انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر مشکل بزرگ این سایت  (دفعات بازدید: 7474 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
پاسخ به: تغییر مشکل بزرگ این سایت
« پاسخ #30 : 30 خرداد 1389، 12:49 ب‌ظ »
والا چی بگم من اصلا تو حرفام به انجمن جسارت نکردم فقط پیشنهاد دادم به بچه ها که واسه فهم بیشتر چیکار کنند. اگر یه خورده بیشتر به پستها توجه کنید کاربران مورد خطاب من هستند چون اونها هستند که میزان کیفیت سایت رو رغم می زنند نه انجمن. حقیقتش اینه که وقتی این تاپیک رو ایجاد کردم اصلا فکرم به انجمنای سایت نرفته بود(آخه نمیشناختم شون) اون چیزی که بیشتر از همه فکرم رو مشغول می کرد بیان ایده بود. حالا نمیدونم چه حرفی زدم که باعث شده که فکر کنید منظورم به انجمن هاست.
راجع به تبعیض بین تازه کار و قدیمی ها باید بگم که وقتی طرف ننگش می یاد که از تازه کار چیزی یاد بگیره، قطعا یکسری کدورتا پیش می یاد. چند مدت پیش پسره انقدر خام راجع به یه موضوعی حرف زد که فکرکردم بلد نیست ، وقت گذاشتم اینهمه واسه توضیح ،آخر سر عوض تشکر برگشته میگه «بنده خیلی وقته به این موضوع واقف هستم  و فکر کنم که چند وقته دارم با لینوکس کار میکنم»  :o خب من هم وقتی وارد این سایت شدم بعضی از بچه ها چیزایی توضیح می دادن که خودم از قبل می دونستم.

امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #31 : 30 خرداد 1389، 01:10 ب‌ظ »
درود

پیشنهاد شما در مورد اینکه بشه به پست ها امتیاز داد و یا گفت بهترین جواب کدوم هست خیلی خوب هست ولی تا جایی که من اطلاع دارم برای فروم ها چنین امکانی ندیدم :)
چیزی که شما می گید بسیار خوب هست و میشه دید که در سایت های پر کاربردی مثل stack overflow , yahoo answer  و...... مورد استفاده قرار می گیره
ولی نکته ای که هست اینه که فکر نکنم فروم ها این امکان رو داشته باشن و همچنین  اینجا یکم بحث ها متفاوت هست و ممکنه یک مشکل چند راه حل داشته باشه و یا برای سیستم های مختلف راه متفاوتی داشته باشه

برای این منظور هر کسی که راهی رو امتحان کرد می تونه بگه برای اون شخص جواب داده یا نه که این کمک بزرگی برای دیگران میشه

در مورد تضمین درست بودن ارسال ها واینکه مشکل جدیدی ایجاد نکنه دوستان گفتن
همچنین شما می تونید بر اساس رفتار و پست های دیگه افراد به جواب هاشون اعتماد کنید یا نکنید
چیزی که در دنیای واقعی هم وجود داره

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
« پاسخ #32 : 31 خرداد 1389، 10:09 ق‌ظ »
درود

پیشنهاد شما در مورد اینکه بشه به پست ها امتیاز داد و یا گفت بهترین جواب کدوم هست خیلی خوب هست ولی تا جایی که من اطلاع دارم برای فروم ها چنین امکانی ندیدم :)

من نگفتم امتیاز بدیم. می گم آخرسر فرد سوال کننده راه حلی که واسش جواب داده رو بنویسه (من اینو تو سایتهای دیگه دیدم مخصوصا فروم اوبونتو).

خلاصه تشکر که کُلات رو قاضی کردی!  والا منکه دستم درد گرفت از بس تو این تاپیک حرفم رو تکرار کردم!
امیدوارم همیشه بروز باشید!