انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آنتی ویروس؟  (دفعات بازدید: 1071 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : آنتی ویروس؟
« پاسخ #15 : 20 شهریور 1395، 02:16 ب‌ظ »
مگه ویندوز ویروس داره؟ خوب با نصب برنامه ها یا انتقال با فلش و ... هست که ویروس به جون سیستم می افته!

فکر کنید من فلشم رو زدم به یه سیستم پر ویروس! بعد اون رو زدن به لینوکس! تو این حالت باز هم ویروس به سیستم منتقل نمیشه؟
ویندوز ویروس نداره. باگ داره! عین چلوصافی می‌مونه که از هرجاش که فکر کنی، میشه بهش نفوذ کرد!

ویروس ها یه سری فایلن که وقتی اجراشون میکنی، یه سری دستور رو اجرا میکنن. خب دستورات که توی لینوکس و ویندوز با هم متفاوتن، پس ویروس های ویندوزی روی لینوکس هیچ تأثیری ندارن.
من خودم ویروس های ویندوزی رو با لینوکس حذف میکنم. کجای کاری  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #16 : 20 شهریور 1395، 02:30 ب‌ظ »
درود

ویکی خود ubuntu یک صفحه به نام آنتی ویروس دارد که در آن صفحه در ارتباط با دلایل استفاده و یا عدم استفاده از آنتی ویروس توضیح داده است:

https://help.ubuntu.com/community/Antivirus

مسلما لینوکس در برابر مخرب 100 ٪ ایمن نیست. اما با توجه به توضیحات بالا دلایل منطقی بیشتری برای عدم استفاده از ضد مخرب (در شرایط کنونی) وجود دارد

موفق باشید
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین Oxygen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 337
« پاسخ #17 : 20 شهریور 1395، 02:33 ب‌ظ »
منتقل نمیشه؟ یا نمی تونه کاری رو پیش ببره ؟
ممکن کمی بیشتر توضیح بدید؟
اصلا نمیتونه اجرا بشه
مثل اینه که یه عکس گوشه فلشتون توی یه پوشه داشته باشین. اونم یه گوشه میوفته و هیچ...
چون:
  • ویروس های ویندوز، روی لینوکس کار نمیکنن
  • توی لینوکس، تا شما نخوایین، چیزی اجرا نمیشه!

نقل‌قول از: RAS00L
مثل ویندوز نیست که سال ۲۰۱۶ هستیم ولی هنوز ویندوز XP سال ۲۰۰۲ش، ویروس و بدافزار و جاسوس افزار و تبلیغ افزار و باج افزار و کوفت‌افزار میگیره  ;D
البته یه سری باگ هم از ویندوز XP وجود داشت و حل نشد، جالبه که توی ویندوز های نسخه بعدیشم میومد، تا همین 8.1 هم وجود داشت که آخرشم حل نشد! دیگه 10 رو تست نکردم.

ویروس ها یه سری فایلن که وقتی اجراشون میکنی، یه سری دستور رو اجرا میکنن. خب دستورات که توی لینوکس و ویندوز با هم متفاوتن، پس ویروس های ویندوزی روی لینوکس هیچ تأثیری ندارن.
لامصب خودمونم بکشیم بازم اجرا میشن توی ویندوز. کلا ماهیت ویندوز یه جوریه که اگر نخوای، بازم فایلتو اجرا میکنه  :o واسه من پیش اومده. یه worm بود توی سیستم، فایل رو باز هم نمیکردم، ولی چون سیستم عامل بهش دسترسی داشت، رانش میکرد.

من خودم ویروس های ویندوزی رو با لینوکس حذف میکنم. کجای کاری  ;D
این روش خیلی به درد میخوره  ;) اصن خداس

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
« پاسخ #18 : 20 شهریور 1395، 03:07 ب‌ظ »
آقا دمتون گرم خیلی زیاد. از آقا رسول و عزیزمنو اکسیژن و همه که توضیح خوبشون کمکم می کنند .

توضیحات خیلی خوب بود. مچکرم