انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب نرم افزار ها  (دفعات بازدید: 1962 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین computer_soft

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
نصب نرم افزار ها
« : 20 شهریور 1395، 04:08 ق‌ظ »
درود همگی من تازه وارد محیط کاری لینوکس و اوبونتو شدم. برای نصب هر نرم افزار باید کتابخانه آن را دانلود کنیم و نصب کنیم؟ و یا باید اول کد آن ها بزنیم؟ کجا باید بزنیم؟ مانند ویندوز next next next finish نیست؟؟ یک توضیحات کلی بدین یا لینک مطلب در این سوالات رو بذارین ممنون میشم. همچنین چه سایتی برای دانلود برنامه های لینوکسی مفید هستند؟!؟؟

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
پاسخ : نصب نرم افزار ها
« پاسخ #1 : 20 شهریور 1395، 05:04 ق‌ظ »
درود همگی من تازه وارد محیط کاری لینوکس و اوبونتو شدم. برای نصب هر نرم افزار باید کتابخانه آن را دانلود کنیم و نصب کنیم؟ و یا باید اول کد آن ها بزنیم؟ کجا باید بزنیم؟ مانند ویندوز next next next finish نیست؟؟ یک توضیحات کلی بدین یا لینک مطلب در این سوالات رو بذارین ممنون میشم. همچنین چه سایتی برای دانلود برنامه های لینوکسی مفید هستند؟!؟؟
اوه اوه. سوالت خیلی کلیه و همین باعث میشه جواب بهش سخت باشه.

اون گنو/لینوکس هست نه لینوکس....
بعضی از برنامه ها موقع نصبشون خوب به یه سری پیش نیاز ها نیاز داری که معمولا تو راهنمای نصبشون هست و گفته چیا لازمه.
اگر پیش نیاز داشت آره باید نصب کنی...

اینجا برنامه ها به روش های مختلفی نصب میشن. امن ترین و بهترینش نصب از توی مخازن رسمی اوبونتوه. خوب توی این حالت دو راه داری. یکی بری توی software center دنبال مثلا vlc بگردی یا بری توی پایانه بزنی sudo apt install vlc که همین باعث میشه نصب برنامه توی اوبونتو خیلی ساده باشه.

یه راه دیگه اضافه کردن ppa هست که مخازن غیر رسمی هستن، اینا هم اول ppa رو اضافه می کنی و بعد از طریق دستور برنامه رو نصب می کنی. معمولا توی راهنمای نصب برنامه ها ppa و دستور نصب موجوده.

یه راه دیگه بارگیری بستست  مثل کروم. میری تو سایتش بسته .deb رو بارگیری می کنی و با یه نصاب مثل dpkg نصبش می کنی.

دو راه پایینی به هیچ عنوان توصیه نمیشه، چون اگر برنامه ها از نظر امنیت و درستی تایید شده بودن داخل مخازن رسمی می بودن...

بازم سوالی بود جواب میدم :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 12 مهر 1395، 11:30 ب‌ظ »
دوستان من میخوام رو لپ تاپ قدیمیم اوبونتو نصب کنم میشه در مورد نصب نرم افزار کمکم کنید تا بتونم این کار رو انجام بدم؟
پرسش جدید > جست‌وجو
در صورت نرسیدن به پاسخ > موضوع جدید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #3 : 13 مهر 1395، 08:28 ب‌ظ »
سلام
بعضی از نرم‌افزارها مثل ویندوز با next next finish هستن.
بعضی از نرم‌افزارها دارای فایل‌های باینری کوچکی هستن. مثل deb یا RPM
بعضی از نرم‌افزارها دارای فایل‌های باینری به همراه پیش‌نیازها هستن. مثل snap
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1395، 08:30 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #4 : 13 مهر 1395، 08:29 ب‌ظ »
دوستان من میخوام رو لپ تاپ قدیمیم اوبونتو نصب کنم میشه در مورد نصب نرم افزار کمکم کنید تا بتونم این کار رو انجام بدم؟
سلام
لطفاً یک تاپیک جدید بزنید، تا راحت‌تر بشه به شما کمک کرد.