انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر ساعت سیستم عامل ویندوز پس از اوبونتو(حل شد)  (دفعات بازدید: 1012 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
سلام دوستان من وقتی تو از اوبونتو خارج میشم و با ویندوز بالا میام همیشه ساعت سیستم عامل میندوزم کلا قاطی میکنه و عقب جلو میکنه.راهی هست که این مشکل حل شه؟برای دانلود شبانه  که زمان بندی میکنم دچار مشکل میشم
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1395، 08:41 ب‌ظ توسط fariiid- »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4880
  • masoft قدیم
دو راه حل داره. یکی اینه که به ویندوز بگی از UTC استفاده کنه (که به نظر من بهتره)، یا اینکه به اوبونتو بگی از UTC استفاده نکنه.

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • KArch
سلام دوستان من وقتی تو از اوبونتو خارج میشم و با ویندوز بالا میام همیشه ساعت سیستم عامل میندوزم کلا قاطی میکنه و عقب جلو میکنه.راهی هست که این مشکل حل شه؟برای دانلود شبانه  که زمان بندی میکنم دچار مشکل میشم

راه حل مربوط به ساعت که در پست بالایی گفته شد، احتمالا شما با برنامه idm در سیستم عامل ویندوز اقدام به دانلود میکنید، بنظرم نرم افزار xdm میتونه جایگزین مناسبی برای idm باشه، بد نیست یه بار امتحانش کنید.

سایت مربوط به برنامه در sourceforge

پی نوشت : البته سایت sourceforge اجازه دانلود به آی پی ایران رو نمیده و خب باید با  ;D اقدام به دانلود کنید.

اگر براتون مقدور نیست که با آی پی غیرایرانی اقدام به دانلود نرم افزار کنید، میتونید از لینک کمکی زیر استفاده کنید:

لینک کمکی

شاد و قبراق باشید ;)
We do "What we do" not because they are easy but because they are hard

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
تفاوت حرف زدن ادما و استایل حرف زدنشون بحدی میتونه قوی و کارامد باشه در ان واحد تاثیر خودشو بذاره.اتفاقا بنظرم بعضی از مدیران بسیار موفق  که همیشه افراد خبره رو مجذوب خودشون میکنن و استخدامشون میکنن دقیقا همین خصلت رو دارن .
دوست عزیزم ممنون از لحن عجیب و بسیار زیبای شما.خیلی قشنگ بود راهنمایی حضرتعالی و از اون قشنگ تر اینکه برای یه  سوال جوری جواب میدید که ادم خودش شرمنده میشه.
صرفا جهت اطلاع عارض میشم که دقیقا فرمایش شما متین و درسته ولی اتفاقا دانلود منجر پیش فرض بنده در اوبونتو  xdm هست.منتها بدلایلی که بعضا شبا مجبور میشم روی پروژه هایی تو سیستم عامل ویندوز کار کنم بالاجبار هم از IDm (البته اورجینال )استفاده میکنم.و الا من دگ عاشق لینوکسم و تا حد ممکن کم از ویندوز استفاده میکنم.

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
دو راه حل داره. یکی اینه که به ویندوز بگی از UTC استفاده کنه (که به نظر من بهتره)، یا اینکه به اوبونتو بگی از UTC استفاده نکنه.

ببخشید چجوری به اوبونتو بگم؟تو قسمت تنظیمات date &time لوکیشن تهران رو انتخاب کردم  و automatically from internet
ولی ویندوز UTC 3.30 اتوماتیک و این مشکلو دارم.

آفلاین morteza2985

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
سلام.تو این سایت راه حل مشکل شما رو گفته .هم برای ویندوز و هم برای اویونتو 16.04 و قدیمی تر

http://www.webupd8.org/2014/09/dual-boot-fix-time-differences-between.html

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
سلام.دوست عزیزم دست گلتون واقعا درد نکنه.کاملا حل شد مشکلم.بسیار سپاسگزارم .این مشکل خیلی وقت بود اذیتم میکرد.دست مریزاد