برای حروف کوچیک و بزرگ بنا به تجربه شخصیم میگم ، وقتی پارتیشنی fat32 بود اسم خواه نا خواه با حروف کوچیک میشد ولی در مورد پارتیشن های NTFS بسته به همون چیزی که خودت انتخاب میکردی حروف به بزرگی و کوچکی حساس بود ( البته آزمایش الانم چیز دیگه ای رو نشون داد ولی اینم بگم اون جریان ماله گنوم بود و این ماله KDE و شاید هنوزم صادق باشه ) در آزمایش الانم FAT32 یا NTFS فرقی نداشت کلا به بزرگی و کوچکی حروف حساس بود
توی ویندوز نمیشه به این راحتی (راحتی دسترسی اطلاعات روی پارتیشن های ویندوزی در لینوکس ) به اطلاعات پارتیشن های لینوکس دسترسی داشت ولی برنامه هایی هستند که بشه باهاشون دسترسی داشت در ضمن فکر کنم دسترسی با استفاده از اون برنامها هم Read Only ( فقط خواندنی ) باشه البته حدس میزنم
اما آزمایش الان
یه هارد 200 گیگ رو برای اینکار انتخاب کردم
پارتیشن ها رو نام گذاری کردم و نتایج این شد
FAT یا NTFS فرقی نداره با هر حروفی بنویسی با همون حروف ( کوچیک و بزرگ ، یا حتی حروف متفاوت ) پارتیشن رو مانت میکنه ولی داخل media/ همون اسمی که وارد کردی رو نشون میده
مثلا پارتیشن لیبل من eman1 و من به media/HASAN1/ متصلش کردم پارتیشن با اسم eman1 به صورت خودکار متصل شد ولی توی media/ در پوشه HASAN1 متصل شد و این یعنی سر درگمی
پس نتیجه این میشه برنامه به هر حال پارتیشن شما رو با اسم پارتیشن لیبل متصل میکنه و اگر شما اسم متفاوت براش انتخاب کنی توی media/ با همون اسم نمیتونی پیداش کنی
یه عکس میگذارم گوشه تصویر قسمت places رو چک کنید و تفاوت رو با محتویات media/ ببینید

حالا به نظرتون برای اینکه اسم ها مشابه و منظم بشه بهتر نیست با همون پارتیشن لیبل خودش متصلش کنیم ؟
موفق باشید