت کنه نظر نده! )
دانش آزاد > نرم‌افزار آزاد
اهداف :
اگر عبارت «گروه کاربران نرم‌افزار آزاد» رو از نظر اهمیت بررسی کنیم ، اولویت به صورت زیر است :
۱- آزاد
۲- گروه
۳- دانش(نرم‌افزار)
۴- کاربران

یا علی
یا علی

آفلاین live

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
فک میکنم توی این چند تا لوگویی که اخیرا گذاشته شده 2 تا لوگوی زیر نسیبت به بقیه شکیل تر باشه
البته من خودم نظرم لوگوی شماره ۱ هست ) این فقط یه نظر شخصی بودتا نظر بقیه دوستان چی باشه  :) )

۱ -   http://zamine.persiangig.com/other/Fsug-016.jpg
 2 -   http://irupload.ir/images/ap4lf2785z1winrdo10.png

موفق باشید
زندگی کوتاه است !!!!!!!!!!!!!
     اما همیشه برای رفتاری مودبانه وقت وجود دارد !!!

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
فک میکنم توی این چند تا لوگویی که اخیرا گذاشته شده 2 تا لوگوی زیر نسیبت به بقیه شکیل تر باشه
البته من خودم نظرم لوگوی شماره ۱ هست ) این فقط یه نظر شخصی بودتا نظر بقیه دوستان چی باشه  :) )

۱ -   http://zamine.persiangig.com/other/Fsug-016.jpg
 2 -   http://irupload.ir/images/ap4lf2785z1winrdo10.png

موفق باشید

تشکر می کنم جناب RUSS عزیز. در مورد طرح های ارائه شده شما دوتان هم می تونید طرح بدهید و المان هایی رو به آن ها بیفزایید.

و در مورد ریچارد استالمن بززگ

ببخشید من بیسوادم
این انجمن نرم افزار آزاده یا انجمن دانش آزاد؟ این S مخفف software هست یا science  یه جورائی گیج شدم! نرم افزار آزاد یه چیزه و دانش آزاد یه چیز دیگست.
من فکر می کنم همه چیز داره با هم قاطی میشه یا همه چیز با هم قاطی هست؟ توی اینترنت جستجو که می کنم (ویکی پدیا) تعریف علم با تعریف نرم افزار با هم متفاوت هستن و هیچ شباهتی هم بینشون وجود نداره!
میشه محبت کنید اگر فکر نمی کنید واقعا اونقدر بزرگ شدید که فرق هزل و هجو و مسخره و این چیزها رو می دونید منو راهنمائی کنید؟ من واقعا فکر می کنم علم آزاد دیگه یه صیغه من دراوردی بدون فلسفست! جدی یعنی چی؟ مگه علم غیر آزاد هم هست؟ آخه واژه نرم افزار آزاد در مقابله با واژه نرم افزار انحصاری ساخته شد ولی علم انحصاری هم مگه هست؟ مربوط به این تحریم ها و ندادن تکنولوژی های مدرن به ایران توی این تحریم ها میشه؟
بعید می دونم توی ایران کسی بتونه یه لوگو دربیاره که هم سمبلی برای نرم افزار آزاد توش باشه و هم سمبل علم ( حالا چه آزاد و چه انحصاری ) و با بقیه تعاریف این لوگو همخوانش کنه!
یه انقلابی عزیز!
این قصه اهمیت چه صیغه ائیه؟ شما یه گروه داری که اول باید مشخص کنی هدفش چیه و بعد ببینی شارش چیه و بعد براش یه آرم طراحی کنی! رده بندی اهمیت چه کار میکنه توی این طراحی؟
فکر کنم بهتر باشه اول تکلیف این کلمه S رو مشخص کنید و بعد به فکر طراحی باشیم! این چیزی که ما داریم می بینیمش که تبدیل شد به گروه کاربران نرم افزار آزاد در پی دانش آزاد!
این گروه شعارش چیه؟
محمد مهدی عزیز دنبال طراحی یه لوگو هستی که توش رابطه ائی بین نرم افزار آزاد و این علم آزاد باشه یا طراحی معرف یک گروه از استفاده کنندگان از نرم افزار آزاد یا یک گروه با استراتژی علم آزاد؟
اگه با درخواست تماشاچیان به این لوگو پارامتر اضافه میشه می شه واژه جهان آزاد رو هم داخلش گنجاند؟ و همینطور مبارزه با قحطی و خشکسالی و مبارزه با آپارتاید ، تبعیض نژادی برابری حقوق زن و مرد ، مبارزه با نظام طبقاتی و  از این دست مسائل ؟
یکی محبت کنه یکم به من کمک کنه من بفهمم این انجمن FSUG چیه؟
ممنون

ای عزیز دل برادر ، ای ریچی جون

در مورد کلیت سخنت باید بگم که ، باید یه مدتی صبر کنی تا جوابت رو بدم. چون شمای بزرگوار دارای یک استراژی مخصوصی هستی و بعضی از دیدگاهات رو در پشت حرف هایت پنهان می کنی که با چند بار خواندن نظراتت و شناختن نوع نوشتارت و مشخص می شه ، البته باز هم کار سختی هستش چون پیچ و خم هایی داری که ممکنه مثل پرتگاه باشند.
بخاطر همین من باید با صبر و حوصله روی این نظرت وقت بزارم و جوری جوابت رو بدم که نه سیخ بسوزه و نه کباب. در ضمن باید این نکته رو هم اضافه کنم که مفهوم گروه fsug از دیدگاه یک تاجر (خودت قبلا گفته بودی که تاجر و بازاری هستی) با دیدگاه یک کاربری که به آزادی کامل یک نرم افزار آزاد پای بند هست از زمین تا آسمون فرق می کنه. بیشتر بازاری ها این نوع نرم افزار رو به نام نرم افزار "متن باز" معرفی می کنند تا یک نرم افزار آزاد. دلیلش هم معلومه. چون وقتی یک نرم افزار آزاد باشه یعنی بابت نرم افزار پولی دریافت نمی شه. ولی از دیدگاه تخصصی هم باید بگم که چون کلمۀ free معنی دو پهلو در بیشتر زبان های زندۀ دنیا داره ، این نرم افزار ها به نام نرم افزار مجانی و رایگان محسوب می شه که با تعریف صحیح نرم افزارهای کاملا آزادی که ما کاربران گنو/لینوکس در پی آن هستیم و از آن استفاده می کنیم در 99 درصد اوضاع با هم فرق دارد.

در ضمن باید بگم جناب "یه انقلابی" هم در پست بعد از پست شما به قسمتی از سئوالتون جواب داده است. پس جای جواب سئوالی که از من پرسیدی پیش من محفوظ هستش و سر وقت بهش جواب می دم.

حالا هم یه طرحی برای "گروه کاربران علم آزاد" طراحی کردم که حتی توضیحش در پایین آمده است.

دوستان این هم یک لوگوی دیگه که درستش کردم. این طرح بر اساس free science طراحی شده که قابلیت رنگی شدن و اضافه کردن المان های دیگه رو داره.

طبق اوضاع گفته شده توی پست قبلی ام بر این شدم که چند نماد برای آزادی و علم رو با هم مخلوط کنم که آخرش این شد ولی چندتا طرح دیگه هم هست که کارشون تموم شد می زارم.

ولی توی این طرح باید بگم که "پر" نمادی برای آزادی و نوشتن با جوهر هست و "نمیرخ صورت انسان" هم نمادی برای تفکر و علم هست. بقیش هم که معلوم هست.

عیزیزان دل برادر نظر بدیدا. راستی لطقا یه مقایسه ای هم بر طرح هایی که بنده تا حالا دادم (از اول تا همکنون) بکنید تا بنده هم خودم را تا حدودی مورد سنجیدن قرار بدهم.

با تشکر از صبر و حوصله ای که به خرج دادید.
سلامت و تندرست باشید.

;D

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
ببخشید دانش آزاد فقط شامل نرم افزار آزاد میشه
این لغت ابداع شما هست یا از بزرگانی مثل ریچارد استالمن کبیر هست؟
تعریف هم از دانش آزاد هم شده یا نه ؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
پاسخ به: طرح لوگوی گروه کاربران نرم افزار آز
« پاسخ #43 : 15 تیر 1389، 03:44 ب‌ظ »
ببخشید دانش آزاد فقط شامل نرم افزار آزاد میشه
این لغت ابداع شما هست یا از بزرگانی مثل ریچارد استالمن کبیر هست؟
تعریف هم از دانش آزاد هم شده یا نه ؟

ما هیچ وقت نگفتیم که دانش آزاد فقط نرم افزار آزاد هست. بلکه بر آنیم که بگوییم که یکی از شاخه های دانش آزاد ، بخش نرم افزاری هستش که باید به آن پرداخته بشه. دانش آزاد کلی بخش و شاخه داره و در کل هدفش بر اینه که دانش رو از انحصار در بیاره و اون رو عمومیش بکنه و در اختیار همگان قرار بده. چون اگر علمی آزاد شد سرعت رشدش چند صد که چه ارض کنم چند تیلیارد برابر می شه.

در مورد تعریف ریچی کبیر نمی دونم؟! ایشان تزهای مختلغی دارند و باید از خودشان بپرسید که آیا تعریف ایشان بوده یا سخنان و گفته های ما را از دیدگاه دیگری برداشت کرده اند؟

در مورد تعریف دانش آزاد هم باید بگم که یکی از این تعاریف اینه که: شما اگر در هر جای این کرۀ خاکی و آبی باشید ، باید بتوانید به علم و دانش مورد نظرتان دسترسی کامل داشته باشید و از آن بتوانید برای پیشرفت خود و جامعۀتان استفاده کنید.

موفق باشی amir mehri جان دل
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1389، 12:04 ق‌ظ توسط Thinker's designer - محمدمهدی محمدی »

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
ای عزیزان ، ای دوستان

چرا کسی طراحی نمی کنه؟ جناب عارف کجایید؟ طرح های بعدی در آخر کار هستند که به علت تعیین انتخاب رشتۀ کنکور سراسری و کارهای مشاوره ایش و جند طراحی دیگه سرم شلوغه. انشاءالله به زودی ارائه می کنم.

ببینم دوستان چی تو پنجه دارنا.

ما می توانیم که بزرگترن کوه ها را جابه جا کنیم. شک نکن.

;D