انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حل شد: نصب firefox  (دفعات بازدید: 8799 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
پاسخ به: نصب firefox
« پاسخ #15 : 18 خرداد 1389، 11:35 ق‌ظ »
با موس متن رو انتخاب کن بعد کلیک راست کپی و اینجا پیست کن و لینکش رو بزار تو پستت

------------ ویرایش ------------
خب حالا که پیست کردی دیگه هیچ.
برای اجراش بنویس
sh ./firefox-binیا
sh ./firefox
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1389، 11:38 ق‌ظ توسط heresh »

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #16 : 18 خرداد 1389، 12:27 ب‌ظ »
از نظر اینکه شما یه چیزی با این کارا یاد بگیری خوبه  ;D
ولی چه لزومی داره کار رو سخت کنی ؟ شما این فولدر ها رو پاک میکنی و با کاربر ریشه میفتی به جون سیستم عامل دست آخر هم ناپایدار که شد میگی خدا پدر ویندوز رو بیامرزه که برنامه اینقدر توش راحت نصب میشه غافل از اینکه شما با یه تایپ ساده در محیط ترمینال برنامه رو نصب میکنی و هی next  هم نمی خواد ازت
دربه در ها نشستند این مخازن عظیم نرم افزاری رو ( 30 گیگ فایل ) برای ما آماده کردند
البته خود دانی  ;)

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #17 : 18 خرداد 1389، 02:32 ب‌ظ »
خب نتیجه دستور
./firefoxچی شد؟

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #18 : 20 خرداد 1389، 01:42 ب‌ظ »
خب کجا بودیم؟  ;) آهان
شما می گید که با زدن دستور ./firefox فایرفاکس اجرا میشه ولی نسخه قدیمیش.
ببین دوست عزیز یه بار با دقت به این موضوع فکر کن که تو لینوکس نصب نرم افزار مثل ویندوز نیست که مثلا بخواد یه چیزایی روی registry بنویسه و ... . این چیزی که من میگم اصلا چیز پیچیده ای نیست و الان برای خود من جالبه که بدونم چرا برای شما جواب نمی ده: باز هم میگم شما احتیاج به نصب اون بسته ندارید. شاید منظور شما از نصب اینه که کاری کنید که فایرفاکس قبلیتون پاک بشه و این فایرفاکس جدید جایگزین اون بشه. این کار درسته و شدنی ولی برای مرحله بعد. شما قبلش باید بتونی فایرفاکس جدیدت رو اجرا کنید. (شما می تونی همزمان تو لینوکس دو نسخه فایرفاکس داشته باشی که البته همزمان با هم اجرا نمی شن. یعنی اگه فایرفاکس قدیمیت باز باشه با زدن اون دستور باز هم همون نسخه قدیمی اجرا میشه)
شما فایرفاکس قدیمیت رو  ببند و وارد پوشه firefox-3.6.3-2 شو و اون دستور رو بزن. حالا به قسمت about فایرفاکس برو و ببین کدوم ورژنه!

البته برای نصب  یک نرم افزار تو لینوکس راههای زیادی وجود داره ولی با این بسته که شما داری باید از این روش استفاده کنی!

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
« پاسخ #19 : 20 خرداد 1389، 05:28 ب‌ظ »
ls روت:
samane@samane:~$ ls /
autopackage.6428091  dev         initrd.img.old  mnt   srv  var
bin                  etc         lib             proc  sys  vmlinuz
boot                 home        lost+found      root  tmp  vmlinuz.old
cdrom                initrd.img  media           sbin  usr  windows
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 20 خرداد 1389، 08:28 ب‌ظ »
دستور mv که زدی، کامل بنویس

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 20 خرداد 1389، 08:47 ب‌ظ »
mv -t ~/Desktop/firefox /opt

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 20 خرداد 1389، 08:52 ب‌ظ »
پوریای عزیز باید بگم که دستور شما وقتی که سیستم عاملم update اش رو کامل انجام داد(اوبونتوی من قدیمیه super ubuntu 2008 ) کار کرد ولی مشکل اینجاست که وقتی restart کردم دوباره ورژن قدیمیه ران میشه! همینطور launcher جدیدم!

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #23 : 20 خرداد 1389، 09:00 ب‌ظ »
.....
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1389، 11:50 ب‌ظ توسط eMan »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 20 خرداد 1389، 10:15 ب‌ظ »
فهمیدم، با این دستوری که شما نوشتید پوشه opt/ رو می‌ندازه تو پوشه firefox/. یعنی باید جاشون رو برعکس می‌ذاشتید. حالا می‌تونید opt/ خودتون رو برگردونید سرجاش  :)

ولی یه پیشنهاد، واسه اینجور کارها حتما لازم نیست که از ترمینال دستور دقیق رو برای کپی یا انتقال و ... انجام بدید، بجاش می‌تونید بنویسید:
sudo nautilusبعد ناواتیلوس تحت روت اجرا می‌شه و مثل همیشه می‌تونید کارهاتون رو انجام بدید
موفق باشید

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #25 : 20 خرداد 1389، 10:38 ب‌ظ »
پوریای عزیز باید بگم که دستور شما وقتی که سیستم عاملم update اش رو کامل انجام داد(اوبونتوی من قدیمیه super ubuntu 2008 ) کار کرد ولی مشکل اینجاست که وقتی restart کردم دوباره ورژن قدیمیه ران میشه! همینطور launcher جدیدم!

