انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نوشتن برنامه مخصوص گنو/لینوکس ابونتو  (دفعات بازدید: 2525 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : نوشتن برنامه مخصوص گنو/لینوکس ابونتو
« پاسخ #15 : 20 آبان 1395، 11:57 ب‌ظ »
خب کلا هرچی فکر می کنی توش موفقی رو  ادامه  بده  و باهاش کار کن :)

موفق باشی :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
« پاسخ #16 : 21 آبان 1395، 06:51 ق‌ظ »
من وقتی می خواستم یه برنامه تحت ویندوز بنویسم. از زبان c# استفاده می کردم . حالا با c# میشه برنامه ای نویشت که تو ابونتو قابلیت اجرا کردن داشته باشه؟
باید مونو رو نصب کنی. بعدش اگه دوست داشتی میتونی یه IDE نصب کنی که برنامه نویسی سی‌شارپ رو برات راحت تر کنه بهترینش MonoDevelop هست. بچه های این انجمن سی‌شارپ رو آدم حساب نمیکنن از نظر من فرقی با جاوا نداره. اینجا تا حرف از سی شارپ بزنی همه میریزن سرت و میگن چرا گفتی سی شارپ من حساسیت دارم برو بگو سی پلاس پلاس رابی جاوا و ...
apt-get install mono-complete monodevelop
این هم اسکرین شات: http://s8.picofile.com/file/8274215626/4.png

برای کامپایل سی شارپ از دستور mcs باید استفاده کنی و برای اجرای مونو دولوپ باید از دستور monodevelop استفاده کنی یا از رابط کاربری گرافیکی مثل یونیتی یا گنوم‌شل اونو اجرا کنی. من اگه این کارو کردم اوبنتو من رابط گرافیکی نداره و متاسفانه هرکاری کردم نتونستم نصبش کنم.
« آخرین ویرایش: 21 آبان 1395، 06:57 ق‌ظ توسط asm2620 »

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #17 : 21 آبان 1395، 11:26 ب‌ظ »
سلام. ابتدا من پیشنهاد می‌کنم که از جاوا استفاده کنید. به سه دلیل (دید شخصی):
ابتدا اینکه جاوا یک زبان مالتی پلتفرم است (یعنی مستقل از سیستم عامله). کامیونیتی بسیار بزرگ و گسترده‌ای برای جاوا هست و اکثر ابزار‌های جاوا رایگان هستند و عذاب وجدانی که در ابزار‌های دات نتی (و یا حتی پایتون و ...) وجود داره، برای جاوا نیست.
در مورد منابع آموزشی، سکان آکادمی و گفتین، که من شخصا همینجا آموزش‌هاش و رد می‌کنم (حداقل آموزش‌های جاوا و اندرویدش و). نکته‌ی مهم‌تری که هست، مسلما از روی نوشته‌ی یک سایت نمیشه یه زبان برنامه نویسی یاد گرفت (میشه به دید رفع اشکال بش نگاه کرد). نکته‌ی بعدی که خیلی مهمه و خیلی از کسانی که حداقل در این تالار جمع شدن، براشون رعایت حق کپی رایت مهمه. بنابراین استفاده از آموزش‌هایی مثل لیندا و ... شاید خیلی منطقی نباشه. در کل من پیشنهاد می‌کنم که کتاب‌های انگلیسی زبان و بخونید (بخرید و بخونید).

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #18 : 21 آبان 1395، 11:34 ب‌ظ »
جاوا مستقل از سیستم عامل نیست 

کرس پلتفرمه !

این ۲ تا  فرقشون  زمین ه  با  اسمون :)

مستقل از سیستم عامل یعنی c | c++ که  نیاز  به  موتور برای اجرا  ندارن ولی جاوا نیاز به  موتور و مفسر برای  اجرا  داره !

و وقتی میشه  این موتور رو تویه  سیستم عامل هایی مختلف نصب کرد  و  تحت اون  موتور نرم  افزار رو اجرا  کرد  به  این می گن کرس پلتفرم !

و به نظر من که با  پایتون و جاوا  کار کردم  تویه این موتور ها | موتوره پایتون به خاطر یکپارچه بودنش بیشتر نظرمو جلب کرد و به  همین خاطر جاوا  رو فعلا  گزاشتم کنار :D

در مورد منبع  آموزشی هم این  صرفا یه نقطه  شروعه کسی که می خواد به چیزی مسلط شه با یه منبع و ۱۰ تا  منبع  کارش راه  نمی افته فقط اون مقدار فعالیت  و تمرینی که در طول روز انجام  میده باعث پیشرفتش میشه :)

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 22 آبان 1395، 11:26 ق‌ظ »
جاوا مستقل از سیستم عامل نیست 

کرس پلتفرمه !

