انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور با anjuta برنامه بنویسیم ؟  (دفعات بازدید: 1917 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
چطور با anjuta برنامه بنویسیم ؟
« : 17 خرداد 1389، 08:10 ب‌ظ »
با سلام خدمت بزرگواران دنیای آزاد.

سوال من اینه که با این برنامه که میشه به زبان ++c برنامه نوشت ؟

خوب حالا هرچند بنده تو اینترنت بسیار گشتم و مواردی هم پیدا کردم ؛ اما اصلا کافی نبود.می خوام خواهش کنم که اگر لینکی ؛ سایتی یا تاپیکی سراغ دارید که این برنامه رو در حد آماده کردن ان برای برنامه نویسی به زبان ++c اموزش داده معرفی کنید ؛ وگرنه لطف کنید و ما را هم از علم خود بهره مند کنید.

در ضمن بنده با ان پروژه ++c میسازم از نوع generic ++c و وقتی کدی که از قبل نوشتم را به آن اضافه میکنم و میخواهم آن را اجرا کنم باf9 پیغامی میدهد که glib را باید نصب کنید و این در صورتی است که بنده بوسیله software center اون رو نصب کردم ولی نمیدونم که چرا این ارور رو میده.لطفا بنده رو قدم به قدم  راهنمایی کنید. :)
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین mozhdeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
پاسخ به: چطور با anjuta برنامه بنویسیم ؟
« پاسخ #1 : 17 خرداد 1389، 08:25 ب‌ظ »
anjuta یک محیط هست برای برنامه‌نویسی که کار نوشتن کد و اجرا و اشکال‌یابی رو ساده کنه. شما اگه در برنامه‌تون از توابع یک کتابخانه استفاده می‌کنید باید خودتون اون کتابخانه رو نصب کنید.
الان احتمالا کدی که شما نوشتید از کتابخانه glib استفاده می‌کنه، برای کامپایلش روی اوبونتو باید بسته libglib2.0-dev رو نصب کنید که شامل فایل‌های این کتابخانه است.

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #2 : 24 خرداد 1389، 11:56 ب‌ظ »
اگر می خواهید به سی بنویسید توصیه می کنم حتما codeblocks رو تست کنین

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #3 : 25 خرداد 1389، 12:29 ق‌ظ »
طبق عادت ویندوز،‌داشتن یه IDE همیشه مهمترین بخش برنامه نویسی بوده. البته من اصلا anjuta رو توصیه نمیکنم و CodeBlock رو ترجیح میدم (با wxWidgets خیلی خوب مچ میشه)‌
اما کل قضیه فقط یه عادته. من الان برنامه هامو با Make کامپایل میکنم، Makefile میسازم و خودم کنترل برنامه رو دارم.  اگه میخوای برنامه بنویسی واسه لینوکس به نظر من این بهترین راهه. زیاد هم سخت نیست.
- یه نکته بد توزیع دبیان (شاید هم خوب، نظر من اینه که بده) اینه که هر پکیج یه نسخه dev داره، و یه نسخه معمولی. بنابراین هر وقت به مشکل برخوردی که یه پکیج لازمه حتما نسخه dev رو نصب کن.