بسیار خب! اینکه شما تونستید فایرفاکس رو یک بار به صورت خط فرمانی اجرا کنید یعنی نباید مشکل خاصی داشته باشید.
الان شما دو نسخه فایرفاکس روی سیستمت داری: یکی همون فولدریه که از اینترنت دانلود کردی (ولی هنوز با سیستمت یکپارچه سازی نشده) و یکی دیگه که از طریق منو اجرا می کنی. یه چیزی که هست اینه که در یک زمان فقط یکیشون می تونن اجرا بشن. اینکه ورژن قدیمی اجرا میشه حدس من اینه که شما وقتی پنجره فایرفاکس قدیمیت بازه، فایرفاکس جدید رو اجرا می کنی.

برای اینکه ببینی حدس من درسته یا نه یه بار دیگه تمام پنجره های فایرفاکس رو ببند و از طریق محیط گرافیکی به پوشه فایرفاکس جدیدت برو و فایل firefox (بدون هیچ پسوندی) رو اجرا کن (اگه ازت پرسید که آیا می خوای این فایل اجرا بشه گزینه run رو انتخاب کن) بعد به قسمت about برو و ببین کدوم ورژن اجرا شده. اگه نسخه جدید بود یعنی همه چیز حله!
حالا برای اینکه نسخه جدیدت رو با سیستم یکپارچه کنی از این لینک استفاده کن:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10878.msg82114.html#msg82114

امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 21 خرداد 1389، 12:10 ب‌ظ »
این خطا رو می ده:
samane@samane:~$ sudo nautilus
[sudo] password for samane:
Initializing nautilus-share extension
seahorse nautilus module initialized

** (nautilus:5733): WARNING **: Unable to add monitor: Operation not supported

** (nautilus:5733): WARNING **: Unable to add monitor: Operation not supported
Nautilus-Share-Message: Called "net usershare info" but it failed: 'net usershare' returned error 255: net usershare: cannot open usershare directory /var/lib/samba/usershares. Error No such file or directory
Please ask your system administrator to enable user sharing.

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 21 خرداد 1389، 12:15 ب‌ظ »
فهمیدم، با این دستوری که شما نوشتید پوشه opt/ رو می‌ندازه تو پوشه firefox/. یعنی باید جاشون رو برعکس می‌ذاشتید. حالا می‌تونید opt/ خودتون رو برگردونید سرجاش  :)

این خطا رو می ده:
samane@samane:~$ mv -t /opt /home/samane/Desktop/firefox
mv: accessing `/opt': No such file or directory

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 21 خرداد 1389، 12:19 ب‌ظ »

بسیار خب! اینکه شما تونستید فایرفاکس رو یک بار به صورت خط فرمانی اجرا کنید یعنی نباید مشکل خاصی داشته باشید.
الان شما دو نسخه فایرفاکس روی سیستمت داری: یکی همون فولدریه که از اینترنت دانلود کردی (ولی هنوز با سیستمت یکپارچه سازی نشده) و یکی دیگه که از طریق منو اجرا می کنی. یه چیزی که هست اینه که در یک زمان فقط یکیشون می تونن اجرا بشن. اینکه ورژن قدیمی اجرا میشه حدس من اینه که شما وقتی پنجره فایرفاکس قدیمیت بازه، فایرفاکس جدید رو اجرا می کنی.

برای اینکه ببینی حدس من درسته یا نه یه بار دیگه تمام پنجره های فایرفاکس رو ببند و از طریق محیط گرافیکی به پوشه فایرفاکس جدیدت برو و فایل firefox (بدون هیچ پسوندی) رو اجرا کن (اگه ازت پرسید که آیا می خوای این فایل اجرا بشه گزینه run رو انتخاب کن) بعد به قسمت about برو و ببین کدوم ورژن اجرا شده. اگه نسخه جدید بود یعنی همه چیز حله!
حالا برای اینکه نسخه جدیدت رو با سیستم یکپارچه کنی از این لینک استفاده کن:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10878.msg82114.html#msg82114

امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد
الان که کامپیوترم رو روشن کردم ورژن جدیده کارمی کنه!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 21 خرداد 1389، 12:22 ب‌ظ »
تو ls که چند پست قبل گذاشته بودی opt هست. اگه ناواتیلوس رو تحت روت اجرا کنی کارت راحتره. میری کلیک راست میکنی بعد کات و تو محلی که می‌خوای پست بزن

الان باید این دستور رو بزنی، البته اگه مسیر پوشه دوم رو درست داده باشی:
sudo mv -t / /home/samane/Desktop/firefox/opt