این ۲ تا  فرقشون  زمین ه  با  اسمون :)

مستقل از سیستم عامل یعنی c | c++ که  نیاز  به  موتور برای اجرا  ندارن ولی جاوا نیاز به  موتور و مفسر برای  اجرا  داره !

و وقتی میشه  این موتور رو تویه  سیستم عامل هایی مختلف نصب کرد  و  تحت اون  موتور نرم  افزار رو اجرا  کرد  به  این می گن کرس پلتفرم !

و به نظر من که با  پایتون و جاوا  کار کردم  تویه این موتور ها | موتوره پایتون به خاطر یکپارچه بودنش بیشتر نظرمو جلب کرد و به  همین خاطر جاوا  رو فعلا  گزاشتم کنار :D

در مورد منبع  آموزشی هم این  صرفا یه نقطه  شروعه کسی که می خواد به چیزی مسلط شه با یه منبع و ۱۰ تا  منبع  کارش راه  نمی افته فقط اون مقدار فعالیت  و تمرینی که در طول روز انجام  میده باعث پیشرفتش میشه :)
مستقل از سیستم عامل، یعنی وابسته به سیستم عامل نیست. در صورتی که ++C/C وابسته به سیستم عامل هستند. کلا شعار جاوا این هست که: برنامه رُ یکبار بنویسید و هرجا که خواستید اجرا کنید. شما می‌تونید برنامه‌ی جاوا رُ در سیستم عامل ویندوز کامپایل کنید و همون برنامه رُ بدون کامپایل مجدد(صرفا با داشتن بایت کد)، در سیستم عاملی مثل گنو/لینوکس اجراش کنید. برنامه به درستی اجرا میشه. این یعنی مستقل از سیستم عامل و سخت افزار.
« آخرین ویرایش: 22 آبان 1395، 11:28 ق‌ظ توسط Sina Deuxshiri »

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #20 : 22 آبان 1395، 02:24 ب‌ظ »
ببخشید بعد اون موقع اگه من  موتور جاوا رو از رویه سیستم عامل خودم ( لینوکس ) حذفش کنم  به  نظرتون اون  برنامه ای که تویی ویندوز  نوشته  شده می تونه  توی سیستم  من اجرا  بشه ؟ :|

مستقل از سیستم عامل یعنی بتونی روی سخت افزار برنامه  بنویسی که نیازی به  سخت افزار  نداشته  باشه !

و گرنه  اینجوری بود  می شستن با  جاوا  هسته ی سیستم عامل می نوشتن :|

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 22 آبان 1395، 05:13 ب‌ظ »
ببخشید بعد اون موقع اگه من  موتور جاوا رو از رویه سیستم عامل خودم ( لینوکس ) حذفش کنم  به  نظرتون اون  برنامه ای که تویی ویندوز  نوشته  شده می تونه  توی سیستم  من اجرا  بشه ؟ :|

مستقل از سیستم عامل یعنی بتونی روی سخت افزار برنامه  بنویسی که نیازی به  سخت افزار  نداشته  باشه !

و گرنه  اینجوری بود  می شستن با  جاوا  هسته ی سیستم عامل می نوشتن :|
دوست عزیز مستقل از سیستم عامل یعنی اون برنامه‌ی جاوا برای اجرا، اصلا به این موضوع کاری نداره که قراره روی چه سیستم عاملی اجرا بشه. اون JVM هست که وظیفه داره بایت کد‌های جاوا رُ با توجه به نوع سیستم عاملی که روش نصب شده، به زبان ماشین ترجمه و برنامه رُ اجرا کنه.
درضمن شما مثل اینکه معنی مستقل بودن و هم نمی‌دونی!؟ مستقل بودن از سیستم عامل، همانطور که در بالا گفتم یعنی (برنامه) به سیستم عامل وابسته نیست ، ولی به JVM وابسته‌ست. بنابراین مسلما و منطقا اگر JVM نصب نباشه برنامه‌های جاوا اجرا نمیشن.
بهتره کمی سطح مطالعه‌تون و افزایش بدین. شاد باشید.