انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کند شدن سیستم  (دفعات بازدید: 2950 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: کند شدن سیستم
« پاسخ #15 : 01 تیر 1389، 01:12 ق‌ظ »
نه دوستان ایراد از ضعف سخت افزار نیست! من روی یکی از سیستم هام 386 تا رم دارم و این مشکلو ندارم!
فایرفاکس هم بخوبی کار می کنه و کل سیستم فقط 45 % از رمو اشغال می کنه و هیچ مشکلی هم نیست! البته به دلیل کنجکاوی های زیاد کرنلو خودم کامپایل می کنم.
این 10.04 جدی خیلی ایراد داره
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #16 : 01 تیر 1389، 02:38 ق‌ظ »
گمون نمیکنم هیچ کدوم از دوستان به خودشون زحمت داده باشن که لینکهایی که اون بالا گذاشتم رو چک کنن. ولی در مورد دوستی که این مشکل رو مربوط به ضعف سیستم میدونن باید بگم که سیستمی مثل سیستم من با 4 گیگ رم DDR2 و پردازنده C2Q 9550 و هارد 500 گیگ مکستور و ... سیستم ضعیفی باشه.
باگی که شما به آن اشاره کردید مربوط است به نسخه ماقبل نهایی اوبونتو ۱۰.۰۴ و این مشکل در حال حاضر در نسخه نهایی مشاهده نشده به طور مثال در این انجمن تاکنون این یک مورد با مشکل مواجه شده است که احتمال فراوان اکنون با بروزرسانی های انجام شده در حال استفاده از نسخه نهایی هستند.

In order to fix the problem in time for the final release, the developers are considering rolling back the patches, including the one which enables GLX 1.4. This will mean going back to GLX 1.2
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #17 : 01 تیر 1389، 10:36 ق‌ظ »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید