پوریای عزیز باید بگم که دستور شما وقتی که سیستم عاملم update اش رو کامل انجام داد(اوبونتوی من قدیمیه super ubuntu 2008 ) کار کرد ولی مشکل اینجاست که وقتی restart کردم دوباره ورژن قدیمیه ران میشه! همینطور launcher جدیدم!
بسیار خب! اینکه شما تونستید فایرفاکس رو یک بار به صورت خط فرمانی اجرا کنید یعنی نباید مشکل خاصی داشته باشید.
الان شما دو نسخه فایرفاکس روی سیستمت داری: یکی همون فولدریه که از اینترنت دانلود کردی (ولی هنوز با سیستمت یکپارچه سازی نشده) و یکی دیگه که از طریق منو اجرا می کنی. یه چیزی که هست اینه که در یک زمان فقط یکیشون می تونن اجرا بشن. اینکه ورژن قدیمی اجرا میشه
حدس من اینه که شما وقتی پنجره فایرفاکس قدیمیت بازه، فایرفاکس جدید رو اجرا می کنی.
برای اینکه ببینی حدس من درسته یا نه یه بار دیگه تمام پنجره های فایرفاکس رو ببند و از طریق
محیط گرافیکی به پوشه فایرفاکس جدیدت برو و فایل firefox (بدون هیچ پسوندی) رو اجرا کن (اگه ازت پرسید که آیا می خوای این فایل اجرا بشه گزینه run رو انتخاب کن) بعد به قسمت about برو و ببین کدوم ورژن اجرا شده. اگه نسخه جدید بود یعنی همه چیز حله!
حالا برای اینکه نسخه جدیدت رو با سیستم یکپارچه کنی از این لینک استفاده کن:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10878.msg82114.html#msg82114امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد