انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Image گرفتن از اوبونتو 10.04  (دفعات بازدید: 2925 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی تسلیمی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
    • Tehran Robocup
Image گرفتن از اوبونتو 10.04
« : 23 خرداد 1389، 03:58 ب‌ظ »
من اوبونتو 9.10 داشتم بعد وقتي 10.04 اومد زدم آپديت شه. بعد كلي هم پكيج و بند و بسات رو اين نصب كردم كه اگه بخوام همه رو از اول بريزم، پير مي شم. بعد من مي خوام لپ تاپم رو عوض كنم. بعد خوب نمي تونم هارد اين يكي رو ور دارم بذارم رو اون (يعني مي شه ولي نمي خوام). بعد مي خواستم ببينم كه راهي هست تا من از اين اوبونتوم كه يه چيزي حدود 5 GB آپديت كرده، يه Image بگيرم بعد كپي كنم رو اون يكي هارده كه دوباره مجبور نشم از اول همه ي اين كارا رو بكنم؟

من توي اين انجمن تازه وارد هستم، اگه اين موضوع تكراري يا اينكه بد جا هستش عذر خواهي مي كنم و بعداً در اولين فرصت جابجا يا حذفش مي كنم. من توي فروم به سرچ هم زدم ولي اون چيزي كه دقيقاً به درد من بخوره رو پيدا نكردم، در مورد برنامه ي partimage و ... هم خوندم ولي اون برداشتي كه من كردم اين بود كه نمي شه كلاً Image گرفت و كپي كرد به جاي ديگه...

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: Image گرفتن از اوبونتو 10.04
« پاسخ #1 : 24 خرداد 1389، 02:40 ق‌ظ »
سلام به شما
به جمع کاربران نرم افزارهای آزاد خوش آمدید ;D
سئوال شما دقیقا جاش همین جاست! این بخش متعلق به شماست تا سئوالاتتون رو بدون دغدغه بپرسید!

برای این کار باید دنبال تاپیک هائی با عنوان پشتیبان گیری و بازگردندن سیستم بگردید! و البته براش راه های زیادی هست:

اول و راحت ترین اونها استفاده از نرم افزارهاست. مثلا نرم افزار AptOnCd  کارش همین پشتیبان گیری و برگرداندن سیستم هست. همه اطلاعات شما رو برای رایت روی سی دی ( دی وی دی البته برای شما ;) ) آماده می کنه و بعد هم با استفاده از همون دیسک فشرده می تونید همون تنظیمات و برنامه ها تونو بروی یک رایانه دیگه انتقال بدید و عینا نصب کنید یا بعدا روی همین سیستم دوباره نصب کنید.

دوم کار اینه که به آدرس
var/cach/apt/archievesبرید و همه محتویات اونو کپی کنید توی یه پوشه و بعد رایت کنید روی یک سی دی! این کار ارتقاء سیستم شما رو براتون ضبط نمی کنه ولی شامل همه نرم افزارها و پیش نیاز هائی که بعد از ارتقاء نصب کردید میشه! به بیان بهتر غیر از فایل های سیستمی هر برنامه ائی که نصب کنید به همراه همه پیش نیازهاش داخل این قسمت خواهند رفت و شما می تونید از اونها بک آپ بگیرید.
سوم راه هم البته این هست که همه محتویات دایرکتوری / رو فشرده کنید و روی سی دی رایت کنید:
sudo -s
pasword

تا با کاربر ریشه وارد بشید . این کار اصولی نیست و عادت کنید از دستور sudo برای استفاده از روت استفاده کنید!

و بعد:
cd /
و بعد:
tar cvpzf backup.tgz
محصول کار یک پشتیبان از همه چیز در داخل این دایرکتوری هست! دقت کنید که این دستور تنظیماتی هم داره. مثلا اگر درایو های شما مانت باشن از همه اونها هم پشتیبان می گیره پس شاید بهتره که درایو های دیگر رو یو مانت کنید!
این خط رو هم شاید بهتر باشه به آخرش اضافه کنید:
--exclude=/backup.tgz
که از خود این فایل پشتیبان نگیره! همینطور با همین دستور اکس کلود می تونید هر دایرکتوری رو که نیاز ندارید از پشتیبان گیری حذف کنید!
ممکنه بخواهید فایل شما بیشتر فشرده بشه که در اینصورت باید در دستور بک آپ در آخر نام فایل و بعد از tgz.  یک bz2. قرار بدید که فایل فشرده در فشرده محصول کار خواهد بود.

برای برگرداندن هم از دستور
tar xvpfz backup.tgz -C /استفاده کنید! که همه محتویات فایل رو در دایرکتوری / باز می کنه. منتها قبلش باید همه دایرکتوری ها رو بصورت دستی بسازید چون این دستور نمی تونه دایرکتوری ایجاد کنه! :
mkdir proc
mkdir media
mkdir mnt
mkdir sys
etc...

و کار تمام می شه! ولی بهتره در ابتدای کار از نرم افزارها استفاده کنید تا کم کم مقداری با دستورات خط فرمان بیشتر آشنا بشوید!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین علی تسلیمی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
    • Tehran Robocup
« پاسخ #2 : 26 خرداد 1389، 06:47 ب‌ظ »
خيلي ممنون دوست عزيز از توضشحات جامعتون. شما ديگه زحمت كشيدين و مطالب چند تا تاپيك و اينحا آوردين...

من خودم بيشتر دنبال يه راه بودم تا مثل برنامه ي norton ghost كه از ويندوز يه Image كلي مي گيره بشه از اوبونتو هم همچين Imageاي رو گرفت تا دوباره نياز به نصب نباشه چون من DVD 10.04 رو نداشتم ولي ديگه خريدم و الان ديگه مشكلم همون پكيج ها بود كه اونم از همون روش اول كه فرمودين (aptoncd) استفاده كردم و يه بك آپ گرفتم ازشون چون راه هاي ديگه رو كه فرمودين، اون راه كپي كردن از پوشه ي var/cach/apt/archieves خيلي مصيبت داره چون بايد برنامه ها رو دستي نصب كرد و با توجه به اينكه هم تعداد پكيج ها زياده و هم براي نصب يه سريشون بايد ترتيب خاصي رعايت شه، قيد اين راه و زدم. راه هاي ديگه هم مثل همين يكم دردسرش زياده...

در كل بازم ممنونم از توضيحاتتون، خيلي مفيد بود

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #3 : 26 خرداد 1389، 08:38 ب‌ظ »
خوب البته اگر باز هم از توضیحات من ناراحت نمی شید باید عرض کنم که در یک تاپیکی درهمین فروم یک دستوری هم وجود داره برای اینکه بتونید همه فایل های با پسوند deb. رو یکجا نصب کنید! و همینطور یک تاپیک دیگر هم هست در این باب که محتویات آرشیو رو وقتی در دایرکتوری آزشیو یک نصب دیگه بریزید و یکبار لیست مخازن رو بروز کنید اونوقت می تونید اونها رو از همونجا نصب کنید!
از بابت زیاده گوئی ها معذرت می خوام
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #4 : 26 خرداد 1389، 09:45 ب‌ظ »
خوب البته اگر باز هم از توضیحات من ناراحت نمی شید باید عرض کنم که در یک تاپیکی درهمین فروم یک دستوری هم وجود داره برای اینکه بتونید همه فایل های با پسوند deb. رو یکجا نصب کنید!
برای این کار ابتدا توی کنسول بزن:
cd /var/cache/apt/archivesو سپس برای نصب :
sudo dpkg -i *.deb
موفق باشی.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #5 : 26 خرداد 1389، 10:58 ب‌ظ »
من اوبونتو 9.10 داشتم بعد وقتي 10.04 اومد زدم آپديت شه. بعد كلي هم پكيج و بند و بسات رو اين نصب كردم كه اگه بخوام همه رو از اول بريزم، پير مي شم. بعد من مي خوام لپ تاپم رو عوض كنم. بعد خوب نمي تونم هارد اين يكي رو ور دارم بذارم رو اون (يعني مي شه ولي نمي خوام). بعد مي خواستم ببينم كه راهي هست تا من از اين اوبونتوم كه يه چيزي حدود 5 GB آپديت كرده، يه Image بگيرم بعد كپي كنم رو اون يكي هارده كه دوباره مجبور نشم از اول همه ي اين كارا رو بكنم؟

