انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو / کوبونتو ، کار با VBOX و پارتیشن بندی حرفه ای در هنگام نصب لینوکس  (دفعات بازدید: 14577 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
خب این اموزش خوب رو ویکی کردم  ;)

از اینجا

http://wiki.ubuntu.ir/Installation

و همچنین مستقیم

http://wiki.ubuntu.ir/Installation/virtualBox

در دسترسه - کلا ویرایش شده اما احتمالا باز هم ویرایش میخواد  :)

پاینده باشید
+100

آفلاین mrmmnb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
برا من یه سوال پیش اومده در مورد لیبیل ها
مثلا من پارتیشن d ویندوزم رو لیبلش رو میزارم xp حالا موقع Mount کردن باید حتما از این لیبل استفاده کنم یا میشه از هر چیز دیگه ای هم استفاده کرد؟وایا میشه پارتیشن بدون لیبیل رو Mount  کرد؟
اون استفاده از حروف کوچک و بزرک هم برا لیبل گذاری ntfs و fat32 سلیقه خودت بود یا اجباری باید همین کار رو کرد؟
یه سوال هم دارم که البته ربطی به این تایپیک نداره ولی ممنون میشم جواب بدید :ایا میشه همینطور که توی اوبونتو به درایورهای ویندوز دسترسی داریم توی ویندوز هم به درایور های ابونتو دسترسی پیدا کرد؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: نصب اوبونتو / کوبونتو ، کار با VBOX و پارت
« پاسخ #18 : 29 امرداد 1389، 06:11 ق‌ظ »
برای حروف کوچیک و بزرگ بنا به تجربه شخصیم میگم ، وقتی پارتیشنی fat32 بود اسم خواه نا خواه با حروف کوچیک میشد ولی در مورد پارتیشن های NTFS بسته به همون چیزی که خودت انتخاب میکردی حروف به بزرگی و کوچکی حساس بود ( البته آزمایش الانم چیز دیگه ای رو نشون داد ولی اینم بگم اون جریان ماله گنوم بود و این ماله KDE و شاید هنوزم صادق باشه ) در آزمایش الانم FAT32 یا  NTFS فرقی نداشت کلا به بزرگی و کوچکی حروف حساس بود
توی ویندوز نمیشه به این راحتی (راحتی دسترسی اطلاعات روی پارتیشن های ویندوزی در لینوکس )  به اطلاعات پارتیشن های لینوکس دسترسی داشت ولی برنامه هایی هستند که بشه باهاشون دسترسی داشت در ضمن فکر کنم دسترسی با استفاده از اون برنامها هم Read Only ( فقط خواندنی ) باشه البته حدس میزنم

اما آزمایش الان
یه هارد 200 گیگ رو برای اینکار انتخاب کردم
پارتیشن ها رو نام گذاری کردم و نتایج این شد
FAT یا NTFS فرقی نداره با هر حروفی بنویسی با همون حروف ( کوچیک و بزرگ ، یا حتی حروف متفاوت ) پارتیشن رو مانت میکنه ولی داخل media/ همون اسمی که وارد کردی رو نشون میده
مثلا پارتیشن لیبل من eman1 و من به media/HASAN1/ متصلش کردم پارتیشن  با اسم eman1 به صورت خودکار متصل شد ولی توی media/ در پوشه HASAN1 متصل شد و این یعنی سر درگمی
پس نتیجه این میشه برنامه به هر حال پارتیشن شما رو با اسم پارتیشن لیبل متصل میکنه و اگر شما اسم متفاوت براش انتخاب کنی توی media/ با همون اسم نمیتونی پیداش کنی
یه عکس میگذارم گوشه تصویر قسمت places رو چک کنید و تفاوت رو با محتویات media/ ببینید

حالا به نظرتون برای اینکه اسم ها مشابه و منظم بشه بهتر نیست با همون پارتیشن لیبل خودش متصلش کنیم ؟
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1389، 06:13 ق‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
اول بابت این آموزش تشکر می کنم.بعدش چند تا سوال دارم:
من هارددیسک رو از داخل ویندوز 7 پارتیشن بندی کردم و همه درایو هام primary شده(باsystem reserved چهار تا primary  دارم).آیا می تونم دو تاش رو از حالت primary در بیارم ؟
اگه نشه کلا من چند تا سیستم عامل می تونم روی این هارد نصب کنم؟
آیا سیستم عامل های ویندوزی حتما باید روی primary نصب شوند؟
آیابرای نصب اوبونتو فقط مقداری فضا از یکی از درایوها جدا کنم و به صورت logical نصب کنم ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
می‌شه از حالت primary در آورد ولی فرمت می‌شه
تا ۴ سیستم‌عامل می‌شه روش نصب کرد. ولی بازم فرمت می‌شه
بله. ویندوز فقط روی primary نصب می‌شه. ولی توزیع‌های گنو/لینوکس می‌تونن روی logical هم نصب بشن
چون ۴ تا primary رو دیسکت هست، دیگه نمی‌شه بهش پارتیشن اضافه کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
در خواست میکنم که اگه به نظرتون تاپیک جالبه چسبناکش کنید

مهندس دستت درد نکنه .خیلی عالی بود. تا حالا همچین آموزش کاملی ندیده بودم.فقط بگو چطوری جسبناکش کنم.

آفلاین skiboy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام خدمت دوستان عزیز من خیلی وقت بود دوست داشتم که یکی از توزیع های لینوکس را نصب کنم الان می خوام اوبونتو نصب کنم و چند ساعتی هست که دارم سرچ می کنم و مطالب زیادی مطالعه کردم به یک سوالی برخورد کردم و داخل انجمن سرچ هم کردم ولی هنوز به جواب قطعی نرسیدم سوالم این هست
برای نصب ابونتو باید حتما یک درایو خالی داشته باشیم؟ نمی شه کنار فایل های دیگه در درایوهای دیگه نصب کنیم؟
من یکی از درایوهایم قسمتی از آن خالی است و می خواهم آن قسمت را جدا کنم ، چطور می توانم ان قسمت را به صورت یک درایو دیگه در بیاورم
باتشکر
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1392، 12:14 ق‌ظ توسط skiboy »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برای نصب ابونتو باید حتما یک درایو خالی داشته باشیم؟ نمی شه کنار فایل های دیگه در درایوهای دیگه نصب کنیم؟
درایو که معنی نداره، منظورتون پارتیشنه احتمالاً! اگه پارتیشنتون با یه فایل‌سیستم با تکنولوژی این ۱۰-۱۵ سال اخیر قالب‌بندی شده باشه و سیستم‌عامل شبه‌یونیکس دیگه‌ای روش نصب نشده باشه که پرونده‌هاشون با هم تداخل کنه می‌شه، وگرنه اگه با فایل‌سیستم‌های ماقبل‌تاریخی مایکروشافت قالب بندی شده باشه نه.

من یکی از درایوهایم قسمتی از آن خالی است و می خواهم آن قسمت را جدا کنم ، چطور می توانم ان قسمت را به صورت یک درایو دیگه در بیاورم
باتشکر
باز هم با فرض این که وقتی می‌گی درایو منظورت پارتیشنه، باید با دیسک زنده‌ی اوبونتو بالا بیای و با برنامه‌ی gparted اون قسمت از پارتیشن رو جدا کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن