حوصله بحث ندارم و اینکه موضوع به حاشیه بره
ویندوز سون تابلو یک دفعه عوض شدا زویستا به سمت سون رو میگم و واقعا خودش رو شبیه به kde کرد در ضمن یکی از قابلیت هاش همین لبه ها هست که هر لبه ای از صفحه رو میتونی به کاری اختصاص بدی مثلا من برنامه های یک دسکتاپ رو با لبه چپ بالا بصورت کوچک روی صفحه میارم و از بینشون انتخاب میکنم از طریق لبه پایین راست برنامه های در حال اجرا روی تمام دسکتاپ ها رو مشاهده میکنم و از طریق لبه راست بالا هم چهار دسکتاپ با برنامه هاش رو
همون قابلیت n دسکتاپ داشتن
کسی که میاد خونه ما وقتی با وین سون براش دارم کاری میکنم ( به خاطر اینترنت از این نظر سرم شلوغه و همه میان اینجا ) زیاد هیجان نمیکنه و درمورد سیستم سوال نمیکنه فقط میشینه تا کارش راه بیفته ولی وقتی از چاکرا استفاده میکنم هی کنجکاو میشه و یه جورایی حال میکنه
در مورد چاکرا هم شما فعلا اگه میخوای KDE کار کنی سابایون استفاده کن تا نسخه نهایی بیاد این tribe هنوز یکم مشکل داره و بیشتر هم برمیگرده با ناسازگاریش با هارد دیسک ها و پارتیشن تیبل ها ( اینجور که من حدس میزنم )
در ضمن من اصلا حراف خوبی نیستم و خواهشا سوال جوابم نکنید ( اصلا این نظر شخصی بنده بود که مطرحش کردم شما با سون حال میکنی ، برو حال کن
)