من توي اين انجمن تازه وارد هستم، اگه اين موضوع تكراري يا اينكه بد جا هستش عذر خواهي مي كنم و بعداً در اولين فرصت جابجا يا حذفش مي كنم. من توي فروم به سرچ هم زدم ولي اون چيزي كه دقيقاً به درد من بخوره رو پيدا نكردم، در مورد برنامه ي partimage و ... هم خوندم ولي اون برداشتي كه من كردم اين بود كه نمي شه كلاً Image گرفت و كپي كرد به جاي ديگه...
برای ساخت یک CD یا DVD که حاوی آپدیت های اوبونتو شما باشه برنامه ای به نام APTonCD وجود دارد که در مخازن هم موجود است. این برنامه آپدیت ها رو به طور خودکار شناسایی کرده و جدیدترین های اون رو به صورت یک CD یا DVD رایت می کنه که می توانید با نصب مجدد اوبونتو، مخزن به دست آمده را به سیستم معرفی و از آن استفاده نمایید.

http://aptoncd.sourceforge.net
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
« پاسخ #6 : 27 خرداد 1389، 09:17 ب‌ظ »
اینجا رو ببین
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11231.0.html

Fsarchiver از  Norton ghost
خیلی خیلی قویتره

fsarchiver به راحتی از پارتیشن های ext3, ext4, reiserfs, xfs, ntfs ,Fat32 و هر چیزی که گیرش بیاد ایمیج میگیره و راحتتر از اون ایمیج رو میشه برگردوند(البته برای اینکه روش کار دستت بیاد کمی باید تلاش کنی ولی بعد از اون همه چیز حله)
من یه ایمیج کامل از اوبونتو با تمام تنظیمات و دانلودها و آپدیتها و .... گرفتم که حدود 10 دقیقه طول کشید
حجم ایمیج هم حدود 1 گیگ بود که رایتش کردم روی DVD
بعد از خراب شدن اوبونتو و قاطی کردن اقدام به برگرداندن ایمیج کردم که فقط 4 دقیقه طول کشید
به این ترتیب از نصب مجدد اوبونتو و آپدیت و تنظیمات و ... راحت شدم

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #7 : 27 خرداد 1389، 09:51 ب‌ظ »
اینجا رو ببین
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11231.0.html

Fsarchiver از  Norton ghost
خیلی خیلی قویتره

fsarchiver به راحتی از پارتیشن های ext3, ext4, reiserfs, xfs, ntfs ,Fat32 و هر چیزی که گیرش بیاد ایمیج میگیره و راحتتر از اون ایمیج رو میشه برگردوند(البته برای اینکه روش کار دستت بیاد کمی باید تلاش کنی ولی بعد از اون همه چیز حله)
من یه ایمیج کامل از اوبونتو با تمام تنظیمات و دانلودها و آپدیتها و .... گرفتم که حدود 10 دقیقه طول کشید
حجم ایمیج هم حدود 1 گیگ بود که رایتش کردم روی DVD
بعد از خراب شدن اوبونتو و قاطی کردن اقدام به برگرداندن ایمیج کردم که فقط 4 دقیقه طول کشید
به این ترتیب از نصب مجدد اوبونتو و آپدیت و تنظیمات و ... راحت شدم

+1 نیما
نیما جان لینک آموزش کامل این برنامه در سایت حسین جان ( که خیلی وقته پیداش نیست و سایتش هم از کار افتاده ) رو طبیعتا نتونستم ببینم ،
http://linuxshare.org/2009/10/10/create-backup-from-partition-or-directory
یه بک آپی چیزی نداری ما هم آموزش رو مطالعه کنیم ؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
« پاسخ #8 : 28 خرداد 1389، 01:41 ق‌ظ »

+1 نیما
نیما جان لینک آموزش کامل این برنامه در سایت حسین جان ( که خیلی وقته پیداش نیست و سایتش هم از کار افتاده ) رو طبیعتا نتونستم ببینم ،
http://linuxshare.org/2009/10/10/create-backup-from-partition-or-directory
یه بک آپی چیزی نداری ما هم آموزش رو مطالعه کنیم ؟

نه متاسفانه
یکی از دوستان با حسین تماس بگیره و بک آپ سایت رو ازش بگیره
http://linuxshare.org
یکی از بهترین سایت ها بود و باید دوباره فعال شه

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #9 : 28 خرداد 1389، 01:43 ق‌ظ »
میدونم در قبال زحمت حسین آقا ارزشی نداره ولی من یه دامنه دارم اگه کسی بک آپ سایت حسین آقا رو داره بگه تا دامنه رو بدم بهش مطالب رو بریزه توش
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین pezhman32

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #10 : 28 خرداد 1389، 02:08 ق‌ظ »
سلام
خود سایت fsarchiver رو دیدید؟!

http://www.fsarchiver.org/QuickStart
http://www.fsarchiver.org/Live-backup
http://www.fsarchiver.org/Cloning-ntfs